Színkavalkád event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

Legyen itt egy kis külön vélemény.
    Szerintem az eventekre való felkészülés problémáját megoldaná az, ha az eventekről való infókat nem 1 nappal az event előtt hoznák nyilvánosságra, hanem mondjuk 2-3 héttel korábban kijönne egy, az eventekhez szükséges dolgokat tartalmazó előzetes. Ennek nem kéne 100% pontosságúnak lenni, de közel tartalmazná a szükséges (elő ill. elkészíthető) hozzávalókat.
    És (tudom, ezzel nem mindenkinél leszek népszerű) nem kéne egyes topicsokban "bennfentes" információkkal előnybe hozni a játékosok kis részét.
    Kiszámoltam, hogy jó esetben 100 alatti szupertáppl is meg lehet csinálni az event lényegi részét, csak az 1.sor és a 3.sor arany, gyémántját ki kell hagyni (utoljára megcsinálni).

bercy58 kedveli ezt.
  2. Evelin2247

Evelin2247 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a fák érési idejének rövidítését melyik felhő adja?:oops:

Andersen-farmer kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

4. Evelin2247

Evelin2247 Utánpótlás-írogató

5. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Szióka!

Nem értek egyet Veled.
    Majd Pharmer-ünk (ha lesz hozzá kedve és lesz rá módja - remélem :) ) bővebben kifejti Neked, én csak néhány ellenérvet tudok nagy hirtelenjében felhozni.
    Ha megkapnánk előre 2-3 héttel a "hozzávalókat", akkor mi értelme lenne az eventnek? Simán alvókásan megtermeljük, legyártjuk, kitenyésztjük. Semmi izgi nincsen benne. Ha megkapnánk jóval előtte a hivatalos infót, akkor a piacot úgy ahogy van be lehetne zárni. Ha bezárnánk ezáltal a piacot, akkor honnan tudnánk csépét szerezni? Az "egyes topicocban való bennfentes információk" - egyrészt nem bennfentesek, másrészt nem a játékosok kis részét hozzák előnybe, hanem azokat, akik még ha nem is írnak (bár írhatnának Ők is,mert itt Mindenkit tárt karokkal várnak - forrás: saját tapasztalat //Thx!// ), de be-be kukucskálnak az "egyes topicokba".
    Ha befekteted a pénzed a VV-ban valahová, akkor keresel nagyon jól, ha képben vagy tőzsdeügyileg. Ha áldozol rá időt és enerdzsit,hogy figyeled a piaci mozgást (nevezhetjük fórumoknak azokat a nemtom milyen helyeket, ahol figyelemmel lehet kísérni mindezt) Na már most én ott nem tudok hadba szállni (se píííz, se idő, meg kicsi is vok...), de itt kapok kihívást, "megfelelési kényszert" - határozottan pozitív értelemben véve - az akár ismeretlen ismerősök játékstílusa és haladása okán. Ha akarom, tépét gyűjtök, ha akarom csépét. Ha nem akarom, akkor nem nyitok kókuszt :( .
    Egy szó mint száz: olykor érdemes átfutni az "egyes topicokat"! :)

Semmi rossz nincs a hsz-emben, remélem, érzed és tudod. Csak ez egy ellenvélemény.

Jah, és még egy dolog. Rééégen, nagyon rééégen úgy történt ebben a játékban is, hogy pl. 2-kor kezdődött egy event, és 11-kor kaptunk meg a leírást. Jónásunk akkor még csak telepítette Nekünk az erdőt, s semmi előzetes pletyó nem volt, csak ilyen-olyan találgatások....

Minnnnyá'ott vagyunk!!!! :))))

Utoljára szerkesztett: 19.6.15
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. Kiraktam a 12 db fát és turbóval 7,48 óra az érési ideje

Jucus19, kovacstne, sziszi1965 és 14 más kedveli ezt.
  7. mirandilla

mirandilla Utánpótlás-írogató

Hát szerintem pedig jó lenne hamarabb értesülni a közeledő eventek szükséges dolgairól - nem számszerűen, a beadandó mennyiség nélkül- mert nincs idő mindig oldalakat visszaolvasgatni, hozzáteszem, én is olvasgatok, ha az időm engedi, de mindenki annyit fordít a játékra amit tud, és ez kicsit közelítené egymáshoz az eltérő módon játszó társainkat.

szellorozsa kedveli ezt.
  8. szs75

szs75 Járnitanuló

Sziasztok! Eventre fel gazdatársaim :)

Jucus19, kisszakács75, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Fák kirakva,22 órakor lehet aratni és mehet utána a malom.Most jön egy kis pihi 18 órakor pedig a Boom!

Jucus19, mamszi5107, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. czutika

czutika Fórumlakó

Nagyon jó az event! Mindenkinek sok sikert! A moderátoroknak kitartást! Részemről köszönet a sok segitségért amit kapok kapunk tőlük!

Jucus19, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Ha megszórod turbótrágyával ugy csökkentheted az időt.

Jucus19, Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

No .. a 12 fa kirakva .. nem bírtam megvárni a Boom-ot :D .. pedig próbáltam .. esküszöm, próbáltam!! :D De nem ment .. :D
    Szóval kirakva a 12 fa .. tettem rá turbótrágyát.. és ZOKNIT is! :D
    A tenyésztést viszont majd csak 6 órakor folytatom .. épp annyit csináltam meg, hogy kitudjam venni a fákat a feladatokból, mindenkinek sok sikert!! :)

Jucus19, sziszi1965, Gio és 11 más kedveli ezt.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

SEGÍTSETEK4
    Honnét lesz paratölgyem?

_Cygnus_ és Andersen-farmer kedveli ezt.
  14. PocsékFarmer

Te mese-farmer! :)
    Az még mindig ugyanaz a kettő! :))
    Mármint a turbótrágyesz meg a zoknesz :)
    (de azért értettük :) )

Jucus19, sziszi1965, kisszakács75 és 7 más kedveli ezt.
  15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

hONNÉT LETT A 12 FÁD?

16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam is kirakva a 12 fa, megszórva minden földi jóval! :)

17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

MONDJÁTOK MÁR MEG HONNÉT VAN A 12 FÁTOK?

18. anami1980

anami1980 Fórumszaki

A feladatsor 2 része adja!!

A fák nálam is kirakva megszórva minden földi jóval....

Jucus19, iboly54, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  19. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Kirakva 12 db fa,szépen érnek!

_Cygnus_ és Andersen-farmer kedveli ezt.
  20. PocsékFarmer

Jucus19, sziszi1965, Gio és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.