Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kincső52

Kincső52 Haladó

Gratulálok!

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Kupi is lesz a buliban, ne aggodj! En sem allok jobban, mint Te. Igaz, en meg meg sem probaltam keresgelni, csak a 3 uj kepet nezegettem, s majd kifolyt a szemem. Ropi annyi van, mint egen a csillag. Szomszeddal pedig eggyel megint kevesebb. Tobb, mint fele mar megvan a szomszedoknak is, meg a ropiknak is.
    Egesz jo ez a klaviatura. Csak meg szoknom kell.

3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Meg kell írjam ez a három új kép nem az én szemüveges szememnek való. A gyíkot, világító gombát csak kb./sacc alapon kattintom. A szigeten is a kép két széle elég homályos. A tárgyak egy része nagyon kicsi. Aki ezeket a képeket készítette biztosan nagyon nagy monitoron nézte az alkotását, vagy nanorobotok állítják be az éleslátását. :) Szegény szomszédom színtévesztő. Ezeknek az új képeknek jó része számára komoly kihívást jelent ha egyáltalán látja. Ha már ennyit kell kapálni legalább ezen könnyíthettek volna.
    79 lejátszott játéknál tartok a kerekkerék jóindulatának köszönhetően. Eddigi átlagom 89. Nekem elég a 10 tárgyat megtalálni. :D
    Próbálkoztam a másik két variációval is de rosszabb eredmény jött ki. A pontösszesítésben a régi képekkel behozom azt a hátrányt amit az új képeknél veszítek.
    Szülinap ide vagy oda nem sikerült ünneplő hangulatot varázsolni a lelkembe pedig 7 nap múlva nekem is jár egy torta. :D

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szép napot!
    Én itt tartok, semmit nem nézek, csak aratok, amikor tudok és lehetőségem van. :D

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Gyorsan beköszönök:)
    Terv szerint haladok, talán kicsit jobban, 100 játékon vagyok túl, 9634 pont gyűlt össze, megvan mindkét felhőm, növényem pillanatnyilag 6400 van, röpim szinte semmi. 6 területen aratok 1 óra múlva 1x1-en eventgazt, területenként 9-et.;):p:music: 30-35 pannival aratva, az eventgaz területenként 62-65 röpit dob, szóval ma még játszom 9-et:D. Éjszakára krizantém megy megint, 2 nemesítésem van hozzá eddig, de már így is kb. 13 óra alatt érik.;) Már csak a 90 másodpercessel játszom, egyre jobban megy. Az átlagom még nem az igazi, valószínűleg kicsit túl kell termelnem...meglátjuk. Hajrá!

6. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az új képek nem jöttek be nálam és nincs is kedvem megtanulni ami rajtuk van:wuerg: de most rátaláltam a számomra legegyszerűbb verzióra:D

A különbség keresős játék bal oldalán szépen sorban rákattintgatok az összes tárgyra, 2-3 néha kimarad ahhoz jöhet a nagyító. Így is összejön a 85-95 pont ha nem vagyok elég gyors. Teljesen stresszmentes, mondhatni pihentető így a játék:)
    Sok sikert Mindenkinek,hogy elérjétek amit szeretnétek az eventben!

Last edited: Jan 25, 2019
  7. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia. Szerintem sokkal többet! Ha megnézed,nem lehet szerintem 1 játékkal annyi pontot összeszedni,amennyivel eléred a következőt.Vagy csak én vagyok annyira béna,hogy nehezen haladok?:(

Éva0315 likes this.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Hihetetlen......a trágya többe kerül mint a tyúk ilyet se láttam még :)2011-óta játszom xDilyen 1 igazi SZÜLINAPI PARTY,,,,,,:p

9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Úgy néz ki éjszakára ügyeletben leszek, sikerült egy 100% os terménybónuszt forgatnom, és nem hagyhatom elúszni, majd utána gyúrok a hiányzó felröpire.

10. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Gratula! Én is túl vagyok 100 játékon,de sokkal kevesebb pontom van.....nagyon bénán megy :wuerg:95-nél több nem igazán volt még.....na de sebaj....haladok;)

11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én is voltan kitartást....én hajnal 4-kor kelek,hogy meglegyen az 5 aratás......:oops:

12. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Szülinap ide, szülinap oda, dolgozni kell... a gyereknek mégse mondhatom órán, hogy legyetek csendben, a tanár néni most arat...Pannim csak 1 van, bónuszt pörgettem, de csak kicsit.. Jack még alszik.. szóval csak "lájtosan" megy a termelés... .30 000 gaznál és 1871 felröpi.. lesz ebből valami????

13. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok!
    Nekem is most elég gyatrán adja a röpit, úgyhogy éjszakára próbálok mást ültetni. A hétvége a családról szól, de azért sikerül be-belépni, de ritkán. Ezért a maradék terménybónuszokat hétfő-keddre időzitem, még akkor is van idő.
    62 játékból 5416 pont van eddig. Mint irtam csak a 90 másodpercessel játszok, elég jól megy. :)
    Az első felhő oly messze még :cry:
    Remélem sikerül megszerezni, de ha nem akkor ez van, rengeteg ajándék jött már eddig is.

14. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

Tetszik az event, a nyeremények meg pláne....de meg is kell dolgozni érte!
    Próbáltam bónuszt pörgetni, de nem sikerült, bár nem nagyon eröltettem meg...
    Pannikat cipeltem magammal, így 15percet mindig elvett az időből míg mind a 6 területen csináltam nekik helyet!
    Egyelőre csak gyűjtögetek!

Jelenleg így állok:

A minijátékok nem igazán mennek, így valószínű túl kell termelnem a gazt, de bónusz nélkül nehéz lesz...

Gratu aki végzett, és sok sikert aki még küzd!

15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem 72 játékból 5390 pont van kapálhatok jócskán még

16. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Szia! Ne foglalkozz vele. Amúgy is. Egyszerűen logikátlan. Gondolj bele, még, ha nem is pontosan számolva. Sehol nincs kint semmi. 1 vetés 10 mag (esetleg 15) az necces, hogy mindig és csak pont akkor forgasson bónuszt valaki, akár 100 v 200%-ot. Event terménynövelőt sem lehet (lehetett) annyit beszerezni, hogy az az idő végezetéig kitartson. Répással +4, KK +2. Tehát 1 aratás 70-90 mag. Minimum 3-4 aratás, hogy mind a 6 terület tele legyen egazzal, amihez a fakkok véget sok + bónuszt nem lehet betölteni. És már este van és még csak először van tele a 6 terület. Bármilyen gyorsítót használva is max kb. 1 órára lehet leredukálni az érési időket, de ahhoz minden körhöz innentől, kellenek kb. 800 szuptrágya, ugyanennyi KK, víz, és sima trágya, amely már az event elején teljesen elfogy a piacról. Már bukott a mutatvány. Szinte, folyamatosan volt mostanában event, tehát bármennyi pl. Pegazus vagy KK fák stb van, ami termel, annyit nem tud, hogy ezeket mind kielégítse. Páncél Panni meg csak a felröpit gyarapítja, teljesen mindegy, hogy mennyi van. Én már az ilyen beírásokon, egyszerűen túllépek. További jó játékot.

Last edited: Jan 26, 2019
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kipróbáltam tényleg jó:) én eddig is a különbségkeresővel csináltam.. de így több összejön ezzel a módszerrel..köszönöm..

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Elkezdtem én is a keresgélést. Az eredeti terv az volt, ha kész az összes fotóalbum akkor állok csak neki. De aztán beláttam, hogy az úgy sok lesz. És ha nem tudok eleg pontot gyűjteni, akkor kell meg event növény is. Még az időböl is kicsúszhatok. Szóvan nekiálltam. Kipróbáltam mind a három mini jatékot, és nekem a különbség keresős megy egész jól. Viszont pc-n lassabban megy a kattintás, mint tabon a bökdösés. PCn nem tudom olyan gyorsan húzni az egeret, ezért 80 pontnál nem volt több. Tabon viszont gyorsabban megy a rábökés, ezert több 95 pontosom is lett. De azért gyanitom, hogy rá kell még termelnem. A felröppenő az elég gyatra nálam, ezért nulla perceznem kell majd.

19. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Eventtel szépen lassan haladok, 69 játékkal 5595-nél tartok. Nem jön ki nagy átlag, de nem is nagyon izgat. Időm még van bőven. :)
    Baltás felhő is aktiválva, és lassan az összes ajándékot kiszedem a boltból.
    Sok sikert a még küzdőknek! :)

20. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Én kezdem feladni... most kevertem 20 db fotóalbumot, ne növénnyel is igen gyatrán állok, pedig éjjel is felkelek aratni.. nem tudom mit csinálok rosszul :(

Gio and Kuzdern like this.
Thread Status:
Not open for further replies.