Visszajelzés Svindlernyár - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 31.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

20 szavazat
    20.6%
  2. 2

2 szavazat
    2.1%
  3. 3

2 szavazat
    2.1%
  4. 4

1 szavazat
    1.0%
  5. 5

2 szavazat
    2.1%
  6. 6

3 szavazat
    3.1%
  7. 7

3 szavazat
    3.1%
  8. 8

3 szavazat
    3.1%
  9. 9

6 szavazat
    6.2%
  10. 10

55 szavazat
    56.7%
  1. PZoli64

PZoli64 Fórum veteránja

Sziasztok!
    A mai napig nem néztem, hogy mire lesz szükség ehhez a hétvégéhez.
    Hááááát.......

A növényt csak egy területen termeszthetjük az Esőerdőben. Ez összesen 188 db 1x1.
    Egy kör szaporulata csak csatnival 564 db növény.
    Úgy tűnik ezen a hétvégén az is megnyerheti a felhőt és a rávaló dekorokat, aki az előző kettőt kihagyta.

Ha az előző két hétvégén elnyertük a dekorokat, akkor most a felhőig elég az 1. Ez-Ar-Gy, a 2. Ez-Ar-Gy és a 3. Ezüst
    Ehhez nem kell túl sok növény. Elég 3.900 db Szörfdeszka-rügy.
    3.900 / 564 = 6,92 --> 7 körre lesz szükség a felszaporítások felül.
    Ez ha van elég időnk megvalósítható.

Ha viszont végig szeretnénk csinálni ezt az eventet, akkor 8.918 db növény kell.
    8.918 / 564 = 15,81 --> 16 körre lesz (lenne) szükség a felszaporításon felül.
    Ehhez már be kell vetni egy jó adag hozamfokozót.

A kis farmomon a felszaporítást gyorsítom, de a többihez nem "pazarlom" az amúgy is szűkös javakat.
    A nagyobb farmomon pörgettem. "Röpke" 150 PP-ből jött össze kettő +1 és egy 100% :cry::cry::cry:
    Indítottam egy Jacket, használok Kacsa Katát és szupertrágyázok.
    Egy 1x1-en így 12 db a szaporulat.

Sok sikert, jó játékot.

vihence, nyuszi63, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  2. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Sziasztok!

Az event vége elérkezett, sikeresen befejeztem. Kicsit hosszúra sikerült de az egyes részek azért könnyedén teljesíthetők voltak. Élvezetes, laza event volt kisebb-nagyobb nyereményekkel mindenféle technikai akadályok nélkül. Probléma mentes gazdálkodást mindenkinek.:)