Színkavalkád event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szerintem sem muszáj kiváltani,ugyanigy terveztem el én is az eventet,ennyi pont elég belőle. Kakukkolni fogok,meg levesezni,oda is rengeteg szupitáp kell.Szegény ember ott spórol,ahol tud.

2. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Szia tudod aki dolgozik az hibázik is -sok játékkal játszom a legtöbbnél csak az event-kezdéskor teszik ki az ismertetőt és szokszor van meglepődés örüljünk hogy van idő felkészülni én sem vettem észre először hogy 4 db jön le 1 keverésből mikor harmadszor néztem meg akkor jöttem rá a festékpalettából meg rengeteg kell mert sok helyre kérik nekem állandóan kint van 1-2 db és más terményes is

janos6750, Erzsike5110, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
  3. repeta59

repeta59 Junior szaki

Bocs, ha már valaki kérdezte, de azt szeretném tudni, hogy lesz-e csak az event alatt küldhető ajándék?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem lesz, az Ovis eventeknél nem szokott lenni.

sziszi1965, Gio, Jucus19 és 3 más kedveli ezt.
  5. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! úgy van, csak az hibázik aki dolgozik! inkább örülni kéne , hogy sokkal kevesebb kell! részemről örülök és köszi a hiba javitásáért!

csio70, Gio, janos6750 és 9 más kedveli ezt.
  6. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem csak 18:00 órakor kezdődik az event, amikor a Boom kezdődik, addig el sem kezdem ... Sok sikert mindenkinek! :) Szerintem elkezdeni megéri, aki nem is szeretné végigcsinálni, mivel a Paratölgyet szerintem nem lehet máskor megszerezni, esetleg cserenapon ..

csio70, sziszi1965, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mindkét dologban egyetértek veled, tévedni emberi dolog, nincs ezzel semmi baj. A köszönömöt is szívemből küldöm a sok segítségért, amit eddig és ez után is kapni fogunk a moderátorainktól. :):):)
    A taktikád is tetszik, amit leírtál, a kisfarmomon én is így terveztem az eventet. A nagyon én maximalista vagyok az eventnek be kell kerülnie az elintézettek közé:):).Az XL-es fák nekem nem jönnek be, de esetleg, ha jönne egy csemetegőzös valamikor, oda jók lesznek.;) Ha az aratási szkásaid Neked is hasonlók (12 óra) akkor legfeljebb a valamivel nagyobb tp miatt jók.:)
    Annyit szeretnék a boom előtt tenyészteni, hogy a fákat ki tudjam venni a feladatsorból, hogy minél előbb teremjenek (KK, zokni):)

sziszi1965, Gio, Bátyus és 4 más kedveli ezt.
  8. Zoltano527

Zoltano527 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem a modik munkáját akartam kritizálni. Második hozzászólásomban erre ki is tértem. Nekem a "fentről" jövő dolgokkal van problémám. Az "okosoknak" kellett volna előre jelezni, hogy ez most másképp lesz. Nem ész nélkül variálgatni. Van elég technikai gond így is, ezek már nem hiányoznak. Persze örülök, hogy nem kell annyi paletta de a véleményemet azért megtartanám az előbbiekkel kapcsolatban!

Claunyuszi, Jucus19, Bátyus és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Andersen-farmer

Igen, ez is egy jó ötlet, így hamarabb megleszel, de én inkább várok, hogy hátha bedob egy rózsa állatkát .. pár az engem mindig elkerül .. na most hátha .. na most .. mindig ezt mondom, aztán sosincs semmi .. na most :D
    Jaj ez a zokni .. :D Én eddig tényleg sosem halottam erről, hogy a KK az zokni .. xD

sziszi1965, Jucus19, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

A turbótrágya a zokni, nem a KK.:p

sziszi1965, csopke1, Jucus19 és 3 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem a Kacsakata (KK), az a propeller, hanem a zokni a turbótrágya:)

sziszi1965, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  12. Andersen-farmer

Jaj igen véletlenül elnéztem .. bocsánatot kérek :p
    Olyan lassan telnek a percek, az órák .. mikor lesz még 18:00 óra .. :(
    Hogy ne unatkozzunk:

13. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Tudom, hogy sokan, sok pénzt költöttek a festékpalettára, hogy beszerezzék a szükséges 105 db-ot, mint utólag kiderült téves kiírás miatt feleslegesen. Ha most gyorsan piacra dobják lehet, ha nem is az összes értékük jön vissza, de nagy részük igen. Akinek meg nem gond tartja a pajtába és hasznosítja egy következő feladatnál.
    De azért szeretném megkérdezni: senki még sosem tévedett, nem nézett el semmit sem? A családunk vagy a főnökünk lehet tudna rá példát mondani. Biztos vagyok abban, hogy nem tudatos félrevezetés volt a téves kiírás, ahogy észre vették, azonnal jött a mea culpás helyesbítő levél is hozzá. Legyünk már kicsit toleránsak velük szemben, mert szerintem ők folyamatosan értünk dolgoznak. Az ügyes bajos dolgainkkal bármikor fordulhatunk hozzájuk, lehetőségeikhez mérten gyorsan segítenek. Most egy hiba miatt a fejüket kell vennünk? Ők is emberek, így tévedhetnek. Mi is emberek vagyunk, gyakoroljuk inkább a megbocsájtást. Én személy szerint a kapásból arra gondoltam a helyesbítő levél olvasása után, hogy szegények, de rosszul érezhetik magukat a tévedésért. Lehet kapnak nagyobb dorgálást is odafentről, de mi ne tetézzük a bajukat jobban. No és ne felejtsük el, nem ellenünk irányuló cselekedet volt, csak egy tévedés, amibe senki nem halt bele, nem lakoltatták ki, maradandó testi sérülést sem szenvedett. Ez még mindig egy játék, amit mindannyian nagyon szeretünk és folytatunk ezután is.

csio70, Mikulás48, Csocsoovb és 20 más kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Igazad van kihívás, de elsősorban játék(nagyon jó játék):)

csio70, sziszi1965, Jucus19 és 6 más kedveli ezt.
  15. Zoltano527

Akkor leírom harmadszor is!!! Nem a modik munkáját akartam kritizálni! Még mindig a "fenti nagyfőnökök" irányításával és döntéshozásával van gondom. Nekik kellett volna felhívni erre a figyelmet! Jó lenne ha nem csak azonnal reagálnánk egy-egy hozzászólásra hanem tovább is olvasnánk a beszélgetések menetét!

16. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Lehet igazad van, tovább kellett volna olvasnom a beszélgetések menetét, de első olvasatban az ez az írás nekem nem a "fenti nagyfőnökök" hibáját emelte ki (akik ugyszintén emberek és tévedhetnek), hanem a kiírást végző modikat.
    Egyébként aztán végigolvastam a második hozzászólásod is. És másét is.

17. imike912

imike912 Utánpótlás-írogató

Most néztem. Akinek van fekete gödölyéje (pl. narancs óriás ) és a határon van a szupertáppal, érdemes az 5. feladatsort kissé előrébb venni (mondjuk a felhő kivétele előtt). Ugyanis a bébik az 5. sorban 70 szupertápot igényelnek és 67-t visszaadnak, vagyis ez a sor csak 3 szupertápból kijön és nem lesz gond a táp megelőlegezésével, ha visszatérünk az előbbi feladatokra, pl. a felhőre.

csio70, VividDarer, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Csatlakozom: minden tiszteletem a Modiké, borzasztó nagy odafigyelést igényel, köszönjük a munkátokat:inlove:

Mikulás48, anami1980, Bátyus és 7 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

Hehe.
    Amikor pár oldalas lemaradásunk van, akkor azt sem tudjuk, hogy honnan kezdjük a visszaolvasást. Ha az elejéről kezdjük, akkor felesleges is reagálni valamire - persze volt már olyan, hogy vissza kellett menjek, mert közben senki nem reagálta le -, ha a végéről kezdjük, akkor nem mindig értjük, hogy ki mire reagált vagy miből indult ki a beszélgetés. :)
    A fórum se könnyíti meg a dolgunkat, hiába jelölök válaszra több hozzászólást, csak azt jegyzi meg belőle, ami neki tetszik.:(

sziszi1965, Bátyus, Jucus19 és 6 más kedveli ezt.
  20. Zoltano527

Oké, hiába elragadott az indulat amikor megjelent a helyesbítés de azért ott fent valaki ezt csak kitalálta szóval tisztában volt vele mit, miért tesz. Nem gondolnám, hogy az tévedés lenne. Részemről ennyiben zárom is a dolgot, véleményemet fenntartva úgy ahogy ez másnak is jogában áll. Továbbra is sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek!

Igen ez már gyakran a "fától az erdőt" szindróma nekem. Főleg a Gangon de legalább nincs ok az unalomra ezen a téren.

_Cygnus_, Jucus19, PocsékFarmer és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.