Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

A kezdésem nem volt tökéletes, már az elején hibát vétettem.
    Kicsit meglepett elsőre a két torta, mivel eddig egyel indult! Persze gyorsan belejöttem a sütésbe.
    Ma reggel hajnalok hajnalán, csipás szemekkel próbáltam összerakni 2 tortát és hát... Annyira megijedtem, hogy egyszerűen nem tudtam memorizálni az összetevőket így részben fel is adtam, az idő meg letelt! Elém vágta a hozzávalókat de gőzöm se volt róla, hogyan is nézet ki azok az átkozott torták így hát frissítettem egyet... Mondom na meglesz az első 0 pontos minijátékom!
    Belépek, megnyitom a játékot és csodák csodájára a játék nem ért véget, kaptam újabb másolni valót! Szóval ha valaki hibát vétene és még van idő a frissítésre akkor azt bátran tegye meg!:)
    Reggel óta igazi mestercukrász lett belőlem, így végeztem az összes megrendeléssel!;)
    És lenne itt még valami...
    Végre sikerült kipörgetnem az új főnyereményt!:inlove: ...a feladatból kapott pörgetésekből természetesen!:)

További szép estét és sok sikert kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 4.1.19
  2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszönöm, hogy megosztottad, eddíg a jegyzetelős módszert alkalmaztam,(annál néha eltévesztettem) de így teljes lett a siker és nem is olyan fárasztó több tortát összeállítani egymás után!
    (Paint helyett nekem Paint 3D van a gépemen, undo helyett visszavonás, azzal is működik. Arra, hogy a képernyön egymás mellett lássam két külömböző program ablakát, nemrégiben azt a módszert tanultam, hogy az aktuális ablak felső részére kell kattintani, az egeret lenyomva tartva hirtelen mozdulattal jobbra kell húzni az ablakot, feleződik az aktuális ablakom képe, utána meg kell nyitni a másik programot, azt is jobbra kell húzni az előző módszerrel, most az kerül a képernyő jobb oldalára, az első ablak kisebb méretben a bal odalra, de ha rákattintunk, akkor a második ablak mellé ugrik a bal oldalra és két egyforma méretű ablakunk lesz egymás mellett.
    Csini tortamásolatokat mindenkinek!

_Cygnus_, -kaktuszable-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  3. maya

maya Fórumprofi

Szia, a másodiknál már szuperül ment, nagyon könnyű mégis elrontottam egy tortát tegnap. Nem figyeltem eléggé.

-kaktuszable-, Gio, incimami és 2 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Hello gazdatársak.
    Kora reggel nem szabad a rendelések elkészíteni mert lehet valami más lesz belőle :D Először kv aztán jöhet a tortagyártás.
    Volt 16-ra valóm ebből 2 nem sikerült tökéletesre, de sebaj haladok azért. használom a kitehetőhöz az érésfelezőt, így hamar jönnek az újabb szelvények.
    Már csak kb 1000 pontot kell összesütnöm, holnap estére készen lehet az event, utána meg nyuszik lesznek kitéve éjjel nappal, mert nagyon lefogyott a készlet.
    Felröpit a havasi gyopár szolgáltatja minden 11h-ban, 270-300 db/ aratással.

5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

nagyon szépen köszönöm. ezt a részletes választ. jò hasznát veszem majd.

Gio, incimami és Rékuci1111 kedveli ezt.
  6. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszi a választ, de nálam a 7. torta sütésnél 3 tortát kért.

incimami kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok Imi.Én is végeztem tegnap és csodák csodája nem kellett 0 perceznem,mert szépen gyűltek a felröpik.Még ma is készítek azért tortákat, mert felröpi az megint van hozzá.Ajándékot ad így is.Nem sokat, de most 4 FP kaptam.Sok kicsi sokra megy.

Marika312, maszilva, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

10 tortányira vagyok a befejezéstől;)
    Hogy sütögetek e utána... az csak a felreppenőktől függ;)
    Csurran cseppen a sütésekből is ez az... ami bármikor jól jöhet;)

Gio, Melan, incimami és 2 más kedveli ezt.
  9. Mohály

Mohály Aktív író

harmadik játéknál "ugrik tovább" a tortakészítés. Az első után a harmadik diszítő elem érkezik, emiatt elszúrtam már 4 tortát. Nagyon zavaró!!!!! és tisztességtelen.
    Mohály ID: 9058333

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Próbáld meg másik böngészővel... s a Cleener takarítás is jól jöhet;)

incimami kedveli ezt.
  11. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

"A csíny letudva!" A felhőt rögtön aktiváltam, és kíváncsiságból ki is bontottam az új "Finom sütik ládáját". Kaptam egy cseresznyés túrótortát. :D

-kaktuszable-, maszilva, Puszpang és 8 más kedveli ezt.
  12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én a papíros kezdőbetűs felíróst alkalmazom nekem bejön

Puszpang, Gio, incimami és még 1 ember kedveli ezt.
  13. cass0129

cass0129 Haladó

Sziasztok!
    Korábban nálam is előfordult ilyen, az egerem időnként duplán klikkelt és olyankor "rossz tortát" sütöttem. Mióta lecseréltem az egeret azóta nem fordult elő.

drunyi, -kaktuszable-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Márti !
    Nekem is kész a felhő, tényleg még meg sem néztem, mit adott a láda, majd mindjárt pótolom :)

Én is egy cseresznyés túrótortát kaptam :)

Utoljára szerkesztett: 5.1.19
    -kaktuszable-, Gio, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  15. Mohály

Mohály Aktív író

Ha ez lenne az ok, akkor nem hagyja ki a második állomást ... én ugyanis "hiányos" tortákat sütöttem! a második rész nem volt rajta!!!

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia kedves Nóci.
    Nekem ez volt a valaha is legrosszabb event. Végül papír plajbász kombival operáltam, kitudja mennyi rontással de hatalmasan rá kellett dógoznom a felröpikért. Be is fejeztem a felhő után. Megjegyzem nem csináltam a hasonmását 2 évvel ezelőtt. Nagyon rossz érzésekkel hagytam abba ezt az eventet, mert legyen bár balta dobálás vagy akármi is mindenben a magam módján sikeres tudok lenni.
    A lényeg csak most jön.xD

A leírásod alapján 101%-ra tudtam fejleszteni a bénaságom történetét és nagyon köszönöm neked ezt a leírást. Én nagyon sokat segítettem/segítek másoknak máskor, más témájú fórumokon mondjuk weboldalak készítésében és ugyanígy az első vesszőtől az utolsó pontig mint te tetted szoktam szájbarágósan leírni a a segítséget persze főleg a kezdőknek.

Nekem kissé máshogyan működik a Paintban vagy ezt találtam a legjobbnak:

Ugyanúgy mint te és a többiek lekicsinyítem a tortás oldalt és a paintot. Alul felül nem kell ott maradhat, oldalt húzom össze amíg csak el nem férnek egymás mellett. A Paint ablakában ott a fehér kocka, oda fog kerülni a torta. De ha ez alapból kicsi lenne az ablak jobb felső sarkában van egy - és egy + jel a + jelre többször is kattintva lehet nagyítani az ablakot. Ezután én is indítottam a tortákat, majd ahogy te a Print Screen-re kattoltam. Ezután nem ctrl-v-t kattantam, hanem a Paint jobb felső sarkában ott a beillesztés gomb, arra. Ezzel beugrik az ablakba a már elindított 2 vagy 3 tortás ablak. Én megvártam míg lejár, az az most várakozni kellett (7-8 másodperc) nem pedig fejveszetten kapkodni!!:)
    Lejárt, elindultak az építés másodpercei. Nyugodt tempóban hibázás nélkül úgy lehet megcsinálni 3 tortát, hogy még nekem a bénázónak is marad 7-10 másodperce!!
    Miután lejárt, a farmos ablakban a pipára kattintok és az vissza áll az újbóli indításra. Ekkor a Paintet így rendezem le az újbóli kép fogadására: Az egeret ráhúzom a még ott lévő tortás ablakra, egér-jobb gomb, legfelül: visszavonásra katt, majd a Paint bal felső sarkában lévő Menüre katt. Új ablakban ott van másodiknak: Új - erre katt. És ott az új ablak a Paintban lehet indítani újból a tortákat. Elnézést a hosszú leírásért.:):inlove::music:

_Cygnus_, BriGitta75, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  17. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, olyan sokat hallani a Páncél Pannikról, igazából azt sem tudom hogy néz ki, de mostmár a moderátorok is azt irják hogy csak egy kell az élő legendához, ez igaz, én is egyre várok, de vajon mikor jön????? vagy honnan???? talán a moderátorok tudnak valami megoldást, hogy a kisebb játékosoknak is jutna legalább egy, nagyon jó lenne az élő legendához. Amig nem sétál be hozzám addig várakozomrá.

incimami kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A páncél pannit csereeventen tudod beszerezni. Borsos áron.

Páncél Panni
    Hatása:
    5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak felröppenésének betakarításkor.
    Csak azon a területen fejti hatását, ahová ki van téve.
    Ha beadod a Bölcs tölgynél,akkor minden területen kifejti hatását.

_Cygnus_ és incimami kedveli ezt.
  19. Bufla

Bufla Járnitanuló

Egyszerűbb ha lefotózod telefonnal , én így csinálom.

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem egyszerűbb. Ne a hosszú leírást nézd, hanem a végrehajtás pár másodperc.

_Cygnus_, GA-BI-O-Farm, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.