Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, ez így most elég bántó, sértő amit leírtál, olyan mintha félre akarnék vezetni bárkit is, amit most itt vissza is utasítok. Ráadásul kommentár nélkül írtam amit látok, TÉNY számokat a látottak alapján. A "nem fedi a valóságot" nagyon kemény megfogalmazás. Én értem, hogy neked helyesbíteni kell ha valami nem pontos. Csakhogy azt írtam amit látok a monitoron, sem többet sem kevesebbet, és nem csak nálam látni így, hanem mindenkinél. (és ez nem magyarázkodás, mert nincs miért) És akkor mutatom is, parancsolj:
    [​IMG] [​IMG]
    Ha vissza olvasod, akkor látni fogod, hogy pontosan ezeket az értékeket írtam le a posztomban. Ha ezeket a számokat másképp kell értelmezni, az nem az én hibám.(bár nem világos mit lehetne TÉNY számokon másképp értelmezni, mint ami oda le van írva, vagy megjelenik MINDENKINÉL) A megértésed köszönöm, legyen további szép napod.

Utoljára szerkesztett: 5.2.25
    fankostepsi, DevilMókus, imike911 és 5 más kedveli ezt.
  2. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó reggelt. Nálamis is így áll a sorrend de szerintem nemsokára mindegyik 5x lesz.

Fätum kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Persze, hogy ezek a számok jelennek meg, hiszen MI ugyan azt a játékot játsszuk. Igen, biztos vagyok benne, hogy elfogja érni az 5x szorzót, ha máskor nem event vége előtt nem sokkal.

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem szándékozom sem téged sem mást bántani és sértegetni. A korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozik a kiegészítés is, amit a hozzászólásomban csatoltam.

upload_2025-2-5_7-39-22.png

A beidézésnél te kiragadtál egy részletet és így a lényege veszett el a hozzászólásomnak.
    Pontosan az, hogy hogyan kell értelmezni azt, amit látunk.

Legyen szép napod!

PalMa és Swartsch kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Az értelmezésről egyetlen szót sem írtam. Ismétlem: TÉNY számokat írtam le a látottak alapján. Ha azt írod. hogy a számok értelmezéséhez kiegészítés, vagy a látott számokhoz kiegészítés....stb.stb. (bármit írhattál volna ami nem sértő, és nem bántó) egyetlen szót sem szólok. De nem ezt írtad, hanem ezt: "nem fedi a valóságot". Ezt pedig sértő, és igen vissza utasítom. Megértésed köszönöm, további szép napot.

Farm_Tadity_ és feki13 kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Be kell látnom, hogy rosszul fogalmaztam.
    Elnézést kérek.
    További szép napot!

7. Judit613

Judit613 Törekvő

SZERDA VAN!!

Egyebkent a szorzok hirtelen harmasra es negyesre valtottak. Erdekes.
    A Teliholdat szivesen folytattam volna meg! Az bezzeg legtobbszor rovid ideig tart, pedig ott lenne mit csinalnom meg!

-gyöngy-581 és Fätum kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Hát ez felháborító! Itt 22:00 után már senki se játszik? :D

Borzolják itt a kedélyeket! :D

Update: Be is futott a 3. versenyzőnk is ;)

tompaker, -Holdfeny-. és Judit613 kedveli ezt.
  9. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

3x100 % !!!

Tityi-Totyi és Fätum kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

most mindenki a 4.re koncentrál... hátha befut és hozza a felhőt;)

hajnibaba10, tompaker és feki13 kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Legkésőbb 4-re itt van, gondolom az IT csak addig dolgozik :D :D :D

fankostepsi, inanna11, hajnibaba10 és 4 más kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Törekvő

En altalaban jelen vagyok meg 22 ora korul. Nem mondom, hogy tul aktiv vagyok, de be vagyok jelentkezve es elalvas elott meg aratok egyet. Miert kerdezed?

Befut ott ma estig mind a 4 szaz szazalekra! Kizart dolog, hogy ezt az elegedetlenseget megengedjek maguknak. Nem egy jo bizniszpolitika, ha igy hagyjak. De meglatjuk!

Fätum és feki13 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Figyelgetjük az számokat az elmúlt 2 hétben, végig egyenletesen nőtt és láss csodát pont a végére éjszakánként meg se mozdul a csík :D Meg lesz simán ;)

Fätum kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Jujj ez gonosz volt:p
    xDxDxD csodák már pedig léteznek...;)

tandem6, fankostepsi, feki13 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Judit613

Judit613 Törekvő

Nekem ez az event egy eros egyes lett. :D

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

xDxD Szia Feki, igen gondolom így van xDxD
    És amit mindannyian látunk (ismét jelzem, csakúgy mint reggel) hogy TÉNY számok, kommentár, és kiegészítés (értelmezés nélkül) Csak a félreértés, és a pontos kommunikáció végett (a mögöttes számokat és a számok értelmezését, majd valaki más leírtja)
    Közös szorzó 4x
    A tenyésztés 98%, a közös szorzó pedig 5x.
    Az összes többi 100%-on, a közös pedig 4x mind a 3 feladatnál.

Sziaszia :) Ezzel nem vagy egyedül. Elsőre 3-ast adtam, de ahogy haladtunk előre az időben megváltoztattam, és az "ülj le fiam 1-es" lett belőle xD

17. Judit613

Judit613 Törekvő

Ez a sok atlathatatlan es ellenorizhetetlen adat engem arra enged kovetkeztetni, hogy az egesz a lehuzasrol szolt. A lelkes jatekos megveszi az aranyat azt remelven, hogy ez majd nagyot lendit a kozos tobbszoroson. Aztan a vegere kiderul, hogy anelkul is meglesz ez a felho, mert csak nem lett ez az event eletuk/eletunk tortenese, igy muszaj nekik kompenzalni minket es ''manupulalni'' a hangulatunkat.

A kommentem csak a sajat fantaziam muve, minden nemu egyezes a valos elettel csak es kizarolag veletlen lehetseges. :D :D Meg mielott szo erne a haz elejet, ezt tisztazni szerettem volna hahahaha

18. -Holdfeny-.

Hasonló fantázia miatt várom hátradőlve az eredményt:music:

Judit613, Farm_Tadity_, erko63 és 2 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sosem szoktuk pontban event végén zárni a csevegőt. Lesz lehetőséged 22:01-kor még szavazni, nehogy véletlenül téves szavazatot adj le.

HéricsBáró, Fätum, Szomszika és 5 más kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Részemről egyetértek veled. Én is ülök szépen a babérjaimon, és várom a végeredményt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.