GYIK Szövegbuborékok ki és be kapcsolása

Kategória: 'Technikai ismertetők', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája



  Korábban a Flash Player legújabb verziója miatt a szövegbuborékokban sok esetben függőlegesen jelentek meg az adatok, és teljesen olvashatatlanok voltak.

  Ahogyan azt akkor jeleztük is Nektek, a fejlesztők azon igyekeztek, hogy minél előbb optimalizálják a játékot ehhez az új Playerhez is.

  Ez sikeresen megtörtént, azonban még mindig előfordul olyan panasz, hogy a gazda nem látja ezeket a szövegbuborékokat. (nem látja mennyi tp-re van még szüksége a szintlépésig, nem látja a szomszédok neveit a szomszédlistán, stb.)

  Ha Te is ezt tapasztalod, pár kattintás szükséges csak, hogy minden visszatérhessen újra a régi kerékvágásba.


  1.
  Farmod keretének felső részén keresd ki a "Beállítás" opciót, és kattints rá.

  [​IMG]

  2.
  Ekkor előugrik a Beállítások ablak, ahol csak annyi a teendőd, hogy aktiválod a tippek funkciót az alábbiak szerint.


  [​IMG]


  3.
  Természetesen a beállításaidat a "Mentés" gombbal elmented, és amint visszatérsz a farmodra elégedetten láthatod, hogy a szövegbuborékok megjelentek.



  Copyright © 2010-12 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 11.1.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.