Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 22, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Feb 7, 2025.
  1. 1

480 vote(s)
    58.9%
  2. 2

55 vote(s)
    6.7%
  3. 3

37 vote(s)
    4.5%
  4. 4

25 vote(s)
    3.1%
  5. 5

39 vote(s)
    4.8%
  6. 6

14 vote(s)
    1.7%
  7. 7

13 vote(s)
    1.6%
  8. 8

29 vote(s)
    3.6%
  9. 9

26 vote(s)
    3.2%
  10. 10

97 vote(s)
    11.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok! Boldog szülinapot FARMERAMA! :inlove: A közösségi játék már hiányzott. :)

2. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok!
    Nekem, tetszik a mini játék. Tök egyszerű.Viszont az nem világos, hogy a közösségi játékban százalékokat ír és nem szinteket. Így honnan tudjuk, hogy hány szintet teljesített a közösség? Továbbá úgy olvastam, hogy csak akkor kapjuk meg a piccolo ládákat ha mindenki eléri a 2-3-4 stb szintet. Erre valaki tud mondani valamit?

Arrah likes this.
  3. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Növényes minijátékok letudva.. Terményes ólak voltak éjszakára, és 0-áztam mellé.. Volt 90.körüli zsetonom. Ezzel letudtam a 30 minjátékot a növényesnél.. A szédültön továbbra mennek a tüntető malac és az igás ló terményesei.. Ha jön bumm akkor tenyésztek ..és ennyi.. Szinte látom az alagut végét..

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    belépve az állatokhoz az összesítő ablakban látszik, hogy melyik szinten vagyunk adott állatnál a Közös feladatban:
    upload_2025-1-23_17-27-49.png
    Közösen kell elérni az adott szintet a plusz jutalmakhoz.

5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Nagyon akad a szülinapi játék. Csak akkor tudom arrébb húzni amit kellene ha a játék úgy gondolja. Kattingathatok, de megmakacsolja magát. Így ha duplázni kell a zsetonokat egy játék befejezéséhez nem lesz haladós.

erko63 likes this.
  6. Dolphin

Szia,
    nem kattintással kell az elemeket mozgatni, hanem húzni kell az egeret a két mező között a bal egérgombot lenyomva tartva.
    Érdemes lehet időnként frissíteni a játékot az új mini-játék elkezdése előtt.
    Sok sikert!

inanna11 and vihence like this.
  7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kösz, úgy csinálom. De amikor ráállok a húzni kívánt dologra akkor le kell nyomnom az egér gombját. A frissítést próbáltam, nem használ. Mindent takarítottam és csak a játékba léptem be utána akkor se jó.

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nahhh, megtettem, amit megkövetelt a Haza. Lejátszottam az összes játékot, mert már nem szeretnék vele foglalkozni. A végén már nagyon unalmas volt, egyszerre nem érdemes lejátszani, be kell iktatni szüneteket.
    5-3-2-2 %-on állunk.
    Hajrá nekünk. :)

9. Dolphin

Szia,
    akkor gyere kérlek Segítségkérő topikba, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg melyik állat mini-játékánál tapasztalsz problémát.
    S azt is írd meg, hogy kliensben vagy böngészőben játszol.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch and Samborg like this.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok
    Lejatszottam par minijatekot-kifejezetten tetszett:)
    Gyorsan kidobtam 10 raktart;)/80 ol/hamar meglesz az is.:music:
    Szines muhely van boven ,8-15h termenyeseem lesz full teruletre is eleg.
    Majd gyorsitom oket.:music:
    15000 noveny sem nagy story:)Lehivtam 1 db 200% bonuszt holnapra tutti meg is lesz.:music:
    Beadtam amit kert + is , nem volt veszes .:)Gondolom az kell.:music:
    Szoval az event nem rosz, :)mea culpa,:oops:a felho a baha tp-vel mondjuk nem tudom minek,:sleepy: de rajtam nem fog mulni...xD
    ui komfort 0 perc siman adja ropiket 1/1-be Nagy terulet 4* ido/

Last edited: Jan 23, 2025
  11. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Nincs elég ólam /pudli,csincsilla/, jó a kígyászkeselyű és gyalogkakukk is?

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szeretnék valamit kérdezni. Amikor tesztelted tegnap a terményes ólakat azok az ólak alap terményesek voltak, vagy valamilyen fejlesztést kaptak is kaptak?
    Nézegetem Toma érésiidőtáblázatát és a fejlesztett ólak hosszabb idő alatt érnek be. Nem tudok dönteni, hogy rámerjem-e tenni a 4. fejlesztést is az ólakra :(

tina07141983 likes this.
  13. Dolphin

Szia,
    bármilyen ólat használhatsz, a tesztek csak a különböző érési idő miatt készültek ezekre az állatokra.
    A tesztből és abból az információból, hogy milyen gyakran tudsz aratni, el tudod dönteni, hogy melyik állatok óljait teszed ki, természetesen vegyesen is lehet :)

inanna11, Swartsch and Lenczy like this.
  14. Dolphin

Szia,
    sima terményes ólakkal teszteltem.
    De ha szeretnéd, tesztelhetek színeset is. Milyen színűt? Melyik terményest rakjam tesztre?

15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Tedd rá őket nyugodtan.
    Én 2 területnyi rózsa bőröndössel, létrással, napenergiással és sajtossal csinálom az eventet és ahogy írtam, Valentin napi macival és űrcsigusszal, felhőkkel és termékekkel 1:43 percesek.
    Kiraktam még melléjük 5 darab piros bokszkesztyűst, pár alap sajtost az azonos idő miatt, a széleken meg Pannik.
    Holnap reggel már kész lesz az event, egyelőre még csak a növények és a többi felröppenő van meg, plusz lejátszottam a 120 minijátékot, aminek nem örültem, főleg, hogy 2x be is akadt és semmire nem reagált.

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm rózsát és narancsot szeretnék, ha megkérhetlek rá. Sajtost, bőröndöst, birkagyapjút, pulykalábast, angórát, halásztanyát szeretnék, illetve ezenek a 4. színtű fejlesztéseiben gondolkodom.
    Köszönöm szépen.

17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ez nagyon jó idő-eredmény, de szupertáp vagy sima táp az eleségük ?
    A tojás miatt gondolom, hogy sztáp., de a valentinos az ólakra hat, nem a terményesekre.
    A pünkösdi csokor csökkenti arany rekeszben még 10 %-kal a terményesek érését, illetve szintén aranyosak a mézeskalács és a guava 5-5 %-al.
    Holnap nagyaratás után kipróbálom, hogy nálam mennyi idő alatt érnek be.
    Végül is minden nap van rá 4 órájuk, míg visszarendezem a farmot és így ha mégis belevágok ebbe az eventbe, nem kell 300 aranyat kiadnom a felröpiért. Köszi a tippet.

19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sokat gondolkodtam és a terményest nem csinálom meg. A másik 3-t megcsinálom. Azért nem csinálom meg, mert csak annak éri meg a kitehetőket kivenni, aki megveszi a kosarat is és lesz 6 fejlesztése. Miután nem veszem meg, ezért nekem egy átlagos dekor lesz a 4 fejlesztéssel ( ha egyáltalán lesz :D), ennél vannak jobbak is.
    Kivettem a piccolót és részemről a jobb oldal is kész.

20. Dolphin

Szia,
    egyik területre kiraktam 14-14-14 Sajtgazdaságot, Bőröndboltot, Birkanyíró állomást rózsaszín fejlesztéssel. A 42 terményes aratásakor 36 Rumbatököt és 4 Szülinapi zsetont kaptam.
    A másik területre pedig 14-14-14 Pulykalábas festőtelepet, Angórasimogatót és Halásztanyát tettem, szintén rózsaszín fejlesztéssel. Ez a 42 terményes ól adott 42 db Rumbatököt és 10 db Szülinapi zsetont.

Aztán narancs műhelyekkel a teszt:
    egyik területre kiraktam 14-14-14 Sajtgazdaságot, Bőröndboltot, Birkagyapjút narancs fejlesztéssel, ez a 42 ól aratáskor adott 31 Rumbatököt és 3 Szülinapit zsetont.
    A másik területre pedig 14-14-14 Pulykalábas festőtelepet, Angórasimogatót és Halásztanyát tettem, narancs fejlesztéssel. Aratáskor 42 db Rumbatököt és 9 Szülinapi zsetont kaptam.

Sikeres eventet kívánok!

Thread Status:
Not open for further replies.