Visszajelzés Született deszkás - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 16.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! Bommkor tenyésztve biztosan jön vissza alap teknős is;)

jutka190226, Éva0315, barbi021951 és 2 más kedveli ezt.
  2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Jó napokat. Na hát ezt nem fogom tudni végigvinni teknős hiány miatt. Még átgondolom elkezdjem-e aztán jutok amíg jutok, vagy hagyom az egészet. Pillanatnyilag 410 db tekim van. Szerintem is picit magasak a számok sokunknak. Mindenkinek sok szerencsét a tenyésztéshez.

jutka190226, edina242, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Tetszik ez a csavar benne;) Köszönöm a pontosítást!

Éva0315 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Igen nem gond ..:)(Akkor ép szürke volt .o_O)
    Vettem párat xD

Utoljára szerkesztett: 16.3.22
    Kukackukac, Gio, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  5. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!
    Én kérek elnézést, olvasni még tudok, viszont csak szombaton érek rá!
    Vagy ha úgy jobban tetszik csak szombaton leszek gép közelbe, telefonról nem fogom ezt sem csinálni, mint oly sok mást sem.... (köszönöm unity! már megint) Nem írom le mindig töviről-hegyire mi a gondom-bajom, mert a világon senkit nem foglalkoztat és amúgy meg nem is tartozik senkire! Annyit írtam szombaton tudom megcsinálni, nincs más opció! A nublonokat is kihagytam pont e miatt, hogy telefonról nem fogok nullázni, igaz csak azért nem mert azt nem tudom nullázásnak nevezni! Vagy csinálom rendesen vagy sehogy! Buktam pár ezer farmpengőt, nem gond nekem jelenleg még belefér.
    Sértődés ne essék, csak reagáltam!8)

Fätum, jutka190226, Matold és 8 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Sok kell a teknősből:wuerg: Pláne ha tenyészteni is akarunk;)
    No de játszani jó;) - Húúú ezt csak halkan írtam;)

A terményest is jó lenne megépíteni pink színben mert tetszik... és kell a gyűjteménybe;)

jutka190226, tandem6, Ecóka1 és 6 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia, Igen hát célok vannak, nálam is.;)xD
    Eszköz is lenneo_O Mert 20 felet van a ólbevételi , van 200% bevételim is pár:) Van gyepek úra is több o_O+ Neón pillangó+ szezonkütyü,+ virágfestések, party is van1000 körül;) táp is van. :)
    Időm az nincs:wuerg: Ezt a 0-zás dolgot nem nekem találták ki:cry:
    Megtervezem normálon a játékom mert hogy mikor lesz olyan nap , ha leszo_O mikor én ráérek kattogni azt nem tudomxDxD

8. -Holdfeny-.

Nálam az idő mellé még virágfestés is hiányzik:wuerg: De majd ha lesz elég virágfestésem akkor simán időhiányom leszxDxDxD

jutka190226, nolina1965, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Már bocs, de segíteni akartam, hogy holnap is lesz egy rövid boom.
    Nem igazán foglalkoztat más szabadideje, mindenki beossza a magáét.
    Majd legközelebb meggondolom kinek is próbálok segíteni :inlove:

Fätum, jutka190226, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  10. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Csak halkan megjegyzem, hogy hetek óta bezengve a teknős tenyésztés,:p így nem értem a sirámokat, hogy sokat kér az event!;)
    Máriusz, amikor jelezte a márciusi tenyésztésre a teknőst, kiraktam az ólakat és jelenleg van 2200!:p Tudom, ..lehetne több is!!!:D
    Sajnos nem tudok 0 percezni, mert virágfestés hiányzik még, ......de készültem!!!;)

Jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 16.3.22
    Fätum, barbi021951, jutka190226 és 17 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Valóban lehetett készülni;)
    Jó kis event lesz;) Bár én a második felvonást a gazdakört is nagyon várom;) remélem hamarosan egy tápos boom is beköszönt a tekik mellé;) Akkor lesz ám nálam táp tapsolás;) persze némi luxus löttyel megbolondítva;)

12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Semmi gond, köszönöm a "segítséget"!
    Az utolsó mondatodra reagálva, én már évek óta olvasó üzemmódban vagyok, ritkán tényt közlök, és nekem ennyi elég is. Rettenetesen PC (de csak pozitív lehet) lett a fórum is, én nem annyira...
    Az előző hozzászólásom utolsó mondata pont neked íródott: Sértődés ne essék, erre tessék. Na inkább ezért olvasok csak.

Fätum, jutka190226, Borzas.Kata és 6 más kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nem tudom megnyitni az event ismertetőben a részletes beadandók listáját. Csak nekem van ilyen problémám?
    Köszönettel!

14. zsuzsuka1957

zsuzsuka1957 Utánpótlás-írogató

Szia. Teljesen összekeveredtem, nem a virágfestésből kell 5 db? Tényleg nem tudom már mi és hogy van? Valaki küldene valami infót? Köszönöm. A tekik nekem is be vannak készítve, várom a kezdést.

jutka190226, Kuzdern, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nem veszem magamra, /na jó kicsit de/ nem állt szándékomban siránkozni, ténymegállapítottam inkább. Az alig több mint 1 év alatt hiába jutottam a 219. szintre, ennyi idő alatt képtelenség mindenből hatalmas készleteket felhalmozni. Rutintalanságom miatt úgy hittem, most is elég lesz a szokásos állat mennyiség, mint eddig. Hiába van 6 virágfestésem, ha nem tudok elegendő tápot keverni. CsP milliárdjaim sincsenek sajnos, hogy megvegyek 700 teknőst 150-200 ezer/db áron, vagy 1 db tápot 95000 csp-ért. Viszont azért tudtam volna erősebben készülni, van ólbevételim, több gyepek ura, némi szupitáp. Csak a tudás hiányzott. Legközelebb már okosabb leszek.

jutka190226, DevilMókus, Matold és 12 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Ne temesd még az eventet;) Szorítok hogy sikerüljön;)

jutka190226, GA-BI-O-Farm, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. marcsi152

Szia!
    Dehogyis, ..nem Te!!!:wuerg:
    Én kevertem össze őket!:D;) Virágfestés kell az állatok 0 percezéséhez!!!:p
    Javítottam!!! ;)

jutka190226, zsuska1957, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt nem kell megnyitni, ez látható így, ahogy hozom számodra:

A megoldandó feladatok és nyeremények

- bal oldali haladási sáv -

- középső haladási sáv -

- jobb oldali haladási sáv -

19. csilumami

csilumami Járnitanuló

Sziasztok a teknõ nekem nincs a tenyèsztelepen hogy lehet így tenyèszteesztendő hol kell szerezni köszönöm vàlaszotokat.

Éva0315, .dina1. és marcsi152 kedveli ezt.
  20. marcsi152

Ne haragudj, nem állt szándékomban kioktatni senkit! Én sokat olvasok a pletyiseknél, ahol arról is olvastam, hogy sok teknős kell!!
    Hasznosak az előrejelzések, ajánlom mindenkinek!!!

jutka190226, DevilMókus, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.