Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én alapból megadtam a jól megérdemelt szavazatot az ismertető alapos áttanulmányozása után. Nálam 1-es, a BP keményen bukásra áll. És időközben rájöttem, hogy nem tévedtem.

Judit613, fankostepsi, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Na, azért csak-csak szurkolunk, hogy meglegyen az 5x. Vagy nem? Hajrá-hajrá (bár a pompom csajokat a Tophoz szoktam betenni, de most ide is pont jó lesz :D
    [​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 5.2.25
    nagymami2, Judit613, vihence és 11 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Fätum! :)

Meghoztad a csajokat, ugrott is 1%-ot a csíkunk! :D Kezdjek el én is táncolni? Szerintem azonnal vissza esne 0-ra xDxD

4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Az event értékelésének ebben a formában van bármi értelme?
    Úgy értem, hogy pl. aki 1-est adott az a játékos csinálta az eventet vagy neki sem állt?
    Nem tudom, hogy az értékelésekkel kezdenek-e bármit is az illetékesek.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove::inlove::inlove: Lássuk azt a táncot:p

feki13 és DevilMókus kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

De igen, azért szurkolok én is. Pont úgy ahogyan bárminek szurkolok, mégha látom is, hogy valójában boritékolva van az eredmény. És hozzáteszem, valahogy sose szerettem az olyan dolgokat, amikor nem látható a haladás. Értem ezalatt, hogy kitűznek egy célt, de nem látom hol tartok a cél elérésében. Mert nekem az nem megfelelő, hogy ők azt mondják itt és itt tartok. Én látni szeretném a haladást is. Eléggé hitetlen emberke vagyok. Ezért "hiszem, ha látom."

vihence, Fätum, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

xD

xDxDxD

feki13 és Fätum kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Semmi értelme, hisz a kutyát sem érdekel a játékosok véleménye. Csak olyan jól mutat az a táblácska odafent. Ezzel a BP úgy mutatja, hogy figyelembe veszi a játékosok véleményét, pedig dehogy. És gondolom sokan játszanak akik szavaznak. Pl. én is. Játszottam is az eventet, és szavaztam is.

GreekYogurt, vihence, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Azért tudtam értékelést adni (1-es), mert megcsináltam az eventet, de hogy miért csináltam meg, azt nem tudom meg, csak 2 hét eltelte után.
    Ez így nem korrekt a játékosokkal szemben.
    Mi nem tudhatjuk, hogy mennyi játékos játszik, nem tudhatjuk, hogy mennyi játékosnak kellene-kellett volna játszania ahhoz, hogy egy általam 100 %-ban végigvitt eventért 100 %-os jutalmat kapjak.

GreekYogurt, vihence, fankostepsi és 7 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :)

Csinálta, mert mért ne csinálta volna. Attól nagyon egyértelműen 1-es a dolog.
    -Hibás játék amit 2 hét alatt se javítottak.
    -Egyértelmű pénz költésre serkentés és kijelentés, hogy ezt ingyen nem lehet végig vinni.
    -Nyomás a játéékosokra, ezáltal ketté bontva a társaságot
    -Ráadás mindezt egy szülinapon...
    Sorolhatnánk még, de ebben semmi pozitív sincs. Bocsánat de egyéni véleményként annyira kíváncsi lennék kik és miért ütöttek ide 10-est...?

Értelme? Sagi jól látja a dolgokat, itt sehol semminek nincs értelme. PP vásár már megjelent, de az eventismertető nem...:D
    Ennyi szavazat az 1-esen, gondolom jó pár fórumon van ez. Semmit nem fog befolyásolni, mert ez is csak látszat kozmetikum :(

GreekYogurt, fankostepsi, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Detto.
    Én is gondolkodtam hogy javítsam-e, de rájöttem jó ez igy.;)
    Hosszan le is írtam miért gondolom igy.Nem ismétlem.:)
    Szerencsére jön remélhetöleg 1 játszható event is.:p
    Speciel a 10 piccolo jol jön . kb ennyi.:music:
    A kosarak megvétele nélkül a dekorok ? hogy sokáig kint lesznek szerintem.:)
    De persze biztosan jól is jöhet adott esetben.;)
    Speciel én nem ajndékokat várok, hanem teljesíteni az eventeket .:sleepy:
    Az van hogy szépp és jó amit kapunk , de ezt oda is adhaták volna az elején is mondjuk,és játszhatunk is volna 1 normális eventet is.:music:
    Na mindegy vége szerencsére . :)
    Hipp hipp Hurrá;)xD

fankostepsi, jucus100, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  12. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Én pedig azért adtam 1-est mert egy katasztrófális eventnek éreztem és ezt a hozzászólások alá is támasztották.
    El sem kezdtem mert úgy gondoltam a magam részéről ezzel jelzem, hogy ez a születésnapi akármi nem üti meg azt a szintet amit a játékosok megérdemelnének. Tehát akkor ha valaki 1-est ad de végigviszi és összeszedi az ajándékokat akkor mire is adta az 1-est?
    Nagyon béna ez így...

Fätum, DevilMókus, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csatlakozom a szurkolók táborához!
    Hajrá 5x!!! Érj már célba! Az elejétől fogva neked drukkoltam a legjobban, érted tettem a legtöbbet!! Gyerünk, gyerünk!

9Csillag, nagymami2, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Pontosan!:inlove:
    Ez egy 10 pontos válasz!
    Szurkolunk minden! Akik tettünk időt energiát... s sokan aranyat is az eventbe...
    Szurkolunk azért, hogy a munkánk, időnk,pénzünk ne legyen falra hányt borsó...:music:

15. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ezt most nem értem, akkor ha készre rakom az eventet ne adjak egyes mert adtak érte ajándékot? Mármint fizetséget mert megdolgoztam érte? Ráadás csak akkor kapom meg ha 5x szorzót eléri, ha nem akkor nem kapom meg pl a felhőt vagy a 10 piccolót csak mondjuk 8. Ha nem kapom meg a beletett munkáért akkor se adjak egyest...?
    Elég viccesen nézne ez ki a munkahelyemen, ha ezt levezetném nekik.

16. -Holdfeny-.

Ha nem ér az egész egy kalap sz....t sem akkor neki sem állok...
    Ha neki állok akkor legalább 2-esre értékelem:music:
    Ha végigvittem... akkor több... mert biztosan adott valamit... játék élményt... ezt azt a farmhoz;)
    De mindenki saját döntése a szavazat, vagy a nem szavazat....

bubafejgingo és GreekYogurt kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Attól, hogy csináljuk az eventet, (mert event, és játszunk), az nem jelenti azt, hogy tetszett az event, és az ajándék, mit ajándék, hiszen nem ajándék mert keményen megdolgoztunk érte, még akkor is ha nem éri meg. Mert ezek amiket adnak igazából nem éri meg. Sem a felhő, sem a további nyeremények sem. A kitehetőkkel tele van a pajta, és valójában a felhő és a kitehető is főleg annak a "pár nagynak" szól. A kis farmoknak de pl. nekem is a mostani követelménnyel szemben, hogy elérjem a 300-as szintet szinte reménytelennek látszik. És minél kisebb szinten van egy farm annál kevesebbet számit és ér. És a piccoló egyre értéktelenebb mert ritkán ad értékes dolgokat, inkább az olyan semmitmondó kitehetőket adja, ami lassan már elveszti a jelentőségét, értékét. Hiszen jóval magasabb értékűek is vannak már. Csináltam az eventet, mert játszom és játszani jó. A tetszésemet viszont nem nyerte el, ezért 1-es.

GreekYogurt, fairmike, vihence és 8 más kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Érdekes gondolatmenet. Az iskolában, feleléskor vagy dolgozatnál tehát figyelembe kell venni, hogy a gyermek egyáltalán bement az iskolába, s bár nem tud semmit, de kettes.

19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Két hetes fogd meg a semmit event...Itt a játékélményt az eventek adják, jelen esetben is arról beszéltünk. Én a miniatürizált farmommal kb 5 nap alatt tudtam le az egészet. Mint mindenki (szerintem) eventezni jár ide. Gondoljunk bele heteket hónapokat csak pajtatöltássel tölteni vagy dekorozással mekkora élményt adna...? Erre volt egy kéthetes sumákságunk. Jelen esetben 1% vagyunk a maximálistól. Mennyi az annyi? Elég még 1 játékosnak 60FA-t beadni? Vagy kell még 10 esetleg 100 vagy 1000 játékos? Nem tudom, mivel nem láthatom mi történik. Belerakok egy kört nem történik semmi. Ezt hogy értékeljem többre? Dekorok felhő a kosárban? Ezek inkorrekt játék elemek. Bármelyik eventben lehet szert tenni ezekre kisebb nagyobb tételszámban. Itt a lutrira játszunk, (ami a sok visszhang hatására az event felétől már nem volt lutri, hisz megoldották, hogy elérjük). Ha lehetne még a 0-át se adnám nekik nem hogy az 1-est. Az pedig, hogy isten lássa lelkem végig játszottam, de mocskosul nem tetszett a két hét, a játlk hangulatát ölték meg és egymás ellen uszították a népet mindezt csakis a PÉNZÉRT, gusztustalan.
    Az első napi mondatuk maradt meg bennem a legjobban, irgalmatlan sokan jeleztük, hogy héló ez nem korrekt. Azonnal rövidre zárták és azt mondták, NEM MI EZEN SEMMIT NEM VÁLTOZTATUNK. Mennyien de mennyien adtak be most felelsegesen FA-t és adnak még azért az 1%-ért....

vihence, fankostepsi, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Értem... és igazad van... Ez a számláló csak illúzió...
    Van aki bedől neki és fizet8) Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy bizonytalanért nem fizetek:music:
    Ezért leszoktam a titok ól és fa vásárlásról... Az eventekről, s a játékról is le fogok mondani ha a bizonytalanért kérik a pénzem:music:

vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.