Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 22, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Feb 7, 2025.
  1. 1

480 vote(s)
    58.9%
  2. 2

55 vote(s)
    6.7%
  3. 3

37 vote(s)
    4.5%
  4. 4

25 vote(s)
    3.1%
  5. 5

39 vote(s)
    4.8%
  6. 6

14 vote(s)
    1.7%
  7. 7

13 vote(s)
    1.6%
  8. 8

29 vote(s)
    3.6%
  9. 9

26 vote(s)
    3.2%
  10. 10

97 vote(s)
    11.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hoztam nektek egy fain eredményt:
    2 terület macskagyökér 22:30 404db területen 18!!!db pannival 37db szülinapi zseton.

Már el volt döntve, hogy nem csinálom. Így viszont bocsi, de a közösbe se rakok semmmit. Mentem kiszedni a mammutokat a gazdakörből. Sok sikert!

2. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Két teljes tábla amaránt aratása után 35 zseton felröppenő, Boldog szülinapot kívánok FARMERAMA! Elgondolkodtató a folytatás.

3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Na akkor jó lenne, ha valaki súgna, hogy 0-s amaránt megtámogatva 26 pannival (ennyi fér ki) komforton mennyi zsetont ad ? mert ha nem a maxot, vagyis kevesebbet, mint amennyi sztrágyát adok kockánként, akkor tényleg nagy a baj !

fankostepsi, Swartsch and feki13 like this.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    javaslom nézd meg ezt a videót:
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/bdayjan2025minigame.gif
    A lényeg, hogy mindig úgy kell két elemet egymással megcserélni (a helyüket), hogy az egyikből minimum 3 kerüljön egymás mellé.
    Ezek eltűnnek a tábláról, s jönnek új elemek.
    Arra is figyelni kell, hogy minden pályán egy elemből kell bizonyos mennyiséget összeszedni, de nem csak azokkal lehet a mozgatásokat végrehajtani.
    A képekkel alátámasztott leírást itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431249
    próbálj ki egy pályát, és menni fog!
    Sok sikert!

5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Mosolyogva megkérjük Dolphint hátha megteszteli nekünk, mondjuk én a krókuszt is tesztelném, hisz rengeteg játékostársammal együtt csak azt tudjuk használni.

Dolphin?:inlove:

(Mondjuk, nekem ez így is, úgy is offos)

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Olvasom a sok visszajelzést a Szülinapi zseton kapcsán. Egy mini-játék indításához mindösszesen 2 db-ra van szükségünk.
    Melyik event volt olyan, ahol egy aratásból rögtön 10-12 vagy akár 15 - 20 mini-játékot is tudtatok indítani?

Nem ma kell a szűk két hetes eventet befejezni. Február 5-ig tart az event, ezt ne felejtsétek el.

Természetesen Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy eventezik-e vagy sem.

Eredményes játékot Mindenkinek!

7. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Két tábla gyékény: 33 db Szülinapi zseton

8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nekem például a szupertrágya van annyira értékes komforton, hogy kockánként legalább 1 felröppenő érkezzen.

Olvasva itt, hogy a 22-23 órás növények 200 kiskockán, pannikkal megtámogatva tizen-huszon darabokat adott, akkor az eventnövény a maga kis idejével mit fog adni napokig ?

fankostepsi, Swartsch and -W-595- like this.
  9. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

A szülinapi panaszokat olvasva kíváncsi voltam itt mi a helyzet aratásoknál. Mielőtt elkezdem a 2 területnyi amaránt aratását tudni akartam merre tovább, de látom, hogy inkább a 2 hét pihenőm veszem ki. Lazán elkezdem, főfarm event növény és a másikon a többi felröppenőhöz felváltva. Közel 15 év játék után egyre jobban rásegítenek, hogy abba kell hagyni. Na de innen szép a győzelem annak aki elkezdi!

10. marcika0312

marcika0312 Fórum-zöldfülű

1 tabla amarant boseges 10 db zsetont adott bravo csak igy tovabb most hagyta abba a jatekot a napokban 2 szomszedom

DevilMókus likes this.
  11. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A mini játékot a 4 egyéni feladat teljesítése után lehet kezdeni ?

12. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

A Szülinapi zseton ajándékozható!
    Minden farm kaphat napi 20 ajándékot. 14 napos az event, ez 20X14=280 zsetont jelent.

Az event teljesítéséhez 120 játék kell, ami 240 zsetont igényel + időhosszabbításhoz valamennyi.

A zseton a két, eventben részvevő területről jön, bármit termeltek. Szükség szerint ki lehet egészíteni a napi ajándékkal.
    Ettől is közösségi az event, EBBEN az alfórumban lehet felröpit kérni.

(Kisfarmokról is meg lehet oldani a dolgot.)

Üdv: Nami.

Last edited: Jan 23, 2025
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam 27 komforton 25 pannival 27 zsetont adott.;)
    Eddig a növényes a legjobb zseton szempontjából nullázva. Tenyésztettem is, de inkább a kalapokért.:D

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Emmá valami :D

Namiamano likes this.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Kattints valamelyik feladatra és kapsz egy Egyjátékos feladat kockát. Na a nagykocka előtt van egy zöld nyíl, azzal egyvonalban a kockában alul a minijáték indítása. az 5-ös számnál

4: Itt látjuk a haladást a következő közös szinten
    5: Mini-játék indítására szolgáló gomb, amennyiben van legalább 2 db Szülinapi zsetonunk, akkor a mező zöld. A gomb felett látjuk, hogy ezen állatnál már mennyi mini-játékot teljesítettünk.

genka53, soresne and Swartsch like this.
  16. kftafrika

kftafrika Utánpótlás-írogató

Két tábla gyékény Pannik nélkül 20 zseton

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Most ennyi, az egazt még nem arattam!;)

18. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Elkezdtem az eventet. Nem bontok sehol semmit, amik kint vannak jelenleg is, azokat megtámogatva oldom meg a feladatokat.
    A zsetonokat a kicsikről beszerzem és irány a közösségi játék! :) A lehető leg több játékot szeretném lejátszani, h meglegyen a max. csík mindenhol....már, ami rajtam múlik belőle. :)
    Olyan rosszul nem is állunk, ahhoz képest, h még csak 1 órája kezdődött az event...már van 1-1 % -unk :)

Jó játékot, sikeres eventet kívánok Mindenkinek! :)

19. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nekem a két tábla amaránt 1x1-es területen 26+22 zsetont adott, 243-as szinten vagyok.

farmerSS likes this.
  20. erko63

erko63 Járnitanuló

11 minijátékot lejátszottam a lajhárnál, de ez egy kínszenvedés. Nem mindig hajlandó arra a lépésre, amit szeretnék (nem azért, mert helytelenül akarok lépni), mást ajánlgat. A bónusz mezőket is többször kell lekattintani, hogy működjenek. Nem nagyon van kedvem így játszani. Pedig első aratásra lett 95 szülinapi zsetonom.

Thread Status:
Not open for further replies.