Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lejátszottam a 30 játékot a pingvinnél. Elég lassan lehet haladni vele. 7 hosszabbítót kellett használni. Maga a játék nem rossz.
    A növényes rész 2 %-on áll, a többi 1-1-1 %-on. Haladunk. ;)

PalMa, vihence, jucus100 és 8 más kedveli ezt.
  2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Érdemes eljátszani a zsetonokkal míg nem lesz meg az eventgaz meg amit kér mellé? Mert úgy látom csak a közösségi csík indult meg az egyéni nem mozdul!!!!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Teszteltem az eventnövényt, nem használtam Pannit, nincs a Bölcs tölgyön sem kiváltva a rúna.
    202 Kiskockát aratva átlagban 5-t kaptam.

Aki egy kört szeretne minden Állatnál végigjátszani, annak 30 x 4 x 2 = 240 Szülinapi zsetonra lesz szüksége + plusz még néhányra a plusz lépések kéréséhez.
    Persze, tudom, több kört szeretnénk lejátszani - legalábbis nekem ez a célom - de vélhetően a 13 nap alatt sokszor 240 zsetont fogunk tudni szerezni az aratásaink során.

A Szülinapi zseton Napi ajándékba is küldhető :)

PalMa, maszilva, Baktati és 11 más kedveli ezt.
  4. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

minden hoggy milyen fákat és ólakat teszek ki ? tyúkra is kap zsetont?

5. Dolphin

Szia,
    mit értesz az alatt, hogy az egyéni nem mozdul?
    Az egyénit mindenki saját magánál látja - amit teljesítettünk, ott zöld pipa lesz az ajándékon és szürke lesz a plusz jel
    upload_2025-1-23_15-35-41.png

6. Dolphin

Szia,
    itt találod a tegnapi tesztemet - különböző ólakkal:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-event-csevegő.25915/page-5#post-1431407
    Érdemes olyan ólakat kiraknod, amelyek beérésekor aratni tudsz.
    Szülinapi zsetont minden dolog (fák, növények, ólak, terményes ólak) aratásakor kaphatunk (Főfarmon és Szédült szántón), sőt napi ajándékba is küldhető.
    Sok sikert!

vihence, jófarmerlány, jucus100 és 4 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Egy terület tölgymakk , rekeszben cukor felröpi növelő : 8 db érme

Utána kiraktam 1 terület 1x1 kerti zsázsát : nem kaptam

8. Dolphin

Szia,
    a mini-játék indításához 2 db Szülinapi zsetonra van szükséged. Az egyéni feladatok teljesítése nem függ össze a Mini-játékkal.
    Lépj be valamelyik állatnál a Feladatok gombra kattintva az állat ablakába, s ott lesz a mini-játék indításához tartozó gomb - 5. számmal jelölve
    upload_2025-1-23_15-48-42.png

A képet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431245
    Sok sikert!

maszilva, vihence, soresne és még 1 ember kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Van szülinapi zsetonom, betölti a játékot, de nem enged egy alakzatot sem mozdítani.
    Mi lehet a baj?

11. balu

balu Haladó

akkor Te szerencsés voltál! nálam ugyanezért két területről 28 felröpi. azittem Én csináltam rosszul

csillag020455 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    át kell húzni a mozgatandó elemet. Te lehet, hogy a két mezőre kattintással próbáltad?
    S fontos, hogy csak akkor mozgatható, ha a mozgatással az egyik elemből minimum 3 egyforma lesz egymás mellett.
    Ha nem jársz sikerrel, akkor Farm név és Farm ID megadásával gyere Segítségkérő topikba, megadva, hogy melyik állat pályájánál van a problémád.
    Megértésedet köszönöm!

vihence, genka53 és Swartsch kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Eljátszottam 5 minijátékot, hol látom ennek nyomát?

14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Úgy csináltam végig, de valami miatt a 22. játék után beragadt a teljes ablak és semmi nem mozdult.
    Most szerencsére már ment, így le tudtam játszani egy 30-as szériát.
    Köszi!

vihence, DevilMókus, erko63 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Na, akkor ennyi volt nekem az event.
    2 föld amarántra kaptam 48 zsetont. Az első táblán malacfejeket kellett vizslatni, hát 3 lépés után 2 maradt összesen a táblán, meg sem mozdul semmi szóval azt bezártam.
    Próbáltam a pingvint, ott égőt kellett akármizni, volt 3 összevissza , szóval belőlem senki ne csináljon hülyét. Itt és most befejeztem.
    Ültetek, aratok és elleszek vigan 2 hétig. Végre nem agyalok örült minijátékokon.
    Boldog szülinapot annak, aki ezt kitalálta. Nekem ez a minijáték tök ismeretlen, én a telefont nem játékra használom, sem a netet ezen kívül, szóval sok sikert aki csinálja. Én nagyon csalódott vagyok.

fankostepsi, balu, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Dolphin

vihence, Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

18. Dolphin

Szia,
    a 48 zseton az kb. 20 mini-játékra elegendő, ha néhány esetben kell plusz lépéseket bekérned.
    A mini-játék valóban egy új mechanika, de nem bonyolult. Az a fontos, hogy ne csak arra koncentrálj, amit adott pályán gyűjteni kell, hanem bármelyik alakzatból létrehozhatod a 3-4-5 egyformát egy sorban vagy egy oszlopban. Ezek eltűnnek a pályáról és kapsz új elemeket. Az elemek véletlenszerűen érkeznek, s ha szükséges többször is tudsz plusz 10 lépést kérni, egy-egy Szülinapi zseton felhasználásával.
    Kérlek, nézd meg újra a videót - itt is láthatod, hogy nem csak a kék elemekre koncentrál a Játékos:
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/bdayjan2025minigame.gif
    Sok sikert, ha mégis úgy döntesz, hogy folytatod.

PalMa, maszilva, vihence és 4 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    vélhetően egy pillanatra leszakadtál a játékról. Ilyenkor érdemes frissíteni az oldalt.
    A megkezdett minijátékunk nem veszik el, onnan tudod folytatni, ahol tartottál.
    További sok sikert!

maszilva, vihence és Swartsch kedveli ezt.
  20. birthdayuser

birthdayuser Fórum-zöldfülű

Halad ez csak játszani kell. Rajtam nem fog múlni a közös teljesítés, a kis farmokon is elkezdem. A röpik elég rapszódikusak, 44 db 32 órás komfort adott 3 zsetont, másik farmon 27 db 26 órás komfort adott 4 zsetont. Amaránt minden felhővel 12+1 pannival is csak 42%-kal adta (100 amaránt átlag 42 zseton)

vihence, Arrah és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.