Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Akkor tavaszig ,nyárig várunk türelmesen ? :)

Hagymácska55 likes this.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Tegnap 12 db party pörgetés, ma 19 db partyt pörgettél. Ez azért nem mondható soknak, abban az esetben, ha bónuszra gyúrunk.
    Sima pörgetésből valóban több "fogyott" ~120 ebből kaptál +1 termést, kaptál 25%tp-t. Ez a mennyiségben ez mondható valósnak, átlagosnak... Azt nem tudom ellenőrizni, hogy adott pörgetésnél milyen lehetőségeket hozott fel a kerék, de azért biztosan többször mutatott termésbónuszokat is, csak nem azt sikerült megnyerni....

-kaktuszable-, genka53 and bindi5454 like this.
  3. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Last edited: Jan 25, 2019
    mya100, Sanyat and bogisaci60 like this.
  4. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Köszi, további szép napot neked !

Hagymácska55 likes this.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

19. oldal, 365. hsz.

@Tamás: esetleg ezt, az üres képeket tartalmazó hsz-t is be lehetne linkelni a 2. hsz-be.

genka53 and bogisaci60 like this.
  6. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam a december volt nagyon szerencsés.... szinte minden nap volt valami bónusz;) - az más kérdés... mennyire tudtam kihasználni:wuerg: Most ritkábban jön...:music: na jó... januárba talán 3* kaptam...:p
    S mindezt ingyen.... Nem vettem semmilyen pörgetést... itt ott nyertem illetve ládából ontottam...:music: Szóval nem panaszkodom... ez egy játék;)
    Játszottál már amikor az Oszkár event volt? ahol a bronz/ezüst/arany szobrokat nyertük?
    Kevesebb terület volt... iszonyú mennyiségű gazzal - lehet hogy arányaiba vetekszik a mostanival ... termésbónuszról nem is álmodtunk:p és mégis megcsináltuk...:music: Mert játszani jó;)

8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia, friss, tegnapi emlék.
    Igen a hálószoba és a konyha a legkönnyebb, legalább is nekem.
    Én a gyenge pontnak a 105-s átlagot gondoltam, de így már látom a végét az eventnek:)

heureca3 and Rékuci1111 like this.
  9. sol0202

sol0202 Utánpótlás-írogató

A "páfrány cserépben" szövegezés lemaradt a képről a "cicus tejes tálkája" mellett van balra.
    A teljesség kedvéért :)

Last edited: Jan 25, 2019
    Puszpang likes this.
  10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok,melyik feladat ad több pontot ? a 90 másodperc, a 10 tárgy vagy a 10 különbség ? nagyon félek ettől a feladattól mert a leveseket akarom megszerezni és a kevés pontot kapok nem lesznek meg a levesek :(

11. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen :)

12. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Mindenkinek más stratégia válik be.Nézd meg az itt közzétett képeket,a tárgykeresőshöz nagyon sokat segít.A különbség keresős is gyakorlás kérdése.Neked kell kitapasztalni,mennyire vagy jó megfigyelő,illetve gyors.És mennyi nagyítód van segítségnek.....Sok sikert!

Gratulálok! :)Sok sikert az eventhez is!;)

Last edited by moderator: Jan 25, 2019
  13. Rafiki✰

Rafiki✰ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy másnak sem adott a tenyésztésre fotóalbumot? Pedig azért indítottam a tenyésztést :(

14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

@|Tamás|
    Szia!
    Kérlek, tudnád módosítani az első hozzászólást? Javítottam a kertes képet.
    Új képek:

15. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Én is elég rég játszom,és sokáig én sem értettem ezeket a kirohanásokat.Aztán elkezdtem olvasni itt a sok jobbnál jobb ötletet,segítséget,és egyre jobban ki tudtam használni én is a játék adta lehetőségeket.Nekem is van családom,kutyám,3 műszakos melóm.....és csinálom.Mert szeretem,mert a kihívást is szeretem,és mert sajnálnám veszni hagyni.....Sosem keltem éjjel aratni event miatt,de van olyan megérős event,ahol nagy ritkán bevállalom.Mint pl most is az első nap.Nem bosszant,hogy más gyorsabban halad....A saját magam örömére játszom,és a mai napig sokat tanulok itt a fórumokon.Sikeres eventet kívánok!:)

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ennél még az is olcsóbb volna ha megvennéd;) Én nem olvastam, hogy a tenyészésből jönne felreppenő:wuerg:

magdi06 likes this.
  17. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Sziasztok :) Segítséget szeretnék kérni! Légyszi írja meg aki tudja, annak, azoknak a paszuly ágaknak a nevét, amik pozitív hatással vannak, lehetnek a felreppenők mennyiségének növekedéséhez! Előre is köszi a választ :)

18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyító
    Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben, bahán, esőerdőben, zuhatagok szigetén
    MIBŐL?
    - állatos és terményes ólakból,
    - kisebb eséllyel tenyésztésből,
    - az eventben a jobb oldali nyereménysorból
    Használható
    : a mini játék megkönnyítéséhez.

Nekem 50 tenyésztésből 15 körül jött.

Viszont fotóalbum tenyésztésből valóban nem jön.

Melan, Ribiszke and -kaktuszable- like this.
  19. serenge1

serenge1 Aktív író

Jól értem?
    A jobboldalon összesen 100 játékot kell játszani?

zit67 likes this.
  20. Rafiki✰

Rafiki✰ Utánpótlás-írogató

Üres fotóalbum
    Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben, bahán, esőerdőben, zuhatagok szigetén
    MIBŐL? növényekből, fákból, állatos és terményes ólakból, tenyésztésből

Thread Status:
Not open for further replies.