Közlemény Születésnapi köszöntő a Központból ajándékkóddal

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Kedves Játékostársak!

  Az alábbi köszöntőt a Központ kérésére tesszük közzé.

  Kedves Farmerama játékosok!

  Ma ünnepeljük a Farmerama 11. születésnapját! AZTA!!!
  A Farmerama csapata köszönetet mond a 11 csodálatos évért: Nélkületek nem ünnepelné 11. születésnapját a világ legőrültebb farmja!

  Köszönjük hűségeteket, elkötelezettségeteket és türelmeteket - bízunk benne, hogy a Farmerama a jövőben még sok születésnapot fog ünnepelni.

  Köszönjük a fórumunkon keresztül tett észrevételeiteket, folyamatos visszajelzéseiteket, és értékeljük a kitartásotokat! Nélkületek mindez nem lenne lehetséges. Tudjuk, hogy a legtöbben hosszú ideje vagytok velünk és nagyra értékeljük a hűségeteket!


  Köszönjük nektek azt, hogy lehetőséget adtok nekünk arra, hogy kikapcsolódást szerezzünk nektek a játékkal.
  Minden vágyunk, hogy elégedett játékosai legyenek FARMERAMA-nak.
  Ti motiváltok minket arra, hogy a legjobb tudásunkat adjuk.
  Ne feledjétek, nagyra értékelünk benneteket és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen játékos közösségünk van, mint ti. Várjuk, hogy az elkövetkező években szórakoztathassunk benneteket.


  A Farmerama csapata nagyon köszöni a moderátorok munkáját a "világ minden táján".
  Reméljük, hogy mindannyian tudjátok, amit mi: egyszerűen csodálatosak, és nélkülük a Farmerama tényleg nem lenne ugyanaz.
  Hálásak vagyunk, hogy a Farmerama ilyen nagyszerű moderátorokkal dolgozhat együtt, akik ilyen odaadással képviselik a játékosokat! Folyamatosan küldik nekünk a visszajelzéseket, a véleményeket, az ötleteket és természetesen kritikákat is. Millió módon támogatnak minket napról napra. Köszönjük!
  Kérjük, értékeljétek a Farmerama, a játékosok és a Farmerama csapat érdekében végzett munkájukat. Nem tudunk elképzelni jobb moderátorokat, mint ők és biztosak vagyunk benne, hogy a világ legjobbjaival dolgozunk!


  Még egyszer köszönjük és Boldog születésnapot FARMERAMA!

  A Farmerama csapat

  Kis ajándékként, ezekben a kihívásokkal teli időkben, és azért, hogy kicsit vidámabbá tegyük otthon töltött időt, a Farmerama csapata készített egy kis bónuszkódot számotokra.

  Kód: 11BDAY

  Beváltható: a közlemény megjelenésétől 2021.01.28. (csütörtök) 23:59-ig.
  Beváltáskor 1 db Kösz a segítséget (+) nevű dekor érkezik a farmra.

  A kód farmonként egyszer használható.


  A rendkívüli helyzetben újra szeretnénk ösztönözni mindenkit a Farmerama közösségben: Kérjük, tartsátok be kormányotok és a WHO tanácsát/szabályait!

  Maradjatok otthon, maradjatok biztonságban, maradjatok pozitív gondolkodásúak!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.