Sok lúd ólat győz csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 1.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:))

Most kezdtem el az 1. feladatot és már be is fejeztem, következik a 2. feladat, ehhez majdnem learattam a nyuszit, de figyeltem arra is, hogy rakjak le disznóólat, mert az nem volt, na erre mondja valaki, hogy gyenge eventxD, nekem annyira lájtos, hogy már nehéz. Azért remélem vasárnapra kész leszek én is:D!

Szia MamaMesekertje:))
    Remélem nem tört el a lábad, ebben a melegben ez igazi kínzás lenne, a gipsz miatt is. Aludj csak bátran, mert alvás közben jobban tudsz gyógyulni, jobbulást kívánok Neked:)!(azért írtam kékkel, mert ez a szín gyógyhatású, míg olvasod azalatt is gyógyul a lábad;))

2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nem vészes, csak irtóra kell koncentrálni. Végül vettem 12 libaólat, úgy döntöttem, így egyszerűbb, egy-egy ólat tettem ki a nyusziból, disznóból és juhból, rózsaszínt és pirosat. Az első aratásra megcsináltam az 1-2-t és a 3. feladatot is részben. Még 8 liba kell a harmadikba, mindjárt beérik. Kézzel arattam persze koncentrálva, hogy mikor mennyi ólat arassak és közben mikor indítsam a következő feladatot. A 4. feladatot pedig reggelre hagyom, az már mehet egy mozdulattal. :) Egyszerűnek látszik, de egy óvatlan kattintás ... és xD. Szóval jó kis feladat.

Baby72, Gio, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ma már a fiam is végigkattintgatta :D egy 9 éves fiú ne csináld ha ő hiper szuperaktív gyerek akinek mindent azonnal kell megtudja csinálni... :D várja a kókuszt belekezdene az óceánosba de mondtam neki se aratni se tápot nem keverek se agyalni nem fogok helyette majd teliholdazik meg tenyészt :D

Baby72, Gio, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p
    már nagyon várom az óceánost,főleg hogy ilyen meleg van nálunk:D

takimazsi, kekmaci75, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  5. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nagyon aranyos vagy, köszönöm a kéket! Szerencsére nem tört el a lábam, csak egy kicsit (nagyon) túlerőltettem, így a talpamtól a bokámig duplájára dagadt. (Kellett nekem fel- és lemászni egy meredek hegyoldalon...) Nagyon fájt. De most már sokkal jobb. Holnap amúgy is muszáj mennem! o_O
    A baki egyébként mégsem került el. Mindent szépen kiszámoltam, de valahogy az utolsó kanyarban mégis kettővel kevesebb ludam maradt. Ezért aztán kettőt még megetettem (ezúttal szupival), így csak másfél órát kell várnom. Hiába, a figyelmetlenségnek nagy ára van... ;)

Baby72, Gio és ulmo12 kedveli ezt.
  6. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét! Be is fejeztem..... kicsit koncentrálnom kellett és számolnom, mert tegnap lerakott ólakból csak a narancsoknak nem adtam enni :music:, szóval a könnyűt is lehet nehezen csinálni és lassan......xD

kekmaci75, Baby72, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

kutyaszálló kedveli ezt.
  8. Bathilda

Bathilda Junior szaki

Jó feladat, de a végén adhatnának egy narancs ólfejlesztést. Nem sokat kér, de nem is ad sokat!
    Könnyű feladat az óceán napihoz képest!

takimazsi kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Szép vasárnapot!!
    Sajnos tegnap délután jöttem haza és a libuskákat nem tudtam végigvinni, sajnálom azért! De a libák,maga az ól nagyon cuki!
    Koncentrálok az óceánra!!!

Gio kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük a hozzászólásokat, találkozunk a következő esemény alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.