Visszajelzés Szörnyvadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 2.9.26, 09:15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

17 szavazat
    56.7%
  2. 2

0 szavazat
    0.0%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

2 szavazat
    6.7%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    3.3%
  9. 9

0 szavazat
    0.0%
  10. 10

10 szavazat
    33.3%
  1. csernigy

csernigy Törekvő

Szuper, hogy a "cseresznyés érme" csak tenyésztéssel szerezhető meg (ajándékként nem találtam) és éppen ezen a héten nem lesz Baby boom (az utóbbi hetekben mindig volt, amikor nem kellett)! Így az isten szupertápja sem lesz elegendő és az állatok is sokkal gyorsabban elfogynak.

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Mivel a cseresznyés csak a bolti dolgokra kell, így szerintem is érdemes kivárni (Toma is utalt rá) a jövő heti előrejelzést, talán a hét első napjaira beraknak egy szuper akciós napot, vagy csak egy sima bommot.

Néztem a bolt kínálatát: 500 tenyésztést kellene indítanom a saját mazsolázásomhoz : (1x2-es és 1x1-es kütyük, a 4 függöny, 2 farmb.láda I. és 2 sima bónuszláda) 500 cseresznyés érme kellene ezekre.

A szörnyhordozók is kellenének, de nagyon megkérik szupertápban és állatokban az árát.

PaySkin kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Nem látom mennyi kezdő magot kapunk!

4. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Eventnövények
    KépNévÉrési időTP/TTPÜltethetőKezdő mennyiségVisszaváltási érték / db
    [​IMG]Jáde macskaszemvirág05:30 óra55Bahamarama ültetvény10x
    (+5 db a prémium gazdák számára)
    7x TTP
    5x CSP
    [​IMG]Borostyánkő macskaszemvirág05:30 óra55Bahamarama ültetvény10x
    7x TTP
    5x CSP
    [​IMG]Lapis macskaszemvirág05:30 óra55Bahamarama ültetvény10x
    7x TTP
    5x CSP

maszilva kedveli ezt.
  5. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Természetesen én is osztom ezt a véleményt, már csak az a kérdés, mikor jelenik meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/heti-előrejelzés-2026-34-hét.28185/ >> 26.08.17
    https://board-hu.farmerama.com/threads/heti-előrejelzés-2026-35-hét.28206/ >> 26.08.26
    Itt 9 nap telt el és ugye a szerdai napon akkor nem volt semmi, tehát 1 nap ki is maradt. Remélem most korábban lesz infónk a dolgokról.