Színkavalkád event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Nyitva áll a kérdéses topic.:)

2. Manó

Manó Aktív író

ha hétfőn kezdem el akkor be lehet fejezni mert most rózsafesztivál van
    és húz a fejem jobbra
    köszike a válaszokt

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép napot mindenkinek! :)
    Némi baki után: üzenőtáblából kb 40-nel több lett, kisgidából újra kezdtem a tenyésztést, mert 9-cel kevesebbet számoltam, de meglett persze azért:), ééééééééééééééés végeztem, a felhő aktív a dekornak még keresem a helyét:).
    Mindenkinek sikeres befejezést kívánok, további jó tenyésztést! Aki végzett annak meg nagy gratula!

sziszi1965, ada77201, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  4. pikom

pikom Fórummogul

5. Laboviti

sziszi1965 kedveli ezt.
  6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

A pulyka-kecske projekt letudva. Mivel tetszik a gyerkőcök csíntevésének végeredménye, nem kaptak büntit:
    http://kepfeltoltes.hu/150620/farm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/150620/lounge-on-the-farm-09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A meglévő maradék szupertáp nagy részét eltenyésztettem erre-arra. Semmi kiugró nem lett. A piacot megszórtam mindenfajta tenyészállattal (kicsivel, közepessel, naggyal), a kutyának sem kellenek. Ebből kifolyólag a legkisebb ingerenciát sem érzem arra, hogy szupertápot vegyek... Ha jól emlékszem, ez először történik meg velem, mióta játszom... Ez már a vég kezdete?? :cry:

Utoljára szerkesztett: 20.6.15
    sziszi1965, ada77201, Erzsike5110 és 10 más kedveli ezt.
  7. LBetti

LBetti Fórumgróf

csio70 és Fätum kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    Még egyszer ellenőriztem az érintett topicot. Azt tapasztalom, hogy fogadná a hozzászólásaitokat.

sziszi1965, Andersen-farmer és Jucus19 kedveli ezt.
  9. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Köszönöm, tényleg nincs már lezárva, csak úgy látszik még senki nem írt bele ma.

Fätum kedveli ezt.
  10. pikom

pikom Fórummogul

LBetti kedveli ezt.
  11. Laboviti

A kora reggeli órákban került a topic megnyitásra.

LBetti kedveli ezt.
  12. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Látom tegnap javítva lett kicsit az event összegző. Viszont még mindig nem értem. Összesen 105 üzenőtábla kell, meg is számoltam. De ha 4 előállításához 4 parafa kell, akkor abból miért kell 108? Vagy valamit nem látok? Már többször átolvastam.

Bocsánat, megvan. Nem lehet csak így keverni a malomban. Mindenki vendégem még1 kv-ra. ;)

Fätum, Jucus19 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Dettó... a semmi kiugró nem lett fokozottan érvényes nálam:( a bahán nemhogy nem ugrik, hanem 4 gólyalábasra kaptam 1 gólyalábas, 1 zen és 2 alap pandát>:( Még a gida-pulya adagból is hiányzik, de valahogy a visszakapott sztápokból meglesz, a kedvem meg elment a további próbálkozástól...így aztán részemről ennyi :cry:nem zarándokolok kártyáért.

Kata_rzis és kovacstne kedveli ezt.
  14. Laboviti

Szia!
    A 105 nem osztható néggyel.

Andersen-farmer kedveli ezt.
  15. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Én meg keresem, hogy vajon miért van 39db üzenőtáblával több a pajtámba...rájöttem :)

ada77201 kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Mivel a malom négyesével keveri a tápokat, nem tudsz 105 tápot előállítani, vagy 104-et keversz vagy 108-at.

sziszi1965, Bátyus és Jucus19 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm.... Jó lett volna előre tudni ...

ada77201 és achmed1122 kedveli ezt.
  18. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Kecske-pulyka kivégezve. lehet lazítani. aki még csinálja sok sikert.

ada77201 és achmed1122 kedveli ezt.
  19. pepito

pepito Járnitanuló

Szia!

De!!! Ha 105 db üzenőtábla kell, akkor miért kevertetnek le velem 108 db -ot? 3 db az infláció?

ada77201 kedveli ezt.
  20. Laboviti

sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.