Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 22, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Feb 7, 2025.
  1. 1

480 vote(s)
    58.9%
  2. 2

55 vote(s)
    6.7%
  3. 3

37 vote(s)
    4.5%
  4. 4

25 vote(s)
    3.1%
  5. 5

39 vote(s)
    4.8%
  6. 6

14 vote(s)
    1.7%
  7. 7

13 vote(s)
    1.6%
  8. 8

29 vote(s)
    3.6%
  9. 9

26 vote(s)
    3.2%
  10. 10

97 vote(s)
    11.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Nálam ilyen a mező, mind a 120 játék kész, de a menümben nincs egyik alapdekor sem, pedig a leírásban ez van:
    Fontos!

Az alapdekorokat akkor kapjuk meg, ha az egyéni feladatokból a bal oldali részeket sikeresen teljesítjük (egyjátékos feladatok).

Ez alapján ott kellene lenni mind a négynek.

DevilMókus likes this.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziaaa,

annyit végül én is beleteszek a közösbe. Hiszen ha növényezek úgyis jön a felröpi! :)

kukori80 likes this.
  3. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

ennyi fajta felröpi és nincs a fának? Ezért vettem? Nem szép ez a szülinap!

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 2 hét múlva lesz jóváírva, az event végén.
    A jutalmakat csak az event vége után fogja Mindenki megkapni, attól függően, hogy az egyéni feladatok közül melyiket teljesítette és a közös feladatban milyen szintet értünk el.
    Sziaaa, hajráááá és köszönjük. :) A piccolót próbáld meg kiváltani, hátha lesz belőle 10 db a végén.

Last edited: Jan 23, 2025
  5. Sagittarius69

Szia!

Olvastam ezt is, de jutalom volt írva, így nem foglalkoztam vele.
    Főleg, hogy én ezeket, amiket kapunk, nyereménynek érzem inkább és nem jutalomnak, hiszen tettem érte.
    Írtad a piccolót is.
    Azt hol kell kiváltani:
    Én csak beadogattam mind a 4 ablakba, lejátszottam, amit le kell, de nem látod eventboltot vagy hasonlót.

vihence likes this.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden főjutalom, azaz a dekorok, ládák, dekorok fejlesztései az event végén kerülnek jóváírásra. Ezt mind az ismertetőben (több helyen), mind a csevegő #2-es bejegyzésében megírtuk, kiemeltük.
    Az event ideje alatt csak és kizárólag a teljesített mini-játékokért járó nyereményeket kapjuk meg.

Az eventmechanika bemutatásánál találjuk ezt a részt:
    upload_2025-1-23_21-11-27.png

Az egyedi feladatok ismertetőjénél ez szerepel:
    upload_2025-1-23_21-12-28.png

A dekorok bemutatásánál szerepel ez a rész:
    upload_2025-1-23_21-9-9.png

Ez a csevegőben szerepel:
    upload_2025-1-23_21-10-8.png

Megértésedet köszönöm!

7. kukori80

Event - utolsó lajhár-tenyésztéses - és a jobb oldalon van a piccolo. Tenyészállatokat kell beadni.

vihence likes this.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Kukori!
    Nem,azt sem kapjuk meg, majd csak a végén. Legalábbis én azt megcsináltam, de 1 piccoló sincs a raktáramban...

9. kukori80

Szia Ninett, nem kapjuk meg, de Sagi csak kereste, hogy hol lehet kiváltani.

tina07141983 and Ninett79 like this.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nem lesz gond - tetszik.;)
    Szerintem joval tobb is osszejon:pxD

tina07141983 and kukori80 like this.
  11. Sagittarius69

Köszi!
    Én meg kerestem az eventleírás 30 sora között.
    Megtaláltam, rajta van a pipa.
    Ha nem írod, még mindig keresném.

vihence and kukori80 like this.
  12. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia Dolphin!

Egy értelmezési segítséget kérnék.

Az eventismertetőben az jelenik meg, hogy:

Minden állatnál 30 Mini-játék egy kör. Ha ezt befejeztük és még van kedvünk újabbat játszani, mind a Mini-játékért megszerezhető jutalomért, mind a Közös szintben való haladásért, van lehetőségünk újrakezdeni, ennek 60 FA az ára.

Jól értem, hogy ez azt jelenti, ahányszor 60 FA-ért újraindítjuk és teljesítünk valamelyik állat 1. jelű feladatának 30 minijátékát, akkor az event végén az elszámolásnál annyiszor megkapjuk a dekort is a játékban, a majd közösen elért fejlesztésekkel együtt? Tehát több garnitúra dekor és fejelsztés is kinyerhető egy Farmon?

Amennyiben igen, akkor a Szülinapi Kosár XL vásárlásánál a "2x Fejlesztés XY dekorhoz" sorok annyiszor érkeznek meg a farmokra, ahány alapdekor beszereztünk?
    (Teljes alapjátékból 4 X 2 fejlesztést + FA-ért indított játékokért, annyiszor 2-ő fejlesztés, ahányszor megszereztünk egy-egy dekort?)

Ebben az esetben átértékelődhet az 60 FA-os újraindítás, az event ismétlése és az XL kosár értéke is..

Üdv: Nami.

kukori80 likes this.
  13. kukori80

Szia Nami.
    Hááát, az túl szép lenne. :D:D Csak ezeket a nyereményeket kapod meg a táblázatból újra(attól függően, hogy melyiket ismétled) és segíted a közöst a minijátékkal.

14. Dolphin

Szia,
    a 4 dekorból egyet-egyet kapunk, hisz az alapdekorok az egyéni feladat jutalmai és azt csak egyszer tudjuk teljesíteni.

A Közös feladat eredménye alapján kapunk 1, vagy 2 vagy 3 vagy 4 fejlesztést az egyéni feladat során megszerzett dekorokhoz, attól függ hányas szintig jutunk. Ha valaki csak kettő állatnál csinálja meg a bal oldali feladatot, akkor ő kettő dekort kap meg az eventből és az mellé a Közös szint alapján járó fejlesztéseket ehhez a két dekorhoz.

+2 fejlesztést pedig az XL kosár megvásárlásával kapunk meg, minden dekorhoz.
    Ha valamelyik dekort nem szerezzük meg az egyéni feladat során, akkor ha megvesszük a kosarat, az a 2 db fejlesztés a dobozban fog állni, míg esetleg más úton megszerezzük a hiányzó dekort.

Ha további kérdésed lenne, írd meg, igyekszem megválaszolni.

15. Namiamano

Szia!

Köszi szépen!

Sejtettem, hogy ez lesz a válasz, csak hátha.

DevilMókus and vihence like this.
  16. Dolphin

vihence and Sagittarius69 like this.
  17. Sagittarius69

Köszönöm a válaszod!

Dolphin likes this.
  18. Namiamano

Szia!

Csak azért jutott eszembe, mert, ha az ember nullázik egy kicsit, azt rendesen is megteheti. Növényből és állatból is szép mennyiségű Szülinapi zseton kiszedhető.

Egy újraindítás 60 FA. Ha valaki szeretne 10 dekort, az már 600 FA. (Plusz a 300 lejátszott játék időigénye.) Így ez nemk olyan kevés.

Az XL kosár sem olcsó, ha nézem a felhőt és a dekoronkénti +2000 X szint TP-t (2X2-re, ami 500 TP X szint 1x1-re), pláne a mai TP inflációs időkben.

vihence and kukori80 like this.
  19. kukori80

Nem úgy ismerem a Bp-t, hogy ilyen adakozó lenne. :D Hiába kerülne sokba. Ha elérünk a közösben a végére, akkor lesz 4 fejlesztés és ha megveszed a kosarat, akkor lesz 6 fejlesztésed. ( Az 1x1-en 1500 TP ami a második legjobb lenne). Ennyit tudott most ajánlani szülinapra. :D

PalMa, vihence and Namiamano like this.
  20. Sagittarius69

Ami azért elég gyér, főleg, hogy a kosárban lévő felhő is csak a teliholdas dekorokra hat.
    Ha a közös nem éri el az 5. szintet, talán kosarat is felesleges venni, pedig az eddigi legerősebb dekort oda érdemes kirakni.
    Olyan az egész event, mintha nem lett volna jól átgondolva, de hát csak tudják, hogy mik a játékosok szokásai.
    Az biztos, hogy én a vásárlással megvárom, hogy mi miképp fog alakulni.

Thread Status:
Not open for further replies.