Visszajelzés Szörnyvadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 2.9.26, 09:15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

32 szavazat
    50.8%
  2. 2

0 szavazat
    0.0%
  3. 3

2 szavazat
    3.2%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

4 szavazat
    6.3%
  6. 6

1 szavazat
    1.6%
  7. 7

1 szavazat
    1.6%
  8. 8

2 szavazat
    3.2%
  9. 9

2 szavazat
    3.2%
  10. 10

19 szavazat
    30.2%
  1. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Én mindig szerda délelőtt 10 óra után el szoktam olvasni a heti event előrejelzést, és az event leírásét, ismertetőjét.
    Ez alapján döntök arról, hogy érdemes-e belefognom. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a jövőben te is tedd ezt.
    Mivel a már működő élesített eventből én nem tudom kitalálni, csak a (néha) józan paraszti eszemre hagyatkozva, hogy mit kell csinálni az event teljesítése érdekében
    Egyébként szinte semmiben sem különbözik a februári evettől. Az ismertetőben van is az akkori leíráshoz egy link. Nekem se ez a kedvenc eventem, én az olyanokat szeretem, ahol nem kell semmin agyalni. Mivel a logikám a zéróhoz konvergál, épp úgy mint a matek tudásom is.
    Az evet leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szörnyvadászat-2026-szeptember.28226/

apumbiapa és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Jó reggelt nektek!
    Az event felröppenőit begyűjtöttem, tenyésztéssel. Még jó, hogy a lajhárképzés eventnél nulláztam egy csomó állatot. Így most volt miből tenyésztenem. Az event boltból kiszedtem a nekem tetsző kellékeket. A traktoros dekor fejlesztéseivel együtt. Termeltem egy pár növényt is. Nem tudom, hogy sok-e vagy kevés, mindenesetre a 80 lépést meg tudom bőven csinálni. A 7 éves fiam most ment elsőbe, őt viszem iskolába, a 6. -os lányom már egyedül jár suliba. Aztán megyek dolgozni. Majd a hétvégén, ha lesz egy pici időm, akkor össze madzagolom a szörnyeket. :) Szinte a hét minden napján dolgozok. ( Egyéni vállaklozás: könyvelés, bérszámfejtés, e mellett műköröm dizájner, építés, pillás, és manikűr pedikűr, sminkes a tevékenységi köröm). A farmozás mindig pihentet.