Születésnapi fórumjáték

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 25.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

  Üdv Farmerek!


  A játék készítői úgy gondolták, itt az ideje egy Fórumjátéknak.

  Egy időben minden nemzet fórumán elérhető lesz, ugyanazokkal a feltételekkel.

  A fórumjáték időtartama :


  Kezdete : 2016. január 25. hétfő 14:00 óra

  Vége : 2016. február 02.02. kedd 17:00 óra  Lássuk, mi lesz a játék lényege :

  Minden játékos, aki részt szeretne venni a visszaemlékezésben, egy fórum postban megoszthatja a legkedvesebb emlékét, mely a Farmerama játékhoz kapcsolódik az elmúlt 6 évből.

  Lehet ez egy kép, lehet ez egy történet, egy a lényeg, Farmeramás emlék legyen!


  Nincs érvényben az a szabály, hogy egy játékos csak 1 hozzászólással nevezhet : tehát több emléket is megoszthattok nyugodtan, külön külön postokban.

  A Farmerama Moderátorai is részt vehetnek a játékban.

  A hozzászólásnak tartalmaznia kell a pontos farmneveteket, és ID számotokat, e nélkül a nevezésetek érvénytelen!

  Minden nemzet fórumán 5-5 nyertes lesz.
  A nyertesek NEM sorsolás útján kerülnek ki Közületek!


  Az első 5 emlék, ami a legtöbb "Tetszik" véleményt gyűjtötte be, lesz a győztes.

  Tehát válasszátok ki a nektek legjobban tetsző képet, emléket, és szavazzatok rá:

  tetszik.png

  Kép készítéséhez, feltöltéséhez segítséget az alábbi linken találtok :

  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/direktlink-segédlet.11064/#post-42978


  A nevezések alkalmával a Fórumszabályzat érvényben van :

  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/
  Az 5 nyertes jutalma a következő dekorációs elem lesz :

  Egy fazék arany

  a40a3c3765d7ff0da93a0037e32c67bd56a13edb.gif

  Tulajdonságai :
  Méret : 1x1
  Jutalom : 200 Tp
  Kihelyezhető : Farm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Kincses sziget. A Kincses szigetre kihelyezve is rendes farmos Tp-t ad!
  Érési idő : 09:00 óra
  Nevével ellentétben NEM AD farmarany jutalmat!!!
  Reméljük minél többen részt fogtok venni, és a képek nézegetésével, történetek olvasgatásával visszaidézhetjük az elmúlt 6 évet!  Farmerama csapata
   
 2. kukac42

  kukac42 Mindentudó orákulum

  Sziasztok:)
  kukac42 ID:19076710
  2010-ben regisztráltam a gyermekeim mutatták meg a játékot. Éppen valami event ment mikulásos, ha jól emlékszem. Az én gyerkőceim csak megmutatták, hogyan kell beregisztrálni, de aztán magamra hagytak a farmommal. A kezdő farmaranyat villámgyorsan elszórtam trágyára és más ilyen hasznos dolgokra. Olyan 2-3 nap múlva lett valahonnan egy laza lajhárom! Azt a boldogságot, és hogy én most milyen gyorsan fogok haladni! Ültem a gép előtt és lestem mikor szedhetem már le végre:) Három percenként 20TP, már a fellegekbe képzeltem magam. Napokig csak vetés, aratás és a laza lajhár ment. Láttam én, hogy van ilyenem, hogy sírkő meg koponyafa, de nem tudtam mi fán terem, a gyerekek meg nem segítettek. Teltek szépen a dolgos farmos napok, míg egyszer valamiért nem és nem akart működni a farmom úgy, ahogy addig. Mindig lefagyott, nem ment az aratás, vetés. A fórumot még fel sem fedeztem, de alul a support felírást igen! Nosza gyorsan írtam egy panaszos levelet, leírtam a problémám s kértem segítsenek. Jött is a válasz sebesen, mint a szél! Töröljem a sütiket, a kokikat stb, stb, stb...
  Rögvest rohantam keresni hol lehetnek ezek a cuccok! Nem találtam sehol, így arra a következtetésre jutottam én még nem vagyok olyan magas szinten, hogy ezeket ültethessem! Gondoltam ez is olyan, mint a koponyafa meg a sírkő! Meg is írtam egy szép levélkében, hogy nem tudom törölni a sütiket, mert még nem is tudom ültetni, még kicsi vagyok! Segítsenek, mert nem megy a farmom! Nos ez volt az a levél, amire azóta sem kaptam választ a supporttól:)
   
  Utoljára szerkesztett: 25.1.16
 3. progabi

  progabi Fórum biztosa

  Sziasztok! Én, ha jól emlékszem 2010 októberében regisztráltam (progabi ID: 9544433). Ezzel egy időben egy konkurrens cégnél is "dolgoztam", de aztán itt maradtam a FARM-on! Egy ideig csak úgy lazán vettem a dolgokat - arattam, vetettem stb...- aztán rákaptam az ízére, miután rájöttem, hogy is működik ez az egész. Azóta nap mint nap itt vagyok. Sőt, mióta a Fórumot megtaláltam, haladok is! :) :inlove:
  Legkedvesebb - a Farmeramahoz köthető emlékem mégis a tavalyi szülinapom volt, mikor is (ezt már jónéhányan láthattátok is) a fiam egy Farmerama tortával lepett meg! Íme: http://kepfeltoltes.hu/160125/ABCD0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
   
  Utoljára szerkesztett: 25.1.16
  Ági63, juca100, moncsii1970 és 96 más kedveli ezt.
 4. dada081990

  dada081990 Fórum veteránja

  Sziasztok!
  Emlékeim alapján 2010 májusában kezdtem a játékot, amikor a még a város, a farm is teljesen más alakot viselt. Ez most is mondható lenne, mert érkeznek új elemek a játékba, a régiek kinézetét lecserélik de amikor kezdtem minden "új" volt, nem volt lecserélve. Így nézett ki például a város, így a bal oldali menü, így pedig az árvíz eltávolításának lehetősége. Mert bizony abban az időben volt esőzés, voltak árvizek amik akkor keletkeztek, amikor nem volt egy földterület megtrágyázva (laza szerkezetű, így árvíz sújtotta). Hasonlóképpen nézett ki a farm is, ahol még a tábla nem a térkép előhívásaként szolgált, hanem a városba lehetett eljutni vele. Azonban ezt a rengeteg dolgot nem azért gyűjtöttem össze, hogy a régmúltról beszéljek, hanem azért hogy bevezesselek titeket egyik kedvenc játékomba, a Family Flower-be, azaz a családi virággyűjtögetésbe. Bizony, a gazdák közös, családi virágot nevelhettek, amiért TP jutalom járt, de vigyázni kellett, nehogy tönkremenjen. Itt látható egy kép róla, jobb oldalt felül, a faiskola alatt. Teltek múltak az idők, (sajnos) az árvizet kikapcsolták a családi virággal együtt. Azonban pár hónappal később egy érdekes bejegyzés jelent meg a fórumon. "Valaki" hozzáadta a játékhoz a kerítéseket, tudjátok, amiket még most is meg lehet vásárolni, itt egy kép róla, és közel egy hónapig a fórumon csak ez volt a beszédtéma. Vajon ki adta hozzá? Miért? Nem érkezett előzetes bejelentés. Később ezt a bejegyzést törölték, a kerítéseket kivették a játékból, pár hónap múlva beharangozták a kerítések jövetelék, és új dekorelemként a mai napig megvehető a gazdaboltban. És mi volt a legjobb/legkülönösebb dolog a játékban? A legjobb dolgok közé sorolhatom a Lara-díjat, amikor a farmerama kiérdemelte a legjobb farmos játékért járó díjat. Itt van a a listán talán a legelső eventem is, a női EB tiszteletére szervezett event. Azonban ő a kedvenc, első farmon szerzett kitehető figurám. Miatt a folytattam a farmot és még kapálgatok most is, 5 évvel később.

  [​IMG]

  Név: dada081990
  ID: 4041867
   
  Pharmer500#2, ciklon23, Ribiszke és 84 más kedveli ezt.
 5. Rudolfbeer

  Rudolfbeer Törekvő

  Sziasztok!
  Rengeteg dolog van amire az elmúlt 5 és fél évből szívesen vissza tudnék emlékezni.
  Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy fotót amit még 2011-ben csináltam a farmomról amikor még 89-es szinten voltam!
  Akkor szereztem meg az első arany (retro++) rénszarvas és jávorszarvas ólakat.
  Ezek ekkor még hihetetlen ritkaságnak számítottak és én nagyon boldog voltam, hogy sikerült megszereznem őket.
  Ennek örömére úgy gondoltam, hogy megpróbálok valami különlegesen szép farmképet készíteni amin ezek is szerepelnek.
  Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta mivel ez a kép hetekig vezette a farm szépségversenyt. (Akkor még volt ilyen)
  Azért is különösen kellemes emlék ez számomra mivel ennek semmi köze a farmos teljesítményekhez, szintekhez vagy ranglistákhoz
  és mégis sok-sok pozitív visszajelzést kaptam érte!
  Remélem nektek is tetszik majd!

  [​IMG]

  http://kepfeltoltes.hu/160125/89-es_t_li_teleszk_pos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  A linkre kattintva nagyobb méretben is látható a kép!
  Érdemes úgy megnézni, úgy szebb!
  Rudolfbeer
  ID: 6059414
   
  Utoljára szerkesztett: 25.1.16
  ricsikata, _Ilona49_, ssasulka84 és 191 más kedveli ezt.
 6. Crispello

  Crispello Fórum-zöldfülű

  Matold, kisbogár64, DÖNCYPAPA és 38 más kedveli ezt.
 7. -Anyu-

  -Anyu- Fórumőrült

  Szép estét!
  -Anyu-
  ID:2015866

  2010 év elején regisztráltam valamikor...
  A lányom mutatta meg a játékot, és azóta a rabja vagyok.:inlove:
  Nem tudnám megmondani, hogy hogy kerültem ide a fórumra, de böngészés közben megleltem a Mutasd a Birtokod topikot, és azóta ott tanyázok...
  Akkortájt még javában tartott a szépség rangsor, (amit azóta is :cry:-ok) és rengeteg képet készítettünk...
  Akkoriban még a malom úgy tekert, hogy előre-hátra mozgott, xD és a farmtáblák hátul egymásból mutattak 3 irányba...:p

  Hozok egy kis ízelítőt:

   
 8. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Sziasztok!
  suba_klara
  ID:14192933

  Rengeteg emlék köt az elmúlt évekhez! Több éve játszom,de sajnos nem az első napoktól!
  Rengeteg újításon ment keresztül a játék,Város,Farm,Fórum és még sorolhatnám,de élénken él bennem az a nap amikor "felfedeztem",hogy van Fórum is,ahol beszélgetni,tanácsot kérni és szomszédokat is lehet keresni! És itt szeretném megosztani Veletek,hogy van 1 kedves szomszédom akivel a regisztrációm után pár napra találtunk egymásra! Azóta szomszédok vagyunk és napi szinten kapcsolatban állunk egymással!
  Ezt nem másnak köszönhetem,mint Neki,mert Ő keresett meg és természetesen a játéknak: a Farmerámának! Egy életre szóló barátság köttettet,amit ennek a játéknak köszönhetek!
  Sokat tanultam tőletek,idő közben nagyon sok embert megismerhettem,kit személyesen,kit itt beszélgetés közben!
  Köszönöm a lehetőséget,hogy itt lehetek Köztetek és megoszthattam Veletek ezeket a sorokat!
  Kívánok Nektek hosszú-hosszú éveket ebben a csodás játékban és közösségben ami itt kialakult!
  Boldog Születésnapot Kívánok Farmerama!:inlove:
   
  _Ilona49_, .Emama., ciklon23 és 60 más kedveli ezt.
 9. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  nolina1965
  ID: 17974254

  Nekem is a lányom hozta a játékot, akkor az osztályukban ez volt a menő. 2010 novembere lehetett... (A lány 10 éves volt.) Én addig tudatosan nem akartam semmilyen számítógépes játékba beleállni, mert tudtam, hogy ha rákattanok, annyi időmet elveszi, amennyi nincs, vagy nem szabad rááldozni.
  Mégis, egyszer belenéztem, amikor azon görcsölt, hogy nincs 1200 CSP-je egy pulykaólra. Akkor még fix áras piac volt... Viszonylag rövid idő alatt megcsináltam neki. A párom közben derült rajtunk:
  Na, tudtatok már pulykamagot venni?
  Nekem így kezdődött. Egy darabig együtt csináltam a lánnyal, aztán morgott, hogy regeljek magamnak, mert ő másképp csinálná a sajátját.
  Megtettem. Itt ragadtam. Akkor még megcsináltam, hogy nappal szántóföld, éjjelre lecserélve ólakra, mert azok több TP-t hoztak... Nem volt csatni, az aratógép ritka kincs volt.
  Akkor ment a karácsonyi event. Jöttek a felröpik, azt sem tudtam, mire valóak. Vagy egy hét után esett le... A 4 részt ki tudtam váltani (bocs, a nevük már nem megy fejből, ami összeállt egy képpé), meg talán még egyet, a többit nem, pedig még januárban is folytatódott.
  Volt decemberben horror-event is, de még azt sem tudtam, hogy mi, és amikorra rájöttem, vége lett. A januárit már vártam. Termeltem. Nagyon akartam egy denevér-barlangot. Képes voltam komoly számításokat végezni, hogy hogyan tudom elérni. A szupertrágya is ritka kincs volt még akkor... Mindegy, azt kértem névnapi ajinak (februárban), hogy kapjak annyi FA-t, hogy elég sztrágyát tudjak venni a denihez. 2 teljes horror-nap ment rá. Nagyon boldog voltam tőle. Ezért nagyon bántott, amikor berakták titokólba, de aztán napirendre tértem fölötte, hogy a játéknak fejlődnie, változnia kell.
   
 10. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Sziasztok:)
  Gazda: Cyra65 ID: 12645306

  Az imént érdeklődtem egy kedves Moditól, hogy mikor kezdtem el pontosan a Farmeramaval játszani, annyira emlékszem, hogy 2010 ősze volt és a kisebbik fiam a számítógép előtt ült, túlzottan csend és nyugalom honolt körülötte, ami nem volt jellemző rá.
  Éppen szombat volt ( és szeptember 25.-e, biztos főztem, mindig azt csinálom szombat délelőtt) és csodálkoztam, hogy az én örökmozgó fiam mért nem rúgja a bőrt a játszótéren.
  Arra világosan emlékszem, hogy a kérdésemre azt választ adta, hogy mindjárt kész a komló és le kell szedni, mert event van.
  Erre bementem és megnéztem, mivel játszik, ahol komlót kell ültetni és mi az az event, aztán megkért, hogy amíg lemegy a barátaival a játszótérre, addig ültessek egyfolytában komlót, mert kell a sörhöz...

  Na ennyi volt a mese, mert a fentiekből csak arra emlékszem, hogy a fiammal harcoltunk a számítógéphez ülésért, és megkérdeztem, mi az a fontos dolog, amiért nem tud odaengedni, erre azt felelte, hogy komlóültetéses event van, megmutatta mi is az a játék, én is regisztráltam egy farmot, azóta hűséges "rabszolga" módjára művelem ezt a remek kis játékot, mondhatni itt van a 2. életem a virtuális, családom szerint nem is vagyok teljesen normális, de büszke vagyok, hogy ehhez a remek játékhoz csatlakoztam immár 5 éve és 4 hónapja 2010. 09. 25-én.
  Hoztam két képet is , amikor nosztalgiázni akarok, csak előkeresem és elmorzsolok pár könnycseppet a pulykalábasfestőtelep láttán vagy amikor a régi szép fákat látom;):

  Bölcs Tölgyesem 1
  Bölcs Tölgyesem 2
   
 11. Lili060504

  Lili060504 Törekvő

  Gazda: Lili060504ID: 18645832
  2010 decembere körül keztem farmozni. Eleinte a lányommal aztán ő hanyagolta én folytattam. Eleinte nehezen ment állandóan lefagyot amikor frisítettem eltünt minden amit csináltam :mad:8) de aztán szépen belejöttem. Kikapcsol, felvidít mikor a fórumot olvasom. Mikor sokat voltam korházban vittem a laptopot hogy nehogy lemaradjak valamiről. Aztán jöttek a kezeléseim. Játszottam hogy ne arra figyeljek hogy rosszul vagyok és fáj mindenem. Nagyon örülök ,hogy van ez a játék. Eventek alatt a amikor nem jutok a géphez mert mesét néznek csak előkapom a mobilt és aratni vetni simán lehet vele. Köszönöm.
   
  _Ilona49_, ciklon23, jarana és 47 más kedveli ezt.
 12. Sőrés_Róza_[Rózsika]

  Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

  Gazda: Sőrés_Róza_[Rózsika] ID: 31570006

  2011-ben kezdtem a játékot a húgaim unszolására. Akkor ők a 30. szint fölött jártak kicsivel, ma már bőven leköröztem Őket. A játékkal kelek, és ezzel fekszem. Nem mondom, hogy a párom nincs tőle kiakadva, de ez az egyetlen ,,káros" szenvedélyem a kávé mellett. xD
  A legelkeserítőbb pillanat az volt, amikor napokig nem tudtunk belépni a farmunkra az iwiw bojkottja miatt. Hála a BP-nek, ez is megoldódott. Köszönet érte!
  Kedves pillanat sok van (főleg a fórumon), de a legkedvesebb az, amikor a géphez ülve nagylánykám saját szerkesztésű szülinapi köszöntése várt! :inlove:
  http://kepfeltoltes.hu/160126/11403...319239874504349202_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Van még néhány számomra nagyon kedves kép, de ezekből csak egyet hoznék:
  http://kepfeltoltes.hu/150308/364038281baha_r_gi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  További szép és sikeres játékot kívánok minden gazdának!
   
  Utoljára szerkesztett: 26.1.16
  bamargo52, _Ilona49_, ciklon23 és 71 más kedveli ezt.
 13. eperke911

  eperke911 Aktív író

  gazda : eperke911 ID:25761321 regisztráltam 2011 04 02 az unokám játszott majd rátalált az anyukája azaz a lányom megmutatták azóta én szivesen játszom engem megnyugtat a játék itt kikapcsolódom egy kicsit a valódi gondoktól minden nap játszom és nem vagyok türelmetlen hiszen ez játék hála a készítőknek ezt jól kitalálták az eventeket rendben megcsinálom és had emlitsem meg a segítő modikat akik menden esetben szolgálatkészek számomra ez egy nagyon jó játék köszönöm BP és köszönet az unokámnak aki megmutatta üdv eperke
   
 14. babo0810

  babo0810 Aktív író

  gazda : babo0810 ID:15518191 a játékot 2010 10 28 án kezdtem azóta a játék is sokat fejlődött de én is megnőttem egy kicsit , szeretem a játékot az eventeket rendben végigjátszom néha ér csalódás is de ez csak játék sokan látva mit játszom ők is regiztek és még mindig játszanak vannak nagyon kedves szomszédaim akik segitőkészek nem beszélve a moderátorokról ami munkát ők itt végeznek tiszteletreméltó mindenkinek kivánom hogy örömét lelje ebben a játékban hiszen nekem öröm itt lenni üdv babo
   
 15. .sylvia72.

  .sylvia72. Fórum császára

  Gazda:.sylvia72. ID35872230 A farmozást a kezdet kezdetén kezdtem,böngészés közben egy kis ablak hozta fel a farmot,na ez elég is volt,egyből regisztráltam is,de sajnos költözés és net hiány miatt megszüntettem az első farmom amit azóta is nagyon sajnálok.Még emlékszem az esőre,arra hogy nem voltak szomszédok sem,egy terület volt,de rég is volt..Ezt a farmot amin most játszok 2011 november körül kezdtem,nagyon sok jó pillanata volt az elmúlt időszaknak,sok fejlesztés,fejlődés,de nekem az első TOP-on való részvétel volt a legjobb azt az izgit,és a hangulatot a csevegőben,nagyon jó volt átélni.Azóta is rendületlenül megy a gyűjtögetés és a részvétel.Örülök,hogy itt lehetek,sok szülinapot szeretnék még megérni.Üdv Sylvi.
   
  .Emama., ciklon23, kisszakács75 és 51 más kedveli ezt.
 16. Rylee86

  Rylee86 Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Anno sokféle játékot kipróbáltam. Aztán találtam egy farmos játékot. Eléggé alap játék volt, nem is kötött le egy napnál tovább. Viszont nagyon tetszett maga a farmélet része, hísz városí lány révén sose csináltam ilyeneket az életbe:) Így a keresőbe hasonló játékokat próbáltam találni, hátha az egyik ennél komolyabb lesz. Nem elsőre, de végül sikerült rábukkannom a farmeramara 2010.04.06-án. Nagyon tetszett már az elején, jobban lekötött mint az elözőek. A fórumot azt se tudtam, hogy létezik, de valahogy csak eljutottam odáig :) Teljesen más nehézségekkel kellett megküzdeni akkor. Emlékszem, hogy a legnagyobb kihívást számomra a Noé bárkája nevű gazdaköri feladatsor jelentette. Mivel nagyon nehezen tudtam megvenni hozzá az ólakat:) Aztán a fórumon valaki felvetette az ötletet, hogy fele annyi ól is elég, mivel beérés után kell elindítani az órát, learatni és újra megeteteni mindent:) Hát ez akkor számomra hatalmas dolog volt :) Ennek emlékére a strucc még mindig nincs készen:)
  2011 őszi szüreti event:) Anyukámhoz kellett költözzek 2 hónapra, mivel házat újított fel és költözött. Segíteni kellett neki. Netem nem volt, tiszta ideg voltam:) Elötte termeltem egy csomó tápot, és kitettem minden hosszúérésű ólamat. Megkértem egyik barátnőmet, napi egyszer had menjek fel a gépéről. Iszonyat lassú volt a gép, kézzel egy örökké valóság volt aratni. Így minden nap aktiváltam egy munkást a gazdakörből. Fórumra felmenni lehetőség nem volt ilyen lassú gép mellett. Azt viszont láttam (ill tudtam), hogy van event. Nem is tudtam hogy miről van szó, kell e valamit termelni hozzá. Beléptem és amit csak tudtam beadtam. Nem is figyeltem mik a nyeremények, vagy meddig jutok. Csak jóval késöbb tudtam meg, hogy milyen fontos recepteket lehetett megnyerni. A töklekvárt tudtam hogy megszereztem, használni is kezdtem. Viszont a csatniról fogalmam se volt. Viszont a fórumon egy moderátor megnézte, hogy végülis sikerült megszereznem az event alatt:) Nem is nagyon akartam elhinni, hisz egyáltalán nem is tudtam miket csinálok akkor az event alatt:) Erre a napra nagyon jó visszaemlékezni:)
  Nagy örömmel emlékszem még arra is, mikor bevezették a teve tenyésztést. Milyen összefogás volt a játékba, hogy egymást segítsék a gazdák, hogy akinek csak 1-2 szint kellett, összejöjjön. Én is nagy segítséget kaptam akkor hogy 1 szintet tudjak lépni:)
  Sokszor hagytam ki hónapokat a játékba. Így még csak 90/250 szinten tartok. Nagyon sok segítséget kaptam gazdatársaktól. Melyekre nagyon szeretek visszaemlékezni. Nagyon sok tanácsot kaptam a Top-ra való felkészülésbe és az event alatti túlélésbe. Nagylelkű gazdáknak köszönhetően van gesztenyés felhősorom.
  Nekem a leges legszebb emlékeim ők, akik időt szántak arra, hogy válaszoljanak a leveleimre, gondolkodjanak és tanácsot adjanak. Akik nap mint nap bárkinek kinyitják az "ajtajukat" és szeretettel fogadják őket :) Neveket nem írok, mert hosszú lista lenne:) Nagyon szépen köszönöm, hogy szebbé tették/teszik a farmos életem:)
  Gazda: Rylee86 ID: 1658192
   
 17. peterxd1996

  peterxd1996 Utánpótlás-írogató

  2010-10-17 -én vagyis 1929 napja regisztráltam legjobb barátom mutatta meg a játékot akkor még nem jósoltam neki sokat de hát napról napra jobban beleszerettem a játékba. Mikor regisztráltam akkor futót az első szűreti mulatság amit még alacsony szinten is de félig csak sikerűt meg csinálnom na de lényegre térve a kedvenc emlékem az amikor elkezdtem játszani akkor a barátommal kitaláltuk mi lenne ha versenyeznénk hogy ki lép hamarabb szintet kinek lesz hamarabb 1-2 ezer növénye (igen itt még nem volt csatni ) egy bizonyos idő alatt azt az idő szakot nagyon szerettem de sajnos a barátom abba hagyta a játékot én meg magamra maradtam így hát már csak arra törekedtem hogy mindent amit csak időm engedi megszerezek a játékban

  peterxd1996 ID: 14503124
   
 18. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok:)
  Sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is írjak le számomra érdekes, izgalmas eseménynek a játékból. 2012 júniusában regeltem a barátaim unszolására. Ez volt/és máig az első és egyetlen NET-es játék amit kipróbáltam. Számomra a legemlékezetesebb esemény? Nos nem tudom meghazudtolni önmagamat, -már sokszor leírtam és most megteszem újra:)- ebben a játékban a baha fogott meg és marasztalt itt idáig. Szeretem a szigetemet, a haladást amit ott el tudok érni. A játék alatt számomra a legizgalmasabb és legnagyobb élmény az volt amikor a karbantartás (átváltás után) beléphettem az "új" szigetre és felfedezhettem a változásokat amiket hozott magával. Ennél nagyobb vagy jobb élmény nem ért azt hiszem, -minden mérgével, hibájával ami akkoriban történt- élvezem a vele való játékot . Tudom, hogy az, hogy máig itt vagyok az ennek a fejlesztésnek köszönhető. Hát ennyi a történetem.:)
  gazda:-gyöngy-581
  ID: 40951777
   
 19. PityuGeri

  PityuGeri Fórummogul

  Sziasztok! :)

  Leírom a történetem az elmúlt 5,5 évemről, legalább is a szép emlékeket :)
  2010 májusában kezdtem a játékot, egy véletlen folytán találtam egy netes hirdetésben, és azonnal beleszerettem! Életem meghatározó játéka, általa fejlődtem nagyon sok szempontból és értékes tapasztalatokat gyűjtöttem, melyeket az életben is fogok tudni hasznosítani, legalábbis nagyon remélem.

  Mikor elkezdtem a játékot, még teljesen máshogy nézett ki (erre emlékezhetnek nagyon sokan) ! Realisztikusabb volt a grafika - bár ez már két grafikus csapattal és három producerrel ezelőtt volt, ha jól emlékszem - , a ma ismert cserenapok állandó funkcióként volt a játékban, kicsit más formában, és bármikor tudtam az évfolyamtársakkal cserélgetni szabadon az ólakat, fákat (ők azóta már rég abbahagyták, de én csak néha-néha tettem le a játékot pár hétre) . Emlékszem foltokban a barátságvirágról, ami egy vihar során ment tönkre (és jól tele is rakta árvízzel a farmot - de ki lehetett védeni ezt egy kilépéssel, ha jól emlékszem) , de amit láttam trailerben, hogy lehet másokat szabotálni, arról már lemaradtam... Azonban olyan szerencsés vagyok, hogy minden eventről tudnék mesélni nektek (amit manapság meg is teszek videók formájában, a fórum megfelelő topicjában utánanézhettek) , még a legelsőről is, ami nem volt más, mint a VB event 2010 nyarán! :) Nagyon jó volt gyűjtögetni a focilabdákat és növényekkel, illetve állatokkal feltölteni a stadiont :) Kár, hogy díszeim onnan nincsenek, mert kevés voltam hozzájuk még anno... Mindig is nagy fanja voltam az eventeknek, már az említett első óta, és mindig próbálkoztam, hogy vajon mikor jön össze először, hogy végre teljesen végezzek. 63-as szinten voltam, mikor ez sikerült...

  Akkoriban még csak a Rendes farm volt, mint terület, és nem volt se csatni, se még sok más elem, amik változtattak nagyban a játék menetén. Gondolhatjátok, milyen volt, mikor egy olyan event, mint mondjuk a Marzanna (ismertető itt), is egy kihívás volt, amit nem lehetett egyszerűen teljesíteni! Ezeket nagyon szerettem, mert még nem kellett sokat kattintgatni (bár most meg azt szeretem, hogy a munkások mindent megoldanak helyettem és mindezt ingyen, mert mindig szerzek annyit, hogy ne kelljen venni, ezért is szeretem a játékot) , és mégis csak tudtam egyszerűen sikerélményeket elérni, bár hogy akkoriban mi volt egyszerű, és hogy most mi az, az már egy másik kérdéskör.

  Rengeteg eventmechanizmus került kipróbálásra (visszatérő eventnövény - fehér és rózsaszín rózsa - , három oldalról bedobálós - őszi szüret, VB - , visszatérő téma - képregény sorozat - , vonat - csemete- és ólgőzös - tenyésztős eventek, amik igazából viszonylag újnak számítanak, és sorolhatnám ezt a nevezési határidőn túl még, de erre jó az eventismertetők részleg, ott lehet nosztalgiázni vagy tájékozódni) , sok ötletes, kedves, szép, aranyos fejlesztésen ment a játék keresztül, mire odaértünk, hogy itt vagyunk 6 évvel a kezdés után. Hisz a műhelyes ólak se léteztek például a kezdetektől, a város se nézett ki így mindig, nem volt ám senki se még 4 éve se pék, és Bahamának híre se volt egy időben még - ellenben a nublonok adtak egy olyan hangulatot a játéknak, ami tényleg egyedülálló volt! Visszatérve, hogy mik jöttek még be a játékba, nagyon sok növényt és állatot menet közben vezettek be és amelyik már az eleje óta bent van, azok is újra lettek designolva, titokcsemeték és -ólak se voltak a kezdetektől. Én mindet láttam, ahogy bekerültek a játékra és nincsenek szavak... egy élmény volt mindezt megélni és látni, ahogy egy ilyen kaliberű játék felépül.

  Idő közben elkezdtem blogolni a játékról, ami máig tart, de már csak a legnépszerűbb közösségi oldalon (ott viszont eléggé - innen is üdvözlöm a követőket, olvasókat, csoporttagokat) - az is tartja többek közt a lelket bennem a farmot illetően, na meg a 400 szintes Bahama, ahol még így a 270 közelében is heti 1-2 alkalommal lépegetek felfelé, ezzel gyakran ér sikerélmény az eventek mellett! Régen 33 szintes Bahama volt, abban a 23-as szintig jutottam a nagy átalakítás előtt.

  Annyi minden történt az évek során és olyan sokat tudnék még írni, lehet, fogok is!

  Mikor elkezdtem a játékot, még hármassal kezdődött az ID-m, ez már egy másik farmom, mert az egy sokak által ismert "fekete lyukban" elveszett - az egy nagyon hosszú, tanulságos, ám izgalmakkal teli és negatív töltetű történet lenne, ezért erről ennyiben emlékezem meg. Ezt a farmot anyumnak hoztam létre anno, de ő sose használta, így a 7419000. regisztrált farm tulajdonosaként taposom a 94. szintet (mire ez a játék lezárul, remélhetőleg a 95.-et) és Bahamán közel a 270-hez várom a játék jövőben érkező újdonságait.
  BeigeCheese lett a neve a farmnak, mert egyszer csak a felhasználónév megváltoztatásának lehetősége megszűnt... De voltam pista048, Jégtermelő48, és még jó néhány, amikre most nem emlékszek. Ha lehetne, megváltoztatnám a nevem PityuGeri-re, de hát nincs rá lehetőség, úgyhogy maradok már csak Bézs Sajt gazda :D
   
 20. Caccus

  Caccus Kivételes tehetség

  Sziasztok!

  Hát én nem is tudom, hogy is kezdtem el? Az unokám, és a menyem kezdte, anno még régen 2010 őszén. ID 17398092, Caccus

  Majd 2010 október hóban rám bízták a farmjukat, mert elutaztak. Jaj de nagyon féltem tőle, nehogy elrontsak valamit a farmjukon .
  Mikor haza jöttek, megdicsértek, és el kezdtek rábeszélni, hogy én is farmozzak. Így kezdődött el a farmos életem.2010-ben.

  Először szomszédokat kellett keresnem, hogy a földem ne gazosodjon be. Még vannak erről az időről egy-két szomszédom.
  Remélem meg is maradnak, barátok lettünk.

  Nagy izgalommal csináltam, és ha valamit elértem, akkor örültem, hogy szintet léptem, és elkezdődött a verseny köztünk, hogy melyikünk tud előbb szintet lépni.

  Jaj azok az esők, amik voltak a földeden.

  De a gazosodás is, mert nem volt időd learatni, és még nem volt aratógép, vetőgép.

  Mivel nem volt töklekvár, csatni, stb. csak simán lehetett termelni, a növényeknél letermeltem 4ezer-5ezer darabot hú de nagy szám volt, hogy annyi a növényem,és nagyon örültem a sikeremnek.

  Az eventeknél én is bajban voltam kezdőként, mivel nem volt olyan növényem, fatermésem, vagy állatom még, mert nem voltam azon a szinten, ahol ezeket meg kaphattam, amit kértek az eventbe,de soha nem keseregtem, hanem vitt előbbre a siker ,hogy megszerezzem

  Örültem annak, ha egy eventet meg tudtam csinálni.

  Gazdaköri feladatoknál, hú az a sok 5 perces saláta amit kértek, és ezeket mind-mind töklekvár és csatnik nélkül kellett elvégezni.
  Akkor még azt sem tudtam, mit jelent az, hogy melyik piacon vagyok, azt gondoltam, hogy csak egy piac létezik, aztán rájöttem, hogy több piac van.

  A Baha sziget megszerzésénél a repülések, nagyon jó kis élmény volt.

  Amikor megszerezted a Baha szigetet, még kis terület volt, ja és nem Aranybanán, hanem pálmacsp.
  Fejlesztések során jött Aranybanán, és a Szentéj, amivel a Bahát tudod bővíteni.

  A régi időkből sok szép emlékem van, de van benne nem csak szép emlék.
  Sajnos sok szomszédom, akiket még 2010-ben szereztem, évekig játszottak és jó barátok lettünk abba hagyták a játékot 4-5 év után.

  A csillagoknál is minél több megszerzése, hogy a Bölcs Tölgynél ki tud váltani a rúnákat.
  És jöttek az új fejlesztések, a Mesterségek völgye. Hát igen azon voltam, hogy megszerezzem az akkoriban óhajtott töklekvárt.
  Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy végig élhettem és játszhattam a Farmerama összes fejlesztését, és nem csk én vagyok így, hanem nagyon sokan élvezhettük a fejlesztéseket, és remélem élvezni is fogjuk még sokáig.

  Nagyon Boldog szülinapot, még hosszú évekig.
   
  Bathilda, Palomino*, ciklon23 és 54 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.