Színkavalkád event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

sziszi1965 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  2. rekidadozi

rekidadozi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az event feladatsorának 2.ablakában tudod megszerezni:)

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt, jó szurkolást :) Nohát elkezdtem én is tegnap este az eventet, Mint mindig, időhiány miatt, most is némi jó néhány óra csúszással. Szerintem ezzel nem lesz gond, hisz rengeteg idő van az event befejezésére. Ami miatt viszont bánatos vagyok, hogy tegnap elfeljettem kinyitni a kókuszt :( Az egy dolog, hogy a heti csomit nem fogom tudni megszerezni, de az utolsó nagy csomagot sem?

-gyöngy-581, heureca3 és sziszi1965 kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    sajnos így van.
    Sajnálom, hogy így jártál.
    Jó eventezést! :)

-gyöngy-581, sziszi1965 és Fätum kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszi, hát még én mennyire sajnálom.:cry: Jó eventezést Neked is :)

-gyöngy-581, heureca3 és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok
    valamit nem ertek en most olvasgatom a forumot es nagyon sokan irogasak,hogy a festekbol 100-n felul kell en az ismertetoben 27-t olvastam ,lemaradtam valamirol mert cafolasokat nem sokat olvastam?
    akkor busulhatunk egyutt,en is pont igy csinaltam a multheten

7. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia! A 27 db. a reális. Az elején volt egy elírás az ismertetőben.

-gyöngy-581 és sziszi1965 kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

-gyöngy-581 és sziszi1965 kedveli ezt.
  9. hamuska

hamuska Fórumszaki

Hihetetlen, de kész lettem.Mindenkinek hasonló örömöt kívánok.

Peszi2, -gyöngy-581, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  10. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Az eventet sikeresen befejeztem nagyon szuper volt szerintem ilyen hamar még nem végeztem soha. A nyeremények nagyon jók a faratölgyfák szépek jó, hogy játékba maradnak.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek!

11. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

volna 1 otletem ami lehet halva szuletik de 1 probat meger,vajon nem lehetne megpuhitani a Bp-t hogy adjon meg egy lehetoseget a kokusz nyitasra mivel ha jol tudom voltak gondok a szerverel is volt aki panaszkodot hogy emiatt nem tudta kinyitni (en nem vagyok benne sajnos,mert legalabb volna kire fogjam );)

csio70, heureca3, Jucus1949 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A második napi kókuszdió feltörésével voltak gondok.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-nyereményözön-2015.12626/

sziszi1965 kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, nagy szívás ez a kókuszosdi. Olvastam én is a panaszkodós totyikban, hogy többen kinyitották tegnap, és most még is zárva van. Én elég fáradt voltam tegnap este, hosszú volt ez a hét. Későn értem egész héten haza, és egész egyszerűen tegnap elfelejtettem kinyitni. Van egyébként ötletem egy lehetséges megoldásra, majd be írom az ötletelősbe, hátha figyelembe veszik.

Az eventtel szépen haladok. Már kiszedtem az XXL-es fákat is, és szerintem ma estére én is végzek :)

14. zebraful

zebraful Fórumelemző

Az első feladatból hiányzik 7 pulykapulya és kész lennék. Úgy gondoltam, ez az első feladat 3.része,
    nem ad akkora ajándékot, hogy megcsináljam. Elkezdtem kakukkozni, hogy haladjak. Nézem a befejezetlen
    3. feladatot, de nem tudom megtenni, hogy így hagyjam. Most 7.db. kispulykán múljon, hogy befejezzem?? :oops:
    Döntöttem:D Következő kanyarban jöhet a maradék :inlove: és akkor lesz vége;).

sziszi1965, PocsékFarmer, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Feladat befejezve.Szerintem ment volna a 420 parafával is, csak mindig begörcsölünk a nagy számok láttán.Így viszont mindenki kész lesz vele ,aki hozzákezdett és nincs para.További jó munkát aki még nem végzett az eventtel .Sok szerencsét a tenyésztéshez.Várom én is a szerencsét,hát ha meglátogat és lecsap rám!

Fätum, csio70, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  16. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Event befejezve szerintem nagyon könnyű volt szerencsémre a tenyésztet állatok nagy részével rendelkeztem és ami még hiányzott azokat az ovisokkal megszereztem. Az ajándékok is jók voltak a felhősornak nagyon örülök mert btp is ad. A paratölgyfa nagyon tetszik jó, hogy játékban marad. Azt hiszem még soha nem végeztem ilyen gyorsan egy eventel sem pedig az elején nem így látszott.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek!

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!
    Eddig nekem se volt, ne add fel :) Párszor próbálkoztam csak keverésekkel. Fele arányba meg is adta a nagyobbat, lehet mégis megérné, de nem vagyok elég bátor hozzá.
    Nagyon hasznos infó számomra is köszönöm, ezt eddig nem tudtam. Jobb később mint soha :)

Tegnapi zárás előtt még becsúszott egy ilyen
    http://kepfeltoltes.hu/150620/102677307polka_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Úgy néz ki ha adja, akkor rendesen. Ilyen ugrásotok legyenek, vagy legalábbis hasonlóak:)

Eventtel még küszködök.Gratula a befejezőknek!

sziszi1965, mamszi5107, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  18. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Gratulálok azoknak a játékosoknak,akik már befejezték az eventet.
    Én tegnap csak este tudtam elkezdeni a tenyésztést (gondoltam az ovis állatok miatt nem tenyésztek előre)
    Most reggel befejeztem a tenyésztést,meg van minden hozzávaló.
    Parafák kint vannak, este learatom az első kanyart,aztán mehet a malom.
    Reggel learatom a 2. adag parafát és délre kész leszek én is :)

Szerintem kis event lett ismét. munka mellett is kényelmesen megoldható...és a felhősor is jól jön :)

sziszi1965, Fätum, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  19. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Délutánra meg lesz a felhő meg a kitehető ami nagyon jó hogy Baha TP-s is ezt először észre se vettem.
    Nem igazán akartam eventezni max a parafákat begyűjteni de hát ilyen lelkes és elszánt csapat mellett nem lehet lemaradni!:D
    A szupitápot ami még van a libáknak tartogatom.
    Sikeres tenyésztgetést és szép hétvégét Mindenkinek!

sziszi1965, PocsékFarmer, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  20. amonre78

amonre78 Junior szaki

Miért nincs nyitva az állattenyésztős topic ?

LBetti kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.