Visszajelzés Szülinapi banzáj 2021 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 19, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nem volt gond nálam a röpcsikkel, pedig a pannikat is elfelejtettem kitenni:music::D
    Csak azt nem értem miért kapunk bónuszos kitehetőket, ha úgyis fel kell tenni a felhőre8)
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:
    Jó hétvégét mindenkinek, vigyázzunk egymásra:inlove::inlove::inlove:

2. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én is késón jöttem rá, mit kell csinálni, de nagyon szépek lettek! Variálgatom őket, amúgy kész vagyok az eventtel!

3. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

A felröppenőkön én is meglepődtem. Összesen 3 Pannim van, ebből egy a tölgyön van. Ez azért nem egy hű de nagy mennyiségű Panni, de nagyon szépen jöttek a felröpik így is :music: Igazi ritkaság az olyan event, ahol nem kell 0 percezni, én legalábbis többször belefutottam abba, hogy csak így tudtam megcsinálni egy-egy eventet.

4. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

5. vicike70

vicike70 Junior szaki

Nem találom a cowboytáncosok kitevőjét, nem tudjátok hol lehet?

6. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Az eltűnt tárgyak topikban admint is meg lehet kérdezni, de a dekorok között kell lennie, ha minden igaz.

7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én is beértem a célba...szülinap letudva...szép Vasárnapot mindenkinek;)

8. anyucigazda

anyucigazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Jelentem kész lettem az eventtel.Örülök!!!

9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

10. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sziasztok!
    Délután 3 órára kész lett az event. Lehet pajtát tölteni meg pár event feladatot megcsinálni. A Pannik szabin voltak de nem baj mert lett annyi felröppi bőven amennyi kellett.
    Aki végzett annak grat aki még nem végzett annak még van ideje a végére érni.

11. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sziasztok:)
    Én is kész lettem ma mind az 5 farmon,3-an szintet léptem és egyenlőre ez volt az utolsó event amit csináltam!
    Legfőképp,mert keddtől végre!!!!:)munkába állok és amíg ilyen amilyen a játék,addig nem költök munkásokra-kézzel aratni lehetetlen!!!
    Redukálom a játékot a napi belépésre Rackó+ajándékok küldése.Ha ez nem javul 2-3 honapon belül akkor viszont.....hát nem is tudom:(10-en évesek a farmok.
    Pedig 4 év után tavaly áprilisban nagy örömmel tértem vissza és keményen ,,dolgoztam",szórakoztam és hajtottam örömmel a farmokat az akkori 92-97-es szintekről ma 138-156-os szintekre:)
    Azt hiszem ez nem rossz teljesítmény!:)
    Jövök,leszek,olvaslak,írok de a farmon nem dolgozom amíg a BP nem hozza vissza fullra a játékot!

Last edited: Jan 24, 2021
  12. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Reggel befejeztem az eventet :inlove:
    Most ahogy olvasgatok itt rájöttem, hogy a felhőt elfelejtettem aktiválni, nosza szaladtam is xD

Mindenkinek gratulálok!:)

13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Kora delutan vegeztem az eventel , felhon csucsulok ;)
    Tetszett ez az event a grafika nagyon szep :)
    Boldog Szuletesnapot Farmerama gazdak ! :inlove:
    Sok sikert mindenkinek, jo jatekot!

14. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

ült pörgetnemSziasztok!munka mellett holnap befejezem az eventet.bónuszt nem sikerült pörgetnem,Sok sikert mindenkinek

15. gabika57

gabika57 Fórum-zöldfülű

Event kész!!! Tetszett.

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kész az event . A smaragdos lda a felhőröl jót tesz a többi mellé . :inlove:

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Majd ha ki tudjuk bontani...xD
    Én is ma délután fejeztem be az eventet. :)

18. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Normál termeléses helyzetjelentés: ma 14:30-kor leszek készen. Napi 3 aratás, semmi bónusz csak RACS.

19. juhaszgazda54

juhaszgazda54 Utánpótlás-írogató

ma elkészült az utolsó malom termékem ,csak nem kaptam meg . Id 34102230. köszőnőm a segitséget .

mamszi5107 and Éva0315 like this.
  20. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok a szülinapi banzájt már szombat este letudtam, mostmár mehet a gazdakörizés ezerrel. :D

Thread Status:
Not open for further replies.