Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 7.2.25, 08:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Nagyon köszönöm.Tudod így 70 felett már nem igazán értek sok mindent. További szép napot. Sikerült. :)

maszilva, ZitaGAZDA03, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event ismertetőt érdemes az event indulása után is elővenni, s a játékba belépve követni a lépéseket amik az ismertetőben vannak.
    Sokat segíthet a teendőkben. Igyekszünk mindig részletes összefoglalót készíteni, képekkel illusztrálva, hogy segítsük Játékotokat.
    Sok sikert!

3. milanzs

milanzs Fórumelemző

Hogyan lehet összeszedni ebben az eventben ezeket az összetevőket? Olyan mennyiségű cuccot kér, hogy jóformán lehetetlen...
    A rumbatök és a sombrero a szűk keresztmetszet... tudom... ólak, műhelyek... de ez a mennyiség nagyon sok.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok !
    Csak egy szösszenet

Megcsináltam két egyénit teljesen és minden minijátékot . Tudom a kis farmosok nem úgy tudnak a közös játékban részt venni mint a magasabb szintűek . Ezért azt gondolom ,bár nem mondhatnám ,hogy magas szinten állnak a lehetőségeim ( pl FA) de rászánok még 1-2 kör plusz minijátékot (még a kevésből is) ezzel segítve a közöst. Talán így 1-2 alacsonyabb szintű játékost ki tudok úgymond váltani . Nem sajnálom erre a FA -at mert MINDENKIÉRT játszunk most ! Kicsikért ,nagyobbakért ,önmagunkért .
    Furcsa vidék a kollektív tudat ;)
    Játszok,csinálom nem csak azért ,hogy jó legyen nekem ,hanem mindekinek jobb legyen !

Sikeres játékot mindenkinek !
    Csak pozitívan !
    Mindig csak tegyük meg ami tőlünk telik !;)

maszilva, ZitaGAZDA03, PZoli64 és 25 más kedveli ezt.
  5. Synodendron

Synodendron Junior szaki

Csak a közösség miatt csinálom, jutok ameddig jutok.

PZoli64, PalMa, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  6. emancika

emancika Aktív író

Nagyot csalódtam, egy darab születésnapi zsetont kaptam az eventnövény aratásnál. Kinek mennyit ad?

tompaker kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Először is az egyik legfontosabb, hogy van az eventre szűk két hét, nagy valószínűséggel sikerül majd összegyűjteni a szükséges mennyiséget. :)
    Meg kell próbálni az ólak érésidejét a legrövidebbre venni.
    - Egyrészt a különböző felhőkkel és termékekkel, másrészt, ha van rá elég szupertáp, a szupertáp hatékonyságát növelni.
    Nézd át a Bónuszlexikont, milyen felhőkkel rendelkezel, ólak érésideje rövidíthető pl. Valentin cseréppel, Sajtgolyóval, a terményes ólaké Mézeskaláccsal, Pünkösdi csokorral. A Piacon, vagy a Kamrád polcán megtalálod ezeket.
    Dolphin kolléga is hozott néhány tesztet és tanácsot ólas felreppenőkkel kapcsolatban, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-event-csevegő.25915/page-5#post-1431407

Bónuszlexikon:
    Ólakra ható bónuszok
    Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    Állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Szupertáp--KATT IDE
    Termékek--KATT IDE
    Felröppenő-KATT IDE-

- Szabadidődnek megfelelően kísérletezhetsz a rövid érésű ólakkal, gyakran aratva, vagy a hosszúakkal, ritkábban.
    A lényeg, hogy sosem álljanak a földben sokáig aratlanul.
    Az egyik legrövidebb terményes ól a Cukorkagyár.

- Tedd ki a Vadaskertjeidet, Manufaktúráidat.

- Használd a pannikat az ólak, terményesek aratásánál.

- Előkerülhetnek most a Virágfestések: 5 db-bal 100%-kal csökkented az ólak érésidejét, tehát azonnal beérnek, 4 db-nál szükséges még 20%-nyi a fent említett éréscsökkentőkből.

- Előveheted a még ki nem bontott titokóljaidat. Bár az érésidejük csak 4-5 óra, de a kifejlődő ól érésideje szerint ad felröpit.
    Sőt mivel terményes ólak is kifejlődhetnek belőlük, szerezhetsz 1-2 Rumbatököt is a Sombrérón kívül.

- Ha a 30-30 minijátékot lejátszod a Krokodilnál és a Pingvinnél, akkor 99-99 db-ot már összeszedsz a Rumbatökből, Sombreróból. (Ha van lehetőséged és szeretnéd, 60 FA-ért újra tudod ezeket a minijátékokat indítani, akkor, annyiszor 99 db-okat szerzel még, ahányszor újraindítasz és végigjátszod.. Ezzel még a közösséget is segíted.)

Sok sikert. :)

ZitaGAZDA03, genka53, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
  8. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, eddig a minijátékok készen vannak. és az ólas teljesen, ide a virágfestést bevetettem, e miatt tudtam már a 4x30 játékot befejezni. Ha már ez a lehetőség megvolt egy ideig még pluszban is használtam, mivel úgyis kellenek az állatok a terményesekhez, és máshova is jól jönnek. A boom-ot megvárom, akkor állok neki a tenyésztésnek. Alapvetően nekem tetszik az event, mert használom a polcon "porosodó" bónuszokat, igy lesz több állat, több termény. A pörgetésnél szerencsém volt most egy kockán 17 növényt kapok. Valahogy megtalálom a jó oldalát, minden állat pluszban valahova jól jön, minden plusz termény szintén. ( nem érzem veszteségnek, és időrablónak, mert nem nagyom rakom ki a pl a terményes ólakat, amikor egyéb eventek vannak, szóval pajta töltés is megy.
    a közösségért , és a játékért csinálom, remélem sikerül minél többünknek elérni a vágyott célt!
    Ha nem jöttek volna a plusz bónuszok is folytatnám, van rá 2 hét, jutok, amig sikerül.
    Köszönöm a részletes segitő ötleteket, táblázatot, mire milyen bónusz hat, pont most kezdtem el még keresni a bónuszlexikonban, mivel tudom még gyorsabbá tenni a terményeseket, igy már keresni sem kell.
    Amint készen leszek a növényekkel, a helyére is terményes ólak mennek.
    Ha kell épitek még oda ól fejlesztést, van amihez épp elfogytak a tenyésztett állatok, de a boom alatt ezt is ki lehet sakkozni, igy szintén 2 legyet egy csapásra :)
    Jó játékot mindenkienk!
    (amint ezen a farmon készen leszek, a kicsire is több idpt szánok, igaz szegényesebb lehetőségekkel, de valamit ott is be tudok tenni a közösbe)

maszilva, ZitaGAZDA03, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Hát végre sikerült többszöri unalom űzés után lejátszani az első 30 db minijátékot. Hát nagyon untam. Többször bele is aludtam. Semmi szórakoztató nincs benne a részemről, de túl vagyok az elsőn. Most jön a krokodílos. Az is biztos elfog tartani 2 napig, unalmas, és sajnálom rá az időt. Azért meg, hogy még fizessek is az újrázásért, na az teljességgel kizárt.
    Sziaszia :) Így van ebben semmi vicces nincs. Főleg ha lefagy menet közben és még fizet is az ember érte. Ez a másik ok amiért nem vagyok hajlandó fizetni az újrázásért egy petákot sem, nem, hogy 60 farmaranyat. Tuti velem lenne hangos a panaszláda, meg a support. És bevallom az sem tetszik, hogy csak az event végén kapjuk meg az ajándékot az egyéni játékért. Semmi logika nincs benne. A közösségi az rendben van a legvégén, de az egyéni miért? Biztos nagyobb lenne a lelkesedésem, ha nem így lenne.

Tudom, hogy ez nem a panasz láda, de összes többi mellett ami itt van ez is elfér.

A játék menetért épp az előzőek miatt, azt nem mondom az event fejlesztőinek, hogy űlj le fiam egyes, ezért kaptak egy humánus hármast.

Utoljára szerkesztett: 25.1.25
    genka53, sutimami57, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  10. Pillamama

Pillamama Utánpótlás-írogató

Szia Bocsanat figyelmetlen voltam.Elnezest raboltam az idődet.

Othep kedveli ezt.
  11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    A növény megvan, az egyénik készen vannak. A terményest csinálom még, ill. O percezek az állatokkal. Sok érmém van, én is ismétlek vagy kétszer. Többet nem áldozok rá. További jó játékot Mindenkinek . :) :)

genka53, sutimami57, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Haladó

Sziasztok!

Nem ertem, hogy pontosan mit jelent a kovetkezo: A Szülinapi parti felhősor 1. felhősort minden Játékos megkapja, ha a Közös feladatban minden állatnál elérjük az 5x szintet és legalább EGY egyéni feladatot teljesít.

Sehol nam talalom, hogy pontoisan mi is az 5x szint a kozos feladatban.
    5 mini jatek minden allatnal?
    Segitseg!!

Koszi! :)

13. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Nálam is voltak olyan aratások, hogy egyáltalán nem adott az eventnövény szülinapi zsetont. Általában 1-2 felröpi volt a jellemző.
    Időközben 12-14 órás érésidejű ólakat és terményes ólakat tettem a főfarmra, ezekből 4-5 születésnapi zseton jön.

14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! A tenyésztésnél játszom a zsetonokkal és már 179 papírlámpám van! Szépen adja ha olyan kedve van! Nem tudom de sokszor kér +1 zsetont zsetonokat mire aztán adja a"jutalmat" Most 36 zsetonom volt abból lett 36 papírlámpa! Még ezzel fogom csinálni a közösségi hozzájárulást! Ez meg a " buzogány" formájú vár befejezésre! Remélem sikerülni fog a csíkot feltölteni!!! HAJRÁ

15. Othep

Szia.

Itt megtalálod, az oldal tetején kezdődik: https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431245

16. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok!
    Ki mit tapasztalt melyik állatos/ terményes adja a legjobban a felröpiket? Én most kipróbáltam a tyúkólat nem adott semmit de még a rózsaszínű se. így nem tudom hogy lesz meg a kívánt mennyiség :(

17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az egyéni feladatokat letudom, a 30 játékokat lejátszom, és nálam ennyi lesz :)
    Az biztos, hogy én farmaranyért nem veszek semmit...ha ezért kapok ajándékot kapok, ha nem, akkor nem kapok xD
    Boldog Szülinapot! Farmerama :DxD:inlove:

rencsike982, rozo52, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Szűk két hét van még az eventből, biztosan sikerülni fog összehozni.
    Dolphin kolléga is hozott néhány tesztet és tanácsot ólas felreppenőkkel kapcsolatban, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-event-csevegő.25915/page-5#post-1431407

genka53, -ágianyu33- és PalMa kedveli ezt.
  19. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Nálam a 12-14 órás ólak elég jól adják.

PalMa kedveli ezt.
  20. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kár a felhővel foglalkozni, a közös feladatok állása alapján a felhőt senki sem fogja megkapni.
    Itt a BP, nem tudom szándékosan-e, de nem könnyített, hanem nehezített az elérhetőségen.
    Jó esetben a 3-as szintet fogjuk talán elérni.