Színkavalkád event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Lillapilla73, csio70, Jucus19 és 17 más kedveli ezt.
  2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

eddig házi pulykákból:6 tökös, 1 határmenti, 1 ösi....8 tenyésztésböl!:D

csio70, Jucus19, ada77201 és 7 más kedveli ezt.
  3. pikom

pikom Fórummogul

csio70, Jucus19, ada77201 és 8 más kedveli ezt.
  4. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Úúúh!!! Hinnye!!! Aztatata!!!! Gratulálok!!!! :) :) :)

Off-mentesítés: Jelentem indulás előtt két motel kihelyeződve, 14-kor két pulya kikanalazva az alomból, 12 para (No-Para ((vom Atti)) ) megmese-farmozva és meg KK-va kitéve,még 2,36 az érés. Közben csak a szédültön tenyésztgetés (nem sűrgősre lőve, mert vendég van... - "pont most"? :( ), aratás körül piacozás.... Jóóó kis eventke (nem Evetke!!! ) ez, Nekem lájkos :)

csio70, Jucus19, morzsi55 és 8 más kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Heló Mindenkinek!

Lesz még nagyobb is, még igen az elején vagy :)
    Nekem csak 4 évet kellett várnom, hogy >>ILYEN<< történjen a tenyésztésemben:) Most már csak a barátjára kellene valahogy szert tennem.
    Kecskék már nem voltak ilyen szerencsések.

Fák kirakva.Sikeres tenyésztést Mindenkinek!

Lillapilla73, csio70, Jucus19 és 9 más kedveli ezt.
  6. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Valami megbolondult a rendszerben. Kitettem 10 tenyészterepet, ötben kecske, ötben pulyka van. Megvan a rúnám, ettem rózsaszín zselét, és 2-2 bájitalt minden ólhoz. Ehhez képest 9-ben 37 percet mutat, egyben 26-ot. A 26 a jó, nem értem, miért nem működik a tenyészidőcsökkentő mindegyikben? Ha esetleg valaki tud válaszolni, előre is köszönöm!

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem elég a 2 bájital egy tenyészterephez..... 4 db kell a bájitalból :)

Jucus19, ada77201, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. pikom

pikom Fórummogul

Szia! :)
    A tuti, az ha inkább 4 bájitallal kényeszteted a kanos állatkákat :p:pxD tuti jobban fognak neki örülni :D

Lillapilla73, Jucus19, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  9. dominik-2

dominik-2 Utánpótlás-írogató

10. dominik-2

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehetséges, hogy valamit nem ugyanabban az időben csináltál? Így utólag nem nagyon lehet megállapítani, hogy hol csúsztak el a dolgok. De próbálj meg is és visszalépni majd nézd meg ismét.

Jucus19 és iboly54 kedveli ezt.
  12. dominik-2

13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, sziasztok!!

Ide figyu dominik, ne borzold itt az idegeimet és a többiekét sem, hát szabad ilyen képeket ide hozni, hogy minket meg a frász kerülget, nem pedig Picasso paripák meg influenzás kaméleonok , de azért gratulálok, csak így tovább....és még kérem szépen a szervered címét is:D;)

Peszi2, csio70, steve223 és 12 más kedveli ezt.
  14. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Már csak a parafa kell ,hogy beérjen és indulhat a malom. A tenyésztésnél nem nagyon ugrált csak egyszer volt alap puykából határmenti de a többi mindig csak a következő szintet adta.

ada77201 kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

csio70 és dominik-2 kedveli ezt.
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Miért nem elég? Bájital nélkül is lehet tenyészteni, ha valaki nem akar rövidebb időt vagy kevés van neki.

mamszi5107 és ada77201 kedveli ezt.
  17. dominik-2

hehe most elég szépen adogat,nem tudom mi van most :) mondjuk panda tenyésztésbe beleöltem 900 tápot és a legnagyob Táncos panda volt, De kecske jókat ad : http://kepfeltoltes.hu/view/150619/459587720N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

sziszi1965, csio70, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ehhez is gratulálok, kecskében verhetetlen vagy, de mi van a pulykapulyákkal ?xD

Ui: Én akkora buktákat nyelek mostmár, nem is hoztam az eredményeket képekben, mert nem akartam senki kedvét szegni, most rángattam ki szegény párákat a szívecskés házikóból, lehet hogy ezért álltak bosszút.
    Az történt, hogy nagy mellénnyel beraktam 3 maszkos kakukkot meg egy simát, hát nem puha kakukkot adott?Azt hittem rosszul látok...többit le sem merem írni,így jár az, aki csak úgy bedobálja az állatokat a tenyészterepbe
    :cry:xD

Utoljára szerkesztett: 19.6.15
    kovacstne, sziszi1965, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  19. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

sziszi1965, csio70, Jucus19 és 8 más kedveli ezt.
  20. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Szép estét!

A "parás fák" elültetve és katázva várják a reggelt, a tenyészállatok úgy néztem kész vannak, némi pulya és gida azért még kell. Tetszik a fa, remélem jól láttam, hogy marad :) az event is tetszik persze... Közben kakukkozok éééééés, hát ilyen még nem volt.... :inlove:
    http://www.kepfeltoltes.hu/150619/karnev_li_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Szóval most gondolom 4 évig meg sem szólalhatok a "mindig csak a következőt adja" miatt :D, de azért nagyon örülök :inlove:
    Hasonló sikereket mindenkinek

Peszi2, Lillapilla73, csio70 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.