Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Jan 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Gyanítom, hogy a gépész dézsmálja a tortákat!

2. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Más nem is csinál ! :) A filmvetítést régen elfelejtette !

3. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A tortabónusszal csak 1x lehet rövidíteni a cukrászda érési idejét vagy többel 0közeli állapotba hozható? Köszönöm

4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Tudtom szerint csak egyszer lehet vele rövidíteni az érésidőt.

heureca3 and Sali~*.* like this.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

A felhő után is enged tortát csinálni??

6. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Igen, de előtte frissíts egyet.

7. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, végre kész vagyok a sütögetéssel, be akartam vetni a 0 percezést , hogy legyen elég felröpi, de most már nem kell. Igy is lehet még sok tortát sütni szerdáig, ha akarok, márpedig még akarok. Egyébként nálam is előfordult, hogy nem engedte jól csinálni a tortákat.

Gio, Csengbong and zsani_apja like this.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, nem tudom hogy milyen takarító brigád volt éjszaka a BP-nél, de igen nagy munkát végezhettek. :D Azóta csak úgy tudok tortát sütni ha kilépek a játékból. :D
    Ha nem engedi jól csinálni a tortákat, akkor túl gyorsan kattintasz. Nálam is egyszer előfordult, picit várni kell, amíg beadja az új táblát, mert akkor csak a régire kattintasz kétszer és azt nem fogadja el. Tudom hogy ilyenkor mindenki ideges, de érdemes figyelni hogy mikor vált táblát a gép. Az időbe bőven belefér. Sok sikert.

9. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nem keddet akartál írni? Ugyanis akkor van vége!

10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Olvastam többektől, hogy a játék "kihagyja" az egyik torta elemet. Én is tapasztaltam ezt már egy korábbi tortás eventnél. Eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy ez nem feltétlenül a játék hibája, hanem könnyen lehet, hogy csak az egéré. (Ugyanis dupla kattintásra produkálja a játék ezt a jelenséget.) Aki ezt tapasztalja, próbáljon meg egy másik egérrel játszani vagy a vezeték nélküli egérben cseréljen elemet. (Én most ezzel kezdtem.)

11. kukori80

Szerintem meg nem. Nekem nagyon jó az egerem, inkább az volt a bajom hogy túl gyorsan klikkeltem és nem vártam meg hogy a következő táblát beadja, ezért kétszer klikkeltem az alap tortára. Ettől elvesztettem a fonalat és az a torta nem is sikerült. A következő kettőnél már figyeltem és azok már jól sikerültek.

heureca3, Csengbong and borcsa220 like this.
  12. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Köszi, lehet elnéztem az időpontot, akkor majd igazit sütök szerdán:)

13. olga6270

olga6270 Junior szaki

Szia! Egy kérdésem lenne, 1x eltévesztettem, időm lett volna de nem tudtam javítani. Nem lehet, vagy csak eltoltam?

heureca3, Csengbong and kukori80 like this.
  14. kukori80

Szia. Ha egyszer bejelölted, akkor már nem lehet javítani és nem is lenne rá időd.
    Én maradtam a papír-ceruzánál, de ehhez meg kell tudni jegyezni a párosítást is, máskülönben igen furikat fogunk bejelölni ha nem emlékszünk rá. :)

Last edited: Jan 6, 2019
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nem azt írtam, hogy feltétlenül az egéré, hanem azt, hogy nem feltétlenül a játék hibája, elképzelhető, hogy csak az egéré. Az észrevett túl gyors kétszer kattintás ugyanazt eredményezi, mint egy nem észrevett dupla kattintás.
    Javítani csak úgy tudsz, ha frissíted a játékot és ezáltal ugyanazért az utalványért, de új tortákat kapsz. Adott minijátékon belül a már elkészített tortákat nem lehet törölni vagy "javítani". Akkor sem, ha még van rá időd.

16. Sikerült befejeznem a tortakészítés eventet és a 200-as szint is meg van.
    Néztem a rám váró TP pontokat, igen elkeseredtem!

17. kukori80

Sokáig gondolkodtam hogy le merjem-e írni amit gondolok. Legfeljebb törlik.
    Szerintem a hibák 80 %-át a játékosok csinálják akaratukon kívül saját maguknak. . Nem olvassák el az ismertetőt, nem olvasnak topicot.....össze-vissza csinálnak mindent....ezzel megnehezítik saját maguknak is az eventeket....
    A maradék 20 %-ra mondanám a BP hibáját és a házi gépek hibáját.(Nem takarítják rendszeresen a gépet)
    És most lehet leharapni a fejemet. :)

:D Ki kell hogy ábrándítsalak, nem fogsz finom kakaspörköltet enni. :D

Last edited by moderator: Jan 7, 2019
  18. theresia26

theresia26 Aktív író

Én csaltam. Okostelefonnal lefényképeztem a kért tortákat, majd előhívtam a képet(van idő rá bőven), és simán lemásoltam. :p

heureca3, ZitaGAZDA03 and kukori80 like this.
  19. kukori80

Nem csaltál, hanem ügyes voltál. :) Nekem a papír egyszerűbb volt, de mind a ketten elértük a célt és így van jól. :) Gratulálok.

DevilMókus, Puszpang and heureca3 like this.
  20. theresia26

theresia26 Aktív író

Először én is papíroztam, még a korábbi tortás eventnél. Aztán rájöttem, hogy ezt lehet egyszerűbben is. Egy kattintás, meg még 1, és már látom is a kért tortácskákat.
    Én végeztem, kívánok mindenkinek, aki még játszik, sok felröpit.
    Sziasztok. :)

Gio, Puszpang, heureca3 and 1 other person like this.
Thread Status:
Not open for further replies.