Szülők napja event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 6.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kész xD, már pluszba termelődnek a felröpik xD

2. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

kész:D:D:DxD xDmár pluszba termelődnek a felröpik;) a 2 kis farmon még küzdök ;)

3. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

232 könyvecske, 51 nagyító van + ba, pedig tegnap délután még 140 nagyító hiányzott! Kitartás a gyűjtögetőknek! :)

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

1400 apavirág és 22 nagyító kell a végéhez:Dma reggel 1 földnyi hagyma olyan 50 körüli nagyítót adott;) Még a gyerek farmján is egész jól haladunk,ma ráhajtok még ott is kicsit! Jó röpivadászatot mindenkinek!

kutyaszálló, csopke1, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  5. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Event kész, a felröppenőkből már plusz is van. A ráadás, hogy elértem a 91. szintet!:inlove: További szép napot mindenkinek!

kutyaszálló, csopke1, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  6. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Gratulálok , én is letudtam az eventet , pedig elfelejtettem a kezdést és learattam 1 órával hamarabb :)

7. agi967

agi967 Fórum biztosa

Hét végén nem volt időm a gépnél ülni,de így is szép kényelmesen készen leszek. Az anyai megvan,némi apai szeretet kell még és néhány nagyító,szerintem ma estére én is készen leszek. A mamutokat és a fákat nem szedtem le és néhány ól is fent maradt. Nem sietek sehova.

8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Még 11 nagyító, remélem 10-re kész leszek!

kutyaszálló, magdi06, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  9. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Gazokkal megvagyok, a rovarhatározóból túlkínálat van, a nagyítóból még hiányzik 63 db. Remélem, hogy még ma megleszek a hiányzó felröpikkel.... :D :D :D Egyenlőre úgy fest - nem a mackó bőrére szeretnék vedelni, de... - hogy szép nyugisan megleszek az evenntel. :D Végre nem kell azon izgulni, hogy lesz-e elég felröpim... :D

kutyaszálló, magdi06, csopke1 és 11 más kedveli ezt.
  10. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Sziasztok. 3 farmon kész virágokkal,1-en még apai virág kell. De nagyitó mindenhol kell. Van ahol 160 db.

11. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Gyerekek!
    Minek rohanni még van több mint két nap.Nem kell aggódni, éjszakára hosszú érésű növény és jön a nagyító.Sokan beleadnak apait anyait(szupetrágya stb.)hogy előbb meglegyen.Nem kell aggódni újabb event nem kezdődik, ráérünk.Sőt 13-tól 19-ig pihi is lesz, remélhetőleg hét végén valami meglepivel.
    Sorstársak ne csüggedjetek vessetek és arassatok!Szép napot mindenkinek!;)xD:inlove: HAJRÁ FARMERAMA :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::music::music::music::music::music:

maszilva, kutyaszálló, magdi06 és 12 más kedveli ezt.
  12. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hurrá kész lettem,hasonló sikereket mindenkinek:)

kutyaszálló, csopke1, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  13. -Anettt-

-Anettt- Utánpótlás-írogató

Már csak 54 db nagyító kell,köszönet a kedves szomszédaimnak és Anaminak!

kutyaszálló, alpha58, mamszi5107 és 2 más kedveli ezt.
  14. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szia. Azért én nem vennék rá mérget, hogy itt pihi lesz..;)

15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Meglett minden felröpi!:) Felhő beizzítva!:D
    Nagyító záport mindenkinek,akinek még hiányzik!Gratula,akik kész vannak!:)

kutyaszálló, alpha58, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Kész! Felhőt aktiváltam!
    És most teljesen új koncepció alapján újra rendezem a farmot. Meglátjuk, melyik lesz a hatékonyabb... :)
    Aki még nincs kész, annak üzenem, fel a fejjel, mindenki be tudja fejezni! :)

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szép napot!

118 nagyítóval dobott meg a rendszer ma reggel, így készen is lettem. Aki még gyűri, annak kitartást és sok felröppenőt kívánok:).

maszilva, kutyaszálló, csopke1 és 12 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is kész lettem az eventel tegnap..jó volt kezdéskor a 4-5 kör 0 perces hagyma:)... felröpileg.
    Még Képet is tudtam készíteni a csodás rózsákból:) Hajrá azoknak akik még eventeznek..Szép hetet.

19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Némi mogyoró aratása után már csak 38 nagyító hiányzik, ez már búzával is meglesz a hátralévő időben.
    De muszáj veletek megosztanom azt is, hogy éjjelre kitettem az előző eventekből kapott farmos titokfákat, és titokólakat. A fákból az egyetlen említésre méltó az egy japán naspolya fa, bár már van belőle, de azért jól jött, meg persze az xxl fák, azért mégis azok csak FA-ért kaphatók.
    Viszont az ólak!!! Egy KACSACSŐRŰ EMLŐS LAK és egy KIVIFÉSZEK!!!!!! Plusz a többi se rossz, narancs ólak, farkas, és sün, béka, galamb, mosómedve.
    Nagyon örülök!!!
    8) :D :inlove: :) xD
    üdv mindenkinek: Cora

20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Gratulálok annak aki készen van sok nagyítót aki nincs. A szegfű és hagyma segített még 30 nagyító hiányzik estére talán meg lesz mivel nincsenek nemesítve csak a rózsát sikerült de az valahogy már a múltkor se adta bőven a felröpit igaz nem 0%-os.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.