Visszajelzés Szülinapi készülődés eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Amiket te írsz, olyan címmel nekem egy gk. sincs... Milyen szinttől vannak ezek?

Éva0315 kedveli ezt.
  2. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia. :)
    Passz...... :D
    Gyékény, havasi őszirózsa, cékla, stb kellenek bele.
    Juli tuti látja őket. :)

3. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Végeztem!:music: Sokkal korábban mint gondoltam, ami kipörgetett terménynövelőknek volt köszönhető! xDMeg a sok ajándékba kapott felröpinek! :inlove: Na a szalagok nagyon gyatrán jöttek, biztosan nem véletlenül... :wuerg: Innét is köszönet minden kedves barátomnak, aki megajándékozott vele!:inlove::inlove::inlove:

Fenyvesi1010, Éva0315, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Julianna,
    most jöttem aratni, bocsánat, mikor kérdeztél már nem voltam benn. Látom közben Pokimoki72, és Othep megválaszolta.
    Köszönöm szépen Nekik.
    Amiket én már megcsináltam, = Szörnyű nevelőszülők, Az éhes tölgy, Öribarik, Szuperhőssztorik, Havasi katasztrófa, A múlt vihara.
    Ma kaptam újat = Okosfüles nyaral. (Ezzel új növényt, 30 órás az Amaránt).
    Érdemes időt szánni a teljesítetlen gkörik átnézésére, sok "jóságot" lehet találni, (ládák mellett FA is van, stb.).

Utoljára szerkesztett: 16.1.21
    Fenyvesi1010, Éva0315, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  5. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Úgy tudod megkeresni, hogy az Othep által jelzett oldalon a 10-es (vagyis a legújabb) oldalra kattintasz.
    Itt üss be egy ctrl F-et (Windows). Megnyílik egy keresőablak. Ide beírva a gazdaköri nevét megtalálod
    a feladatot.
    Szuperhőssztorik = 231. szint
    A múlt vihara = 225. szint
    Havasi katasztrófa = 228. szint

Öribarik = 3. szint
    Az éhes tölgy = 3. szint
    Szörnyű nevelőszülők = 3. szint

A win-ben szinte minden oldalon tudsz keresni a ctrl F -el.

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm. Ahogy sejtettem, ott a bibi,hogy 224-es szinten vagyok. A felső 3 gk-t azért nem látom.Ezért nem látom ezeket. :)

Utoljára szerkesztett: 16.1.21
    Éva0315, PZoli64 és Nagyii58 kedveli ezt.
  7. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia Attila :)
    Köszi! Bogy, hogy csak most reagálok, de tegnap úgy kihajított, mint azt a bizonyos macskát.....

Szia Marika!
    Köszönöm szépen!

Szia Zoli!
    Köszönöm szépen!

Szia :)
    Köszönöm szépen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.1.21
  8. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia. :)
    Semmi gond. :)
    A 4 hsz egymás alatt...na az lesz majd az... :D

9. mini76mini

mini76mini Törekvő

Nálam nem megy a kliens, nem tudom miért, minden megvan hozzá ami kell.

Éva0315 kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném, ha valaki felvilágosítana, a "Szülinapi készülődés" eventtel kapcsolatban. A 3 féle nyereménynek (Öncsomagoló móka, Ajándéktorony, Csomagológép) 3 fejlesztést mutatnak a képek. Viszont abban a táblázatban ahol a beadandókat írja csak az alapot (2, 4, 6) és 2 fejlesztést (7, 10, 8, 10, 9, 10) ír. A kérdésem, hol szerezhető illetve hol vásárolható meg a 3 db harmadik fejlesztés?
    https://ibb.co/1XYttjt

Éva0315 kedveli ezt.
  11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Jo reggelt, tegnap este vegeztem az eventel, a kitehetok mar kint vannak , felropi gondom nem volt, nem is 0 perceztem, feleslegesnek talaltam, igazam is lett , a termenybonusz tegnap ramtalalt :D
    Sok sikert es sikeres befejezest kivanok mindenkinek :inlove:

maszilva, Fenyvesi1010, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Franyo!
    Az utolso beadasnal kapod meg az alap + 2 fejlesztest a 3 kitehetonek .

Utoljára szerkesztett: 17.1.21
  13. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!
    Olvasgatva a hozzászólásokat komolyan elgondolkodtam mit nem csinálok jól! Nálam ugyan is a Gyerekolló alig alig akar felröppenni! Igaz alapból most az e-gaz letermelésére álltam rá, de egy aratásból alig alig ad valamit is belőle! Egypercezni nem tudok mert nincs mivel (nemesítés folyamatban) Valakinek esetleg van valami tuti ötlete sok sok olló beszerzésére?

Éva0315 kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Nincs három fejlesztés, csak kettő. Az alap dekor számít az 1. szintnek. (Pl. csomagológép (alap) + fejlesztés = csomagológép 2; + fejlesztés = csomagológép 3 - a második fejlesztést lehet az utolsó beadással megszerezni.)

Fuhur, HéricsBáró, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  15. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sziasztok!
    Huu végeztem az eventtel. Most tölthetem a pajtát illetve a gazdakörikböl is csinálhatok pár feladatot a kövi eventig.
    Aki végzet annak grat, aki még csinálja sok sikert van még idő bőven!

Fenyvesi1010, Éva0315 és Nagyii58 kedveli ezt.
  16. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Tegnap este én is végeztem az eventtel a kitehetőket kiraktam a futtatóba, kivételesen a felröppenőkkel
    nekem sem volt gondom. Annál több a unityvel nagyon nehezen lehet vele haladni nem tölt be rendesen.
    Nem tudom, hogy melyikkel lenne jobb játszani?
    Mindenkinek sok sikert kívánok!

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat. Mutatnám, hogy mi okozta nálam a félreértést :
    https://ibb.co/mRLhGZc
    A legalsó "Öncsomagoló móka 3" ( és ugyanez a másik két nyereménynél is) amit a harmadik fejlesztéseknek tudtam be.

Fenyvesi1010, Éva0315 és missuzy_53 kedveli ezt.
  18. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok!
    A megszerzett nyereménydekorokat szerettem volna a futtatóba kitenni, de ott áthúzva jelennek meg. A többi területen nincs ilyen probléma. Frissítettem, ki/beléptem, takarítottam, de mégsem sikerül. Szerintetek ez hiba, jelezzem, vagy én nem csinálok valamit jól?
    Visszanéztem a hozzászólásokat, nem találtam ilyen jelzést.

Éva0315 és Nagyii58 kedveli ezt.
  19. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Én úgy csináltam, hogy a fejlesztéseket össze raktam és úgy már engedi kitenni. Csak az alapot nem tudod.

Éva0315, inanna11, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  20. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönöm szépen, kipróbálom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.