Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Ha 345.nél tartok mennyi utalvány kell még?, 350 a vége

bakosagi54 kedveli ezt.
  2. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Szia:)5drb még biztos

drunyi és 19770308 kedveli ezt.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ha csak hibátlan tortákat készítesz, akkor még minimum 6 tortautalvány kell. Ha hibázol, akkor több, attól függően, hogy mennyit rontasz.

Sali~*.*, Gio és 19770308 kedveli ezt.
  4. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Hála a gesztenyés felhőnek kész lettem. Holnap hajnalba megyek dolgozni, és vége az eventnek mire hazaérek. Nekem mindig előző este van a befejezés, főleg ha kevergetni meg játszadozni kell. A nemesített hagyma, és a gesztenyés felhő az én utolsó mentsváram ha szorít az idő és nem jön a felreppenő.

bakosagi54, heureca3, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

nem tudom miért volt jó így jelezni a beadandó mennyiséget, ha nem síkerűl a 60 pont egyszerre csak találgatni lehet a többit.

bakosagi54, Zobnatica és tigris1984 kedveli ezt.
  6. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves gréta201105!

Wellwisher Kollégám már válaszolt a haladási sávval kapcsolatos kérdésre, ennél többet sajnos nem tudunk hozzáfűzni :( Így készítették az eventet, nem tudjuk ezt a fórumon orvosolni. Kérlek, hogy ha problémád van az eventtel, akkor azt a Panaszkönyvben jelezd (aláírásomban a linkje), mert ez csak offolja az eventcsevegőt. Előre is köszi! :)

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Rékuci, a napokig meg nem nyerhető szupitrágya "lavináját" Te indítottad el 8), amúgy teljesen jogosan, ugyanis ha benne van a nyeremények listájában, akkor alkalomadtán azt is lehessen nyerni ;)!!!
    Személy szerint, a tapasztalat pontnak én jobban örülök, de választási lehetőség nincs :D...

További sikeres eventezést kívánok :)!!!

"A derűlátó és a borúlátó egyformán hasznos tagja a társadalomnak. A derűlátó feltalálja a repülőgépet, a borúlátó meg az ejtőernyőt."

/Gladys Bronwyn Stern/

ursa11, bakosagi54, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Gratulálok a sikereseknek! Pont szerdán tudtam volna befejezni sokat rontottam! Hibába ez van! A felhalmozott kilókat nem sajnálom ennyi tortát befalni!

bakosagi54 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok Cukrász tanoncok!

Végre én is felmászhattam a paszuly egyik felhőpamacsára. Most valahogy nehezebb volt, mint általában (elég gyéren repkedtek az utalványok). Remélem nem ez lesz nálam az ez évi trend. ;):)
    Nálam is a ceruza és a papír vált be, vagy kétszer rontottam, figyelmetlenségből, de ezért csak magamra orrolhatok meg.xD Egyszer nem a megadott sorrendben sütögettem, mert elnéztem az alapot ( de a harmadik tortához jó volt), úgy is elfogadta.

Akire még vár egy utolsó hajrá, annak sok-sok utalványlapot kívánok!
    Aki már "végzett" (ami még csurran-cseppen azt azért elsütögetjük), annak gratulálok!

emocy91, bakosagi54, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  10. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Event kész, de azért a maradékot elsütögetem.

emocy91, heureca3 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azt hiszem abba fejezem a torta gyártást, nagy bánatomra. :(
    Remélem hamar visszatérnek a cukrász mesterek.. ;) ..,hogy mi is azok lehessünk ismét! :D

torjan56, rencsike982, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  12. Pacis

Pacis Utánpótlás-írogató

Hiába nekem a felröpis eventekkel sosincs szerencsém. Hiába a sok fa, állat, hosszúérésű növény, hibátlan torták, rénszarvasok kitenyésztve, ebből felhő nem lesz. Még 2 egységnyi fehér csík van hátra.

a1a4, emocy91, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Kész vagyok az eventtel,de sütögetek tovább, míg vége nem lesz! Jó éjt!

heureca3 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sikerült nyakon csípnem az érdekességeket a minijáték közben.
    https://kepkuldes.com/image/sscVP
    Igazából csak a tészta maradt le, a harmadik pedig tiszta homály...xD

Szia Rékuci!
    Hozzám is beköszönt, de vakon vagyok így csak a fele!:wuerg:
    Remek zárás tőlem, a kövi biztosan jobb lesz!;)

Ditti58, vénusz1, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Imi*!

A szürke elemes tortás fotódat, kérlek, vidd el a játék supportjára! :) Kösziii!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Zobnatica

Zobnatica Utánpótlás-írogató

Lehet, hogy teszek új évi fogadalmat, hogy "sok felröpis eventbe bele se fogok fogni " :p Hiába vagyok mestercukrász, van kint sok állat, fa, növény, ha nem jön elég felröpi. Felhő ebből már csak álom marad. 2egész+1 pici fehér még hátravan. Na, ez a számláló csík se semmi :cry:

a1a4, heureca3, Pacis és 2 más kedveli ezt.
  17. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Tele van hibával az event. Amennyi pontot elveszítettem emiatt, az pont elég ahhoz, hogy ne tudjam befejezni. Thx.

tomfor, meszimarsi és Leho69 kedveli ezt.
  18. muksika

muksika Fórumlakó

Még szenvedek, mert kevés ez az utalványlap. Nem úgy jött, ahogy elképzeltem. :(

19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én rég kész vagyok, de ami jön felröpi, lekeverem. Sok kicsi sokra megy. Utoljára 4 sztápot kaptam.
    Kis farmon haboztam, hogy belekezdjek-e, 2-3 napot veszítettem, ott még 16 játék kell, ha el nem rontom. Talán 2 jön a kütyüből (ha el nem felejtem), 4-et várok a reggeli aratásból, és vagy fogok 0-percezni, vagy nem. Még nem tudom, megéri-e, és ettől függetlenül, lesz-e időm? Ja, és sztrágyám, mert az előző eventnél eléggé leamortizáltam a készletet.

Rékuci1111 kedveli ezt.
  20. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

vénusz1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.