Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is elbénáztam az ajiba kapott 3 utalványt... Próbáltam saját memóriából... hát nem ment.. Aztán jutott eszembe,hogy jaaa, én ezt előbb le szoktam fényképezni... :DCeruza, papírra nincs idő, mert amíg leírom, addigra rég készíteni kell... Akárhogy rövidítem a szöveget....

-W-595-, Imi*, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nekem időben eszembe jutott a technikai segítség , igy 5+3 mindegyik hibátlanra sikerült. :)

Gio, R.Daneel, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Dettó nálam is,fényképezni is hiába próbálok nagyon gyorsra van állítva a készítés:cry:Egyenlőre várok és majd lesz valami

Gio, R.Daneel, Lenczy és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tudom hogy nem akartál lebeszélni. :)
    Cukrászda kirakva, csak este fogok tortázni, addig legalább jó éhes leszek.:)
    Eldöntötted már hogy kirakod a kitehetőt?

Gio, imi010, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hoppá, bocsesz! Akkor biztos nem rövidítettem és azt hiszem, most sem fogok.
    ————
    Megcsináltam a “tesztet”: a két növény (gyékény és szegfű), ugyanannyi 1x1-es földről, mindössze 10 db különbséggel adta a felröppenőt, ez simán betudható a szórásnak. Tehát a szegfű, rozs, stb. (azaz a 100. szint alatti hosszúérésű növények) nagyjából ugyanúgy adják a felröpit, mint a 200. szint körüli társaik.

Gio, R.Daneel, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kipróbáltam a minijátékot Firefox böngészővel, rendben működik.
    Töröld a sütiket, esetleg válts böngészőt. :)

GA-BI-O-Farm, Gio és -kaktuszable- kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kezdőbetű? Számozás? ;) Mondjuk a fénykép a tuti;)

R.Daneel, heureca3, hanny65 és 2 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Köszönöm..........

DevilMókus kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A teló jött be eddig is. Kezdőbetű???... Aztán belezavarodok. Áh, az nem. :)
    Csak olyan hüle vagyok,hogy elfelejtettem,hogy is szoktam ezt csinálni....xD
    De már dereng.....:music:

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nálam az a baj, hogy nem hozza fel időben az alkatrészeket, de már számol visszafelé. Ezért örömömre el is hibáztam idő hiányában, mind a 3 lehetőséget!!!!:mad::cry::mad:

Lenczy, jolanda1948 és kovacstne kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Tavaly is megcsináltuk most is így lesz nó para:oops:...........

Puszpang és heureca3 kedveli ezt.
  12. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Kérem mondjátok m
    eg,hol találom a Tojásfőzés-időzítő dekort amit 15 Fa. vettem.

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hááát mostanság én sem vagyok a helyzet magaslatán:wuerg: Hetek kérdése és rendeződik a fejemben a dolog... aztán könnyebb lesz koncentrálni...:music:
    Én egyet játszottam... az rendben volt... a + 2 ajándék utalványt majd holnap játszom el... malom kapacitás pedig csak holnap után reggel lesz:wuerg: szóval ezt is jól kiszámoltam:pxDxDxD

heureca3, hanny65 és incimami kedveli ezt.
  14. hamuska

hamuska Fórumszaki

Tortabónuszt vettél 15 FA-ért. Tojásfőzés időzítő kosárban vásárolható. Már nagyon pörög a malmom.dolgoztatom.

15. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Elég jónak tartom a memóriámat és "csak" egy játékról van szó, de amikor már 3-at kell összerakni, az csak telóval vállalható 100%-ra, igy 3+5 játék letudva hibátlanra nálam is :)

Gio és heureca3 kedveli ezt.
  16. -Dytty-

-Dytty- Járnitanuló

Sziasztok! Segítsetek, ha tudtok legyetek szívesek! Mikor régen ezt csináltam, akkor megállítottam a képet, leírtam a kezdőbetűket , majd annak alapján összeraktam a tortát. A gondom most az, hogy nem tudom megállítani a képet. Hogyan kell?

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Inkább vegyesen ültetgettem a növényeket . Szerintetek 281 felröpi az jó kezdésnek ? :p

Imi*, Gio, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

3 tortásnál járok fényképező működik 100%-os vagyok még több ilyen eventet akarok......xDxDxDxDxD

A világ legegyszerűbb eventje...

Miért nem használsz telefont olyan könnyen nem jön a felröpi,hogy pazaroljad......

Szia.

Kérlek, ne írj több hozzászólást egymás után!
    Ez a fórumon nem megengedett.
    Itt olvashatsz arról, hogyan kell hozzászólást összevonni:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-15#post-816144

Együttműködésedet köszönöm!

heureca3 kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak a hecc kedvéért keverek 4 tortabónuszt.:D Kezdésre kaptam 570 felröppenőt (juta, hortenzia, Pannik, felhők), azt bekevertem és a következő aratásig elfért 3 tortabónusz a Baha malomban (egyet a farmos malomba tettem, de ott folytatom is a szupertáp keverését).
    Most málnát rövidítettem felhővel, terménnyel, azt aratom éjfél után, aztán meglátom hogyan tovább... egy biztos: a rövidebb érésidejű növényeknél nem Pannizok. :D

A képet sosem lehetett megállítani... lehet Paint vagy képmetszőt használtál. Nekem a Paint a gyorsabb, de kinek mi jön be.

Vond össze a hozzászólásaidat, mert nem szabad 2-3 hszt-t írni egymás alá.

Akinek kevés a felröppenője, próbálja ki a cukorra, sóra, virágdrótra ható termékeket. Én ugyan nem próbáltam ki a hatásosságukat, de van aki használja őket eventes felröppenőre is.

Utoljára szerkesztett: 3.1.19
    -W-595-, Puszpang, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    220 felröpit kaptam. 80 %- ban fák vannak kint. Most megpróbálom ezt az eventet, event növény nélkül megcsinálni. :D ;)
    Jó sütögetést mindenkinek! :)

emocy91, -W-595-, Puszpang és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.