Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Nulla percezéssel termeltem pár felröppenőt.Csak segítségnek mondom,hogy nekem csak a karfiolra volt kinemesítve a szupertrágya imádat.Örömmel láttam,hogy egy az egyben adta a felröppenőt,pedig a karfiol csak 10 órás növény.
    Hátha valakinek segítség.

2. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Szervusztok!
    12 óra farmozás után ragadok "tollat". 104 lejátszott játék/13982 pont -nál tartok. 22-körül aratok eventnövényt utoljára, akkor lesz kb. 39000. (4 nap jack ajándéka meg csatni) Felröppenőm nincs, ha jönnek, malmozok még. Ma este teljes átrendezés, felröppenőkre gyúrok. Panna csak az az egy van amit egy nemrégi eventen lehetett szerezni, felrakva nálam a tölgyre. Kissé elfáradtam mára, de ez a maraton még nincs letudva, valószínűsíthetően be fogom tudni fejezni. Az elmúlt hetekben minden értékes dolgomat beáldoztam az eventekbe. Az előttem szólók egyikének sem kívánok pártjára állni, de egyre nehezebben jönnek össze, egyre tovább tart megcsinálni az eventeket! Nyilvánvalóan nem fogok többet farmra költeni, vagy annyit sem mint eddig. Más farmerama fórumokon már tettem szóvá többször, vulgárisan is, és ki is tiltottak onnan. :) De kérem a BP-t, hogy normál halandó - beruházás nélkül is, nem évekig gyűjtögetett cuccal is meg tudja csinálni az eventeket, pusztán időráfordítással! Mert játszani szeretünk, azért járunk ide!
    Üdvözlettel: betonkocka .

ui. :jubileumi első hozzászólás ....

3. tabandi

tabandi Utánpótlás-írogató

Én most lettem kész mind a két oszloppal. Nem szoktam hozzászólni, de rendszeresen olvasom az eventek csevegőit. Itt olyan hasznos információk voltak, hogy ezek nélkül esélytelen lett volna ezt a szülinapi eventet teljesíteni!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

tabandi 214-448

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nagyon örülök, hogy ismét köztünk vagytok! Remélem ez most már így is lesz! :inlove::inlove::inlove:
    Sikeres és örömteli játékot kívánok nektek! :inlove::inlove::inlove:
    Én most kezdem a tárgykeresést a második farmomon, ahol 101 fotóalbumom elkészült már a malomban, 34-et még tudnék keverni, de ahhoz még röpi kell. Éjjelre megint hosszú megy, aztán ha muszáj, bármikor tudok krókusszal nullázni, mert most már mindhárom eventezős farmomon sikerült kinemesítenem a krókuszt. A harmadik farmon direkt azt ültettem röpigyártáshoz, és ma meg is adta magát a hiányzó 9%-os szupertrágya bónusz. ;)
    Sok sikert mindenkinek! :inlove:

5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ilyen szempontból az Eventnövény betakarításnövelő érdekesen viselkedik, ha úgy tetszik, kakukktojás, mivel a kerekes bónuszokhoz hasonlóan nem foglal rekeszt, de nem a hatása, hanem a hatóideje adódik össze, mint a terméké. (Vagy mint a ládából bontható bevételi bónuszoké.)
    ----------
    Az eventtel elég nyögvenyelősen haladok, pontosabban már a finisben volnék, ha kevésbé lennék béna hozzá. Éppen ezért túl nagy örömet se okoz , de ha már belekezdtem, végigcsinálom. A bal oldal a 43. sorig, a jobb a 94. sorig kész. A növény megvan a teljes bal fertályra, de ha a jobbost is végig szeretném vinni, még rá kell húznom legalább 15 játékot, amihez még ültetnem kell. (Szintén nem túl nagy lelkesedéssel.)

Kipróbáltam mindhárom variációt, a 90 mp-esben kritikán alul teljesítettem, a 10 tárgyasnál az új képekkel gyűlt meg a bajom, egyedül a különbségkeresősben tudok hozni egy viszonylag elfogadható szintet. Néhányszor már sikerült a max. pontot is begyűjteni, de nagy átlagban a +25-ös időbónuszt sikerül megcsípni, ami 95 pontot ér.

Nem is a memóriámmal lenne gond, hanem a háttérbe olvadó apró bigyókat egyszerűen nem látom meg, még akkor se, ha tudom, hogy hol keressem. Így végigkattintgatom, amit észreveszek, a maradék 1-2-3 tárgyhoz pedig ott a nagyító. Hát ez van.

6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Még 10 játék! Még 430 felröpi! A gaz megvan (még több is), meg 21 felröpi a 450-ből... Jobb oldal kész. Éjjelre félnemes krókusz (pont a 2 lényeges hiányzik :_(, így 11,5 ó alatt érik). Ha valakinek segítség kell, szóljon.

7. qpee1

qpee1 Utánpótlás-írogató

köszi

osztrak12 likes this.
  8. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Többekben fogalmazódott meg a képek láthatósága. Közelre jól látok, de elég közelről kellett bámulni a 24"-os monitort! Az új képek sokkal egyszerűbbek, de kis nyomorék ábrák, melyek elég nehezen megfoghatók egérrel, nem egyszer többszöri becélzással kapkodás közben. Felröppenőkre fel, aztán folytatjuk!

9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Gábor!
    Biztosan így van,de melyik videómra gondolsz? Itt vagy priviben írd már meg légyszíves. Köszi

Viszont itt Én alig találok olyan dolgot,ami nem kínai. Nagyon hosszú volt ez az 1 év kimaradás.
    Ezt már reggel bizonyította az is számomra,hogy körbe nézek a piacon,de gondban is voltam jó ideig,hogy azt meg hol találom.
    Most már termelem gazt ezerrel és nem idegeskedem,mert kereső az 10-9-ek lettek a próbálnál. Most hámoznom kell,ha majd elolvastam ismiket,hogy mit is és hogyan.
    100 fős szülinapnál nincs ennyi munka,de még egy lakodalomnál sem,mint most.;)

10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

egyszerűbbek??? pont, hogy nem, a szobabelső még csak-csak, de a kalózpart és a rémbarlang totál zagyva, azok a pici, apró kis halvány ábrák nem egyszerűek :( Ezt telefonról képtelenség lehet megcsinálni.

11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm!
    Amúgy ezen eventnek még a közepéig sem érek,nem hogy a végéig. Amúgy van egyáltalán vége?
    Csinálgatom,amit érek és a többit majd jövőre,hisz akkor is 1 évvel öregebb lesz,de csak a játék ám és Mi nem!:D
    Rengeteg levélre válaszoltam ma és meglepett,hogy többek elsirattak,bár azt Én is megtettem. Sőt remegtem sokszor, mint a kocsonya.
    Mindenkit,de pont kukori-t nem keresem,sőt 1 éve pont Ő kérése volt,hogy kerüljük egymást. Bejött neki 1 és nem 20 év!:p

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

108 játék lejátszva. Minden felhő aktív, mostmár csak ugy lazán csinálgatom a játékot és jutok ameddig jutok.
    Bal oldali sávba szép kis TP és BTP vártak, bahán egyszerre 2 szintet is léptem amikor 41M BTP-adott.
    Ingrid boltja majdnem teljesen kifosztva

13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Már most látom, hogy a végéig nem jutok, de ez nem is volt tervem. A zebrát szeretném please :) 92 játékon vagyok túl 8114 ponttal. Kiszámoltam a zebráig, ha hozom a 95-ös átlagot akkor 30 játék kellene még. Növény még 13ezer kellene, és röpi 1350 :eek: A röpi lehet esélytelen. Este fogok 0 percezni pár kört, mert hiába ültettem hosszút estére nem elég így sem :( Remélem sikerül a zebrát megszereznem. Most az eventnövényt megkacsáztam, mert bónuszom semmi, most pörgettem, de nem sok pöri volt, így nem is csodálkozom.
    Ez az event egy kicsit kifog most rajtam :(

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A második felhősor is megvan ha nem 93 lenne az átlagom a játékban talán kész is lehetnék:wuerg:a zebra és a bal oldal mindenféle kép kell szerda 14 óra még odébb van jó:sleepy: hetet mindenkinek...........

15. Fecóka1973

Fecóka1973 Fórum-zöldfülű

Sziasztok az event befejezve.. mindenkinek sok sikert kívánok a játékhoz....

16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A karfiolnál nekem is megvan a szupertrágya imádat le tudnád írni mit is csináljak vele?

katte521 likes this.
  17. Napsika

Napsika Járnitanuló

Szia!
    Kicsit káosz van a fejemben .....Hogy lehet kiszámítani,hogy hány játék szükséges a teljes befejezésig?Baloldal : 37-ig a jobb oldal 82-ig kész van. Ha elmondadád,nagyon köszönöm. A keresős játékot csinálom.Átlagba a 85 pont meg van.

gabianyus likes this.
  18. méhike79

méhike79 Junior szaki

Egy kicsit szomorú vagyok. Pont olyan volt a munkabeosztásom, hogy esélyem sem volt a rendes játékra. Az event alatt 4 napot 12 órában (5-20 óra) voltam távol. A maradék idő sajnos nem sokra elég. De annak a nyereménynek, amit sikerült beszerezni, annak örülök. Talán legközelebb..... jelenleg 52 lejátszott játék áll mögöttem. Sajnos kedden is melózok. Szerdán még szerzek, amit tudok. Mindenkinek gratulálok, akinek sikerült befejezni a játékot. ( február 2. felében kevesebbet dolgozok, remélem lesz nyereményekben gazdag event akkor is. ) :)

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Gabianyus :) Szerintem nem állsz rosszul 8114 /92 állsz, vagyis az átlagod összegezve 88,1 Én rosszabbul állok 9395/115 vagyis 81,69 az átlagom. Úgy, hogy ne légy elkeseredve, hozzám képest sokkal jobban állsz. És azért még van 2 nap. A röpiket én úgy oldom meg, hogy ( nem nulla percezek, mert most tapsoljam el a sztrágyát amit megnyertem az event alatt? ) nappalra én tegnap a bahás területekre saguarot tettem. Ez vízzel trágyával és varázsitallal 16:30 óra alatt érik be. A farmos részekre gyékényt. Ez vízzel szerelem aromájával és mandragórával 16 óra alatt érik be. Nem foglalkoztam a fél óra eltéréssel, egyszerre arattam őket. A gyémánt rekeszbe trópusi coladat tettem, mert ez hatással van bahára és farmra is. Reggel 6-kor arattam, Pannik nélkül jött több mint 900 felröppenő a 6 területről. Most megint saguarot és gyékényt tettem le. 22:30-kor fogom aratni. Éjszakára teszek le ólakat, olyat ami reggelre 6 körül beérik, hogy legyen nagyítóm. És ha kell akkor holnap még teszek le pár kör event gazt. És ott van még a szerda délelőtt amikor lehet majd még valamit egerészni, hogy ha kell. Én nem aggódom, és szerintem neked se kéne. Jó állsz na. :)
    Szia Osztrák :) Nahát, örömmel látom, hogy újra köztünk vagy :) Hamar vissza fogsz rázódni. Kicsit körbe nézel a fórumon, és minden a helyére kerül pikkpakk :)

Last edited: Jan 28, 2019
  20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, én a 96-osnál tartok, azt még szeretném megcsinálni ott 90 db. farmpengő van. a baloldalival már tegnap előtt este kész lettem

Thread Status:
Not open for further replies.