Visszajelzés Szülinapi forgatag csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 22.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tapasztalatom szerint a hatóidő adódik össza.Kipróbáltam a növényeknél.

PalMa, genka53, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  2. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Neked és Melan-nak köszönöm a segítségét, hogy "csokorba" foglalátok a kérdéseket, ezzel könnyítve a játékunkat[​IMG]

ildiko44, bakosagi54, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    60 érmém van, a felhőig még vár rám néhány kör...a pannik és a gyékény segít a röpi repkedésében, ezzel nincs is gond...;)
    9 órát él a 100%-os bónuszom ha nagyon akarnám letolhatnám a növényt, de fő a nyugalom...komfort talaj addig a recept...:D
    A zöld cseppekre mindig is is vigyáztam...több nap mint kolbász alapon, van 1 szám ami alá nem akarok menni...:)
    A tegnapi pörgés alább hagyott mindenki tudja a dolgát...a táblázatért köszönet aki csinálta, szerkesztette, és adta az infókat...:p
    Jön a 7 vége, mindenkinek teljen...pihenéssel...ja és eventel...xD

ildiko44, Fatther, bakosagi54 és 14 más kedveli ezt.
  4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Tegnap este átvettem az ajándékokat. Meglepődtem. Mindenütt ugyanazt az ajit kaptam, még ezen is. Pedig a kicsiket nem is csinálom. Próbáltam rákeresni ezzel kapcsolatban a fórumon, de nem találtam semmit. Vajon más volt a terv és így sikerült, vagy csak hiba csúszott a rendszerbe, nem tudom, de érdekes. Azért 10 év után picit megerőltethették volna magukat.
    Kiemeltem a számomra érdekes részt a közleményből.

3. Különböző csomagot rejtenek a kódok, tehát nem mindenki ugyanazt kapja. Mit is rejt, az viszont meglepetés

Hát, mi mondjak. Meglepődtünk egy páran, az biztos.
    Az event érdekesre sikerült, nekem eddig bejön, de rám fér a gyakorlás.
    További szép napot Nektek! :)

osztrak12, PalMa, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  5. judorf

judorf Haladó

Szia!
    Anakonda.

PalMa, bsand59, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  6. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Találtam egy újabb kérdést :)
    Hány minijáték játszható Renzo vidámparkjában? A helyes válasz 4

ildiko44, Fatther, Gio és 15 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia A tápot vedd alapul .Azaz az Anakonda.o_OAz eredeti terveimmel ellentétben tovább játszom, mert a kitehetőkben látok fantáziát.:p
    Nekem is lenne kérdésem.o_OHa többször váltom ki a Mau kitehetőt:akkor a % +bónusz összeadódik? vagy hosszabb lesz a hatóidő?o_O
    Valamint minden területen fog-e hatni?:music: Függetlenül a kihelyezés helyétől.o_O

Utoljára szerkesztett: 24.1.20
    osztrak12, Melan, szekulagábor és 6 más kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszönöm szépen mindkettőtök munkáját!:inlove: Óriási segítség!!!:music:

mmacskah, apus54, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Most játszottam el 6 szülinapi kártyapaklimat - ennyi volt egyenlőre, nem sikerült bónuszt pörgetni, de sebaj, rengeteg idő van-
    Nagyon tetszik ez új mechanikájú mini játék :inlove:.

Én is köszönöm Mindenkinek a sok segítséget Szuperek vagytok :inlove:.

Jó játékot, sikeres event befejezést Mindenkinek!

ildiko44, Fatther, czutika és 7 más kedveli ezt.
  10. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok :)
    Melan és Wolf!
    Köszönet a munkátokért, ismét nagyot alkottatok!

ildiko44, jutka190226, Melan és 5 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Toma és Wellwi beszélgettek erről a pályáról és arról, hogy csak egy bizonyos kártya leosztásban lehet mindkét kérdőjeles mezőre rálépni. Azért hoztam ide a képet, hogy megmutassam, van esély a megfelelő leosztásra. Ezt most kaptam a saját farmomra.
    upload_2020-1-24_8-51-19.png

Néhány háttérinfó Wolf és Melan munkájáról.
    A link, ahol a Wolf által készített program van, hivatalos magyar rajongói oldal. Mivel a fórumra ilyen programot nem tudott feltölteni, ott helyezte el.

Előzetesen engedélyt kért erre, tehát nem saját partizánakcióról beszélünk.
    A feltétel az volt, hogy csak és kizárólag olyan kérdéseket tehet bele, amit már játékos idehozott a fórumra, azaz nem használt semmi olyan forrást, ami nem megengedett ebben a helyzetben.

Igen, ez a program a ti munkátokból állt össze, mert ti ömlesztettétek (csupa jó értelemben véve) ide a sok-sok kérdést és választ.
    Az, hogy Wolf és Melan mennyit melózott ezzel a háttérben, azt gondolom el tudjátok képzelni. Nagy köszönet tehát mindenkinek, aki ideszaladt a farmján megjelenő kérdésekkel és a két háttérmunkásnak nem különben.

Bízom benne, hogy senki nem köt bele ebbe és ha mégis, meg fogom tudni védeni ezt a közösen elkészített remek segítséget.
    Én is kipróbáltam, szuperül működött.

Fatther, lovag01, bakosagi54 és 33 más kedveli ezt.
  12. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Szerintem úgy érti, hogy a malomban melyik állat tápjának előállításához kell hús, ami ugye az anakonda (tyúk, nyúl).

Puszpang, PalMa, bsand59 és 2 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Szia ! Én már kipróbáltam ezt a pályát csak nem kaptam olyan leosztást hogy mindkettőre rá tudjak lépni.:oops:Vagy elbambultam.:p
    Neked sikerült?:music:
    Életbe léptettem a kapott bónuszt( érdemes pinkievel) és továbbra is komforton termelek.:)
    1 kérdés:A mau varázslata hasonlóképpen működik mint a szezonzseton azaz a % adódnak össze?o_O

Melan, HéricsBáró, Puszpang és 3 más kedveli ezt.
  14. Ulzana3

Ulzana3 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm!!!!!

Bucukipocica, heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segíteni kérem tegye meg!

Idézet az ismertetőből:
    Minden pálya korlátlanul ismételhető, de a nyeremények azokon a mezőkön, melyekre előzőleg már léptél TP/BTP-re változik.

Kérdés:
    Honnan tudom, hogy melyik mezőre léptem már rá? Esetleg megváltozik a karika színe, vagy ha fölé viszem az egeret, akkor nem az eredeti ajándékot, hanem TP/BTP-t mutatja?

üdv.

16. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Én is köszönöm mind kettőtöknek a munkáját , nagy segítség.

jutka190226, Melan, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia ! A nyitó képen ott at 5 karakter akinek a képére kattintva kiválaszthatod a pályát.o_OItt egyszerűen megnézed még "üresben "hogy hány tp és ttp kocka vano_OHa sok valószínűleg voltál már ott.:p
    A színek nem változnak.

jutka190226, Melan, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Köszönöm, már értem. Átváltozik "kalapra". :)

jutka190226, PalMa, Bucukipocica és 3 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Így van.Ez még fontos lehet Rackó akivel kezdünk középen van.o_OCsak mert én sorba kezdtem haladni és majdnem belefutottam:wuerg::pPersze úgyis játszunk mindegyikkel többször:music: de érdemes lehet esetleg az ajándékokat felszedni az elején.:)

jutka190226, PalMa, dagi18 és 2 más kedveli ezt.
  20. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Zsu!:inlove:
    Most 1 kis farmon csináltam ezt a pályát, ezzel a leosztással!!! :music:Sikeresen működik!!! ;)

PalMa, genka53, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.