Szárnyaló képzelet event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Viszont érdemes ;) Mostanság .... jó tp-t adó kitehetők vannak ... pont ezért a csere értékük is jó ;)

Melan, genka53, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Jó lesz ez:) már várom:D

genka53, Gio, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  3. Trace76

Trace76 Törekvő

Nekem az az alap hozzaallasom hogy minden eventet meg kell csinalni :p DE ezen a mostani tenyesztoson egy kicsit en is elgondolkodtam...560 szupertappal lehet megcsinalni az egeszet, ehhez kepest amit az event ad az egy nagy nulla szerintem! Persze megcsinalom de csak mert csillag hianyba szenvedek es fizikai fajdalamat okozna ha kihagynek egy eventet xD de most ez tenyleg nagyon nem eri meg...

globi6007, pukinyúl, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én csak akkor fogom csinálni, ha lesz bumm. Ebben az esetben viszont nem olyan rossz, szerintem, mert bumm alatt úgyis tenyésztenék, most meg még kapok is érte valamit. A 4 állat első három szintű tenyészállata nálam már eltűnt a piacról, picit várok, hogy feljebb menjenek az árak, eladok mindent, aztán majd vagy kitenyésztem, vagy megveszem, amikor lemennek az árak. Hogy mit akarok tenyészteni, az már megvan a fejemben.
    Jó játékot mindenkinek!

Melan, genka53, Meellcc és 12 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Csillaghiány nálam is van ... Kőkemény 3 csillagom van ;) Egyenlőre pluszban .. mert a tölgyem végre teljes ;)

Melan, Meellcc, HéricsBáró és 13 más kedveli ezt.
  6. geliko

geliko Haladó

Sziasztok!
    Nem igen szoktam nézni, hogy megéri-e vagy sem, csinálom. Csak még szereznem kell hozzá kb 100 szupertápot aztán megy ez :)

Melan, genka53, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Én is csak ikerszüléssel tenyésztek ezt azt .... Az eventhez szükséges állatkák nagy része már a pajtában van ;)
    Nézz körül a gazdakörbe ;) Hátha lapul ott néhány ;)

Meellcc, Gio, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Mondtam én hogy várom az eventkiírást, de ha meglesz már nem is várom annyira.Durván 500 sztáp?Ezekért a nyereményekért? Hát nem tudomxD
    Viszont nagyon szárnyal a képzeletem

pukinyúl, genka53, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  9. Trace76

Trace76 Törekvő

Nalam meg nem teljes a tolgy viszont nemsokara jon a beka tenyesztes es az ahhoz kapcsolodo dolgokat mindenkeppen ki akarom venni minnel elobb :) amugy ez az event is mar errol szol hogy mielott jon az uj tenyesztes szepen elszoratjak velunk a gyujtogetett szupertapokat ;)

pukinyúl, Meellcc, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Boomkor úgyis tenyésztenénk ;) Így legalább kapunk a kis ugrások és gyengécske ikrek mellé valamit ;)

globi6007, Meellcc, Gio és 7 más kedveli ezt.
  11. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

40 szupertápért egy baha titokól. Jó ez. A többi része vicc kategória, de legalább lesz baby boom. Csillagok? Ööö van több, mint 2000, sehová sem kell...

Meellcc, Gio, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Azért addigra majd gyűjtögetünk újra ;)

Meellcc, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 4 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Az első feladatot miért nem csinálod meg? Oda nem kell plüssfigura és ad 6 szupertápot, nem sok, de az is 3 tenyésztés.

Melan, Mikulás48, Meellcc és 15 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Hamarosan szükség lesz rájuk ;) Fa és ól tárolok miatt ;)

Melan, Meellcc, Gio és 9 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nem adok 40 szupitáptot egy titokólért, nekem nincs szerencsém ebben.Csillagom van pár 100, amúgy az öregasszonynál/bölcs tölgy/ minden kiváltva.

pukinyúl, Meellcc, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

A babi bonnal max 30 tenyésztés az egész akinek maradt tenyész állatai.

Meellcc és bindi5454 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ne felejtsd el, a plüss Rackók nélkül csak az első feladat oldható meg a gazdakörben.

maniszla, genka53, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  18. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Én biztos nekilátok, van 850 sztápom!

Meellcc, Gio, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

30 tenyésztéssel csak 30 plüsst kapsz, az semmire sem elég.:sleepy:

genka53, Meellcc, Gio és 7 más kedveli ezt.
  20. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok ! Szétnéztem a tenyészállatok piacán, teljes üresség parlagi kecskét még tudtam venni a havasi kecske kitenyésztéséhez.
    Bár nyilván ez sokat fog változni.

Gio, Peszi2, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.