Közlemény Születésnapi köszöntő bónuszkóddal

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 26.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kiwi

  Kiwi Team Leader Team Farmerama HU

  Kedves Gazdák!

  Ma ünnepeljük a Farmerama 13. szülinapját.
  Meg szeretnénk köszönni ezt a 13 csodálatos évet. Ti vagytok a Farmerama szíve-lelke, és nagyon hálásak vagyunk a hűségetekért.
  A türelmetek, hűségetek és kitartásotok miatt magabiztosan kijelenthetjük, hogy rengeteg ilyen szülinapot ünnepelhetünk együtt a jövőben. Sok év van még előttünk és izgatottan várjuk, hogy mit tartogatnak számunkra.

  Sokat jelentenek nekünk az építő kritikáitok és a folyamatos visszajelzéseitek a fórumon. Tudjuk, hogy sokan régóta játszotok és szeretnénk megköszönni a töretlen elkötelezettségeteket!
  A legnagyobb célunk, hogy elégedettek legyetek a játékkal. Ti vagytok az inspiráció és a legjobb ok, ami miatt mindent bele adunk a munkánkba minden nap. Ne feledjétek: értékelünk benneteket. Megtisztelő, hogy ilyen közösségünk lehet, mint ti. Tudjuk, hogy nem teljesíthetjük mindig mindenki kívánságait, de reméljük, hogy hosszútávon mindenkivel éreztetni tudjuk, hogy törődünk veletek és a szeretett játékunkkal.

  Egy óriási köszönömöt küldünk minden moderátornak az egész világon. Reméljük, hogy mindannyian értékelitek a munkájukat, mert mi igen. Ők a legjobb, legsegítőkészebb emberek a köreinkben és nélkülük nem lenne ugyanaz a Farmerama.

  Ezen a különleges napon ki szeretnénk emelni, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy veletek dolgozhatunk. Minden alkalommal próbáljuk kifejezni, hogy mennyire hálásak vagyunk, minden alkalommal el fogjuk ismételni: Ti vagytok a legjobbak! Köszönjük!

  Minden játékostól kérjük, hogy folytassátok a támogatásukat. Rengeteget dolgoznak a Farmeramáért. Minden nap megtapasztaljuk, hogy mennyire törődnek a játék világával. Több mint hálásak vagyunk érte!

  Egy kis ajándék gyanánt ezzel a bónuszkóddal készültünk, amelyet mostantól 2023. január 28. (szombat) 23:59 óráig lehet beváltani minden farmon egyetlen alkalommal.

  A kód: 13BDAY

  A csomag tartalma:

  • 40x szupertrágya
  • 40x Kacsa Kata szupertrágyája
  • 12x szupertáp
  • 10x farmpengő
  • 1x Bónuszláda
  • 4x Vidám állatos láda II

  Köszönjük ismételten a játék támogatását és boldog születésnapot Farmerama!

  Üdvözlettel,
  A Farmerama csapata
   
  dalmata10, howk73, cyrano56 és 102 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.