Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Még van idő mert ha jól tudom 22 óráig tart az event

varga1234 és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventnek még nincs vége!!!
    Talán elkerülte a figyelmed: :)
    A jutalmakat csak az event vége után fogja Mindenki megkapni, attól függően, hogy az egyéni feladatok közül melyiket teljesítette és a közös feladatban milyen szintet értünk el.

3. Judit613

Judit613 Törekvő

koszonom a velemenyedet, bar nem kertem. :) Ha szovegertesi problemaid lennenek, segitek: Az osszes, meg egyszer az osszes minijatekot lejatszottam, amit csak tudtam. Igen, rengeteg felropim osszegyult. Es? Te hova tetted oket? Kerdezem, persze csak ha szabad erdeklodnom. Volt erre kulon opcio a 60 FA - ba kerulo extra jatekok nelkul? En nem talaltam, elnezest.

Krajcar, Forint, CSP, egyre megy. A lenyeg, hogy ha nincs aranyad ismetlo korokre, akkor azt igenis penzert kell venned, amit eldontesz, hogy megteszed, vagy sem. En nem tettem meg.

Az egyeni feladatokat mindent megcsinaltam es a beadogatos onreszek teljesitesenel rengeteg virtualis penzem elment. Csak azt ugye mar nem tetszett olvasni, vagy eszre venni, vagy ertlemezni, mert azt nem emelted ki pirossal, ebbol feltetelezem. Nem baj, sebtiben is lehet reagalni, csak nem szerencses. :)

Utoljára szerkesztett: 5.2.25
    JUCUS, Sali~*.*, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Összefogásban az erő : sikerült !!:inlove:

5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Eddig ez a legtrébb feladat ünnep ide vagy oda, az event részemről kész, a 100% is megvan, csak éppen várjuk a további hülyeséget, bár olvastam a leírásában, szörnyű! :(

Ayrin67, nolina1965, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Atyaééég. Ma egész nap nem figyeltem a haladást.
    Mindenkinek hatalmas köszönet, aki egy krajcárt is belerakott az eventbe. Hogy a mi érdemünk, vagy a Bp-é, az maradjon örökre titok. :D Vegyük úgy, hogy a mienk és kész. :D
    Most pedig várjuk a sok nyereményt, bontsunk pezsgőt és igyuk meg az ünnepelt egészségére. :D Vagy a mienkre. :D

Ayrin67, PalMa, nagymami2 és 23 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kakaska!
    Látod, látod? Egyszer nem figyelsz oda és kész is lett! :inlove:
    A jól megérdemelt pezsgő! Mindenki egészségére! [​IMG]

Blue-dream, jucus100, Laura2001 és 21 más kedveli ezt.
  8. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Sziasztok nagy gratula mindenkinek . végre ezen a szülinapon is tul vagyunk,kicsit vontatott volt de megvan .hajrá előre mehetünk tovább;)

9. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Szia!

Ne haragudj a hozzád szólóra, de az írásodból tényleg lejöhetett az is, hogy te az egyénit megcsináltad, de a többit juszt sem. Így, hogy leírtad ezt, minden világos. Maximálisam megtetted, amit lehet, többet nem is várhat el senkitől az ember. Remélem, hogy nem rontja el jóérzéseid ez a kis közjáték, élvezd a jutalmakat és várunk máskor is a fórumra.
    Nagyon sok kellemes közös játékot kívánok!

nagymami2, tina07141983, Luca_511 és 3 más kedveli ezt.
  10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Mindenhol 100%

Fätum kedveli ezt.
  11. Nózika1

Nózika1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én feladtam. Gratulálok mindenkinek egyrészt, mert nektek köszönhetően 100%. Sajnos én nem tudtam hozzájárulni csak a nagy farmon még az elején működött a minijáték, de most napok óta nem akar helyet cserélni aminek kellene. Elég idegtépő volt pedig szerettem volna játszani. A véleményem hasonló mint több játékos társamé. 1-es megbukott.

varga1234 és Fätum kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Igen, jól tudod. Csak hát, ha 2 hét alatt nem jött össze, ami kell, akkor most már 4 óra alatt sem fog, az tutti!

13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Sali. Lehet, hogy azért sikerült, mert nem figyeltem oda. :D
    Nemsokára vége az eventnek, mindenki ellenőrizze le, hogy az egyéniből minden nyereményt kiváltott-e, amit szeretne duplázni. Mert ha nem váltja ki, akkor nem kap semmit.

varga1234, Ayrin67 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagy gratula mindenkinek aki belefogott az eventbe! 100% mind a 4 feladat! Nagyon örülök neki! :inlove:

varga1234, maszilva, tina07141983 és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hamarosan , valamikor , egyszercsak , talán , mindjárt , egy iciri piciri idő múlva ......:inlove:

Ayrin67 kedveli ezt.
  16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na ugye, hogy ugye...!

varga1234 és vampire_hunter kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

10 essel szavaztam , mert ez a világ legjobb eventje :inlove:

varga1234, tina07141983 és m.sz.emma kedveli ezt.
  18. ÁLOMFŐLD

ÁLOMFŐLD Fórum-zöldfülű

Tudom nem ide kellene írnom,de szorít az idő,s mint tudjuk az nagy úr.Segítséget szeretnék kérni!!!
    Még hiányzik 12 db sombréróm és kész vagyok az eventtel. Igaz 1 óra múlva még arathatok pár ólat,de nem biztos hogy ad ennyi röpit.
    Egyébként 6 farmmal csináltam az eventet, 5-ön kész vagyok,de ez egy 104 szinten lévő farm.
    ÁLOMFŐLD a farm nevem
    Előre is köszönöm a segítséget,további szép napot mindenkinek!

19. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Ha mind a 8 egyéni feladatot teljesítettem, akkor többek között 10 db "Piccolo" titokzatos ládát fog kapni?
    Az királyság, most van 63 db Piccolom és lesz 73 ?. Szépen gyűlik.

varga1234 kedveli ezt.
  20. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Te hol élsz? Ez neked a nyerő? Hát nem, manapság tele a cipőm , hogy a kitehető ikonok majd kitehetőkké válnak, meg majd kapom a jutit, ha éppen nem döglik be ez az ingoványos rendszer.
    Holnap reggel kiderülne 2 hét a semmiért? Mert...? Manapság minden ráérős lett.

varga1234 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.