Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

Azért számolj utána,nem akarlak félrevezetni! ;)Sok sikert!

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A bal oldal meglesz a jobb már necces már nagyon bele fáradtam :sleepy:máskor ennyi energiát 3-4 eventbe rakok bele soha még egyszer ilyen eventeto_OGOOD BYE BIRTHDAY EVENT,,,,,,,:oops:,,,,,,,,,,,,,,xD

ildiko44, almáspite48, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  3. Dfarm2

Dfarm2 Fórum-zöldfülű

Hát uraim,hölgyeim én eddig full végig nyomtam +60+30+20tp és 100 meg 200 százalék kipörgetve és így sem lesz meg mert hiába van evetnövényből 90 000 + 50 000 ha nem adja a felröpít! >:(>:(>:(>:(>:( persze az aratás éjszaka is ment! Azért az elején kilehetett volna írni, hogy csak vásárlással teljesíthető!

almáspite48, Cyra65, Csengbong és 6 más kedveli ezt.
  4. indigo13

indigo13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Ha valakinek felröppenő hiánya lenne, az írjon baglyot.:)

Csengbong, lippi02 és Gio kedveli ezt.
  5. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Ne törődj semmivel Ez csak játék!

Cyra65, Csengbong, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

Nincs meg pedig azt csinaltam amit irtal.

Marika312 kedveli ezt.
  7. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Nem hittem volna, de úgy néz ki, hogy sikerül(t) végig vinni az eventet.

Egyszer pörgettem egy +1 bónuszt (hat órásat) és felhasználtam egy eventnövény bónuszt 8 órásat. Ezen kívül folyamatosan ültettem mind a 6 területen (kivételesen taroltam és csak raktárakat hagytam kint nagyítóért).

A bal oldalhoz még két játék kell, ami a ma esti aratásból meglesz. A jobb oldal nem lesz kész, mert az elért pontszámaim nem voltak valami nagyok. Ott a 95-sel bezárólag fogok végezni. Az utolsó három éjszaka ültettem hosszút felröpiért. Szupitrágyázni egyetlen teljes környit szupitrágyáztam.
    Felhők, zebra megvan és még néhány szintet is léptem.

Nem volt könnyű, de összességében elégedett vagyok az elért eredménnyel. Visszasírni ezt az eventet nem biztos, hogy visszasírom.

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia pepe,
    javaslom egy Segítségkérő topikba írj, ID-számmal, ott előbb kapsz választ/segítséget. (itt nem mindig van moderátori segítség).

9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Az elején szóhoz sem jutottam, ezért elfelejtettem mondani, hogy ÁÁÁÁ, de most pótolom
    ÁÁÁÁ kész lettem, mindkét oldalon azt írja "Mind megvan. Bravó!" xD

ildiko44, Kukackukac, Csengbong és 5 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nekem nem sikerültek a pörgetéseim,de a tápikat még nagyon szeretném;)Boldog szülinapot Bp!:cry:

11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szerintem mindent úgy csináltam, ahogy kell, volt kb. 400-on felüli szupertrágyám, vettem még hozzá 300-at, meg amit közben lehetett szerezni, azt már nem is számolom, de sok. Nekem nincs ilyen fám, amit említesz, néhány kitehető ad x-naponta 2-2-t, azzal nem lehet sokra menni, csak a semminél több. Normál trágyából több tízmillió CSP-ért vettem. Sőt, még a turbótrágyát is bevetettem, ami volt, teljes egészében, nem tudom már mennyi, több száz. Nem volt 10 perc sem fölöslegben, az első két éjjel (kb. 6 óra volt, ott volt egy kis kiesés) e.növény ment, mert akkor még jobban jött a felröpi, aztán nemesített rózsa és szegfű, ill. 9-10 órás a bahán, öntözve, trágyázva, így csak 7 órás volt kb. 2 állatos vadaskert megy, 8 nyúllal és 8 oroszlánnal. A többi mind 1x1-es vetőterület. Pörgetésből is volt minden nap(!) kb. 30 zöld és 4-5 party. Ezekből kaptam egy csomó tp-t, btp-t, sót, mandragórát, meg elixírt... néha 1-2 szupertápot és szupertrágyát. semmi érdemlegest. Ha meg is mutatta magát egyszer-kétszer a terménybónusz, nem sikerült elcsípni :( ennyit a szerencséről. Megvan már a zebra, a bal oldalit be fogom fejezni talán holnap, még 8 tárgykeresés kell. ja, és volt még olyan, hogy eventnövény szaporító, eddig egyet se használtam fel, csak erre. Húzós event, szinte el sem tudtam mozdulni a gép elől... mit csináltam rosszul, hogy még nem dőlhetek hátra, hogy kész??
    ebben igazad van Böbe, csak játék, de ha ember ennyi energiát belefektet, szeretné azt eredményesen tenni.

Utoljára szerkesztett: 29.1.19
    ildiko44, almáspite48, Csengbong és 4 más kedveli ezt.
  12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

A zebra után mentem tovább, nem álltam le, ha már eddig eljutottam :) Jelenleg 132 játék 11.999 pont. Fél 11-kor még 6 területről aratok eventnövényt, és most éjszakára is azt rakok, hogy még reggel is azt tudjak aratni. Felröpim jelenleg van 167 db, csak összejön annyi, hogy az eventnövényhez elég legyen. Nem hiszem, hogy elérek a végéig, de nem sok fog elválasztani. Nem keltem fel éjjel egyszer sem aratni, nem szokásom, és csak az elején volt egy kis bónuszom, meg amit az event adott. Egy kevés szupit röpi miatt elhasználtam, meg néhány KK turbót. Én így is elégedett vagyok. Csak nagyon hosszú, vontatott, lutris (szerencsére játszó), szemkifolyatós event volt. Ne legyen ilyen még egy , nem szeretném.
    Aki még küzd, hajrá! Hozzátok ki a legtöbbet belőle, amit még lehet. Sajna pajtatöltésre nem hiszem, hogy lesz idő, gondolkozom is érdemes-e visszarendezni reggel a farmot, vagy várjak....

ildiko44, Fuhur, almáspite48 és 3 más kedveli ezt.
  13. *boszi*

*boszi* Aktív író

Már csak 300 pont és meg lesz a jobb oldalon a 25 farmarany is. Ez legrosszabb esetben is 4 játék... ;)

ildiko44, Fuhur, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Sikerült a zebraólat is megszereznem :inlove::inlove::inlove:
    137 minijáték és 11285 ponttal zárom az eventet.
    Holnap sajna nemtudtam volna még folytatni.
    De nincs gond, sikerült a két felhő és a zebraól :inlove::inlove::inlove:
    A végzősöknek nagy gratula a még küzdőknek hajrá! :):)

ildiko44, Fuhur, almáspite48 és 7 más kedveli ezt.
  15. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Most lettem kész mindkét oldallal. Ez volt az első event, amihez néha éjszakai is felkeltem, de csomag vásárlás nélkül nem sikerült volna. Örülök a nyereményeknek, de a szülinapi ünneplésről nagyon más elképzeléseim vannak.

ildiko44, almáspite48, *boszi* és 8 más kedveli ezt.
  16. -mariska80-

-mariska80- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Cél teljesítve: megvan a zebrám:inlove:még van 5 minijátékom, aztán számomra vége a szülinapnak...aki még csinálja,annak hajrá és kitartás aki végzett, annak gratulálok

Fuhur, ibiocskacsekes, Ditti58 és 4 más kedveli ezt.
  17. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

És igeeeen! Mind a két oldalt most sikerült befejeznem! :)
    Nagyon nehéz, de számomra jó nyereményes event volt. Azért ne legyen túl sűrűn ilyen, ha lehetne kérni.

ildiko44, Fuhur, ibiocskacsekes és 5 más kedveli ezt.
  18. *boszi*

*boszi* Aktív író

Nekem sem álmaim eventje volt. Ezzel együtt reggelre ezt is kimaxolom, mint a másik 3-at. És nem költöttem rá semmit, csak a felszaporításhoz a szupitrágya + kk kombó 2 körön.

Jaaa!!!! És már nem vagyok 100-as. :( Elértem a 200-as szintet. ;):p:)

ildiko44, farmeres53, Fuhur és 10 más kedveli ezt.
  19. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szia Döbi65! Osztom a véleményedet, mert valóban jónak mondhatók az "ajándékok", amelyek igazából nem is "ajándékok" mivel nagyon meg kellett ill. kell dolgozni érte. Sajnos én még nem fejeztem be, az is kétséges hogy amire hajtok főt vesztve a Zebra nem lesz az enyém. Engem már nem érdekel a sok FA sem a bal oldalon meg van a 2 felhősor, jutottam amíg jutottam. Én nem vettem kosarat sőt semmit, de még adtam fel, reménykedem pár óra van még hátra. Akik velem együtt küzdenek, azoknak is hajrá sikerülni kell hogy a kitűzött célt elérjük. Jó éjszakát.

20. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Szia Ditti58!

Észrevettem, hogy az event során kaptam majdnem 500 farmpengőt, abból pl. szupertrágyát lehet venni a farmpengős boltban. Tekintettel arra, hogy az eddig kuporgatott 2600 szupertrágyát meg kb. 1000 kk-t is elnyomtam, és felröpivel sehogy sem áltam, így muszáj volt a nyereményt beáldozni. Van félig nemesített krókuszom, ami sima földön 1 óra, konforton 4 óra érik, és azt termelek, meg nemesítek közben csak egyre kevesebb sikerrel. Az előző növényem a szegfű volt, abból vagy 50ezret kellett elnyomni, mire megjött a szükséges nemesített példány, és nincsen gesztenyés felhősorom sem. Szóval fák xxL, mert azt kétszer is lehet aratni naponta, szinte minden piros és felette lévő értékes ól kirakva. Most fogom learatni az egész farmot 20 - 50 percen belül, és reményeim szerint bejön a hiányzó felröppenő mennyiségem. Vasárnap este óta csak erre gyúrtam. Költeni csak a második legnagyobb csomagra költöttem indulásként, másra nem. Jack ajándékát 4x kellett használni, szerencsére maradt még benne kakaó. Viszont nekem majdnem 135-ös átlagom volt a minijátékban ezzel ment el a vasárnapom - 24" -os monitoron is igen közelről kellett bámulni a képeket! Ami idegesítő volt, hogy pixelre pontosan kellett eltalálni egy pontosan meg nem határozható területet, és ha 3-4 -et kellett rákattintani időnként, akkor már kapkodóssá vált a vége felé. Összes infót összeszedni, 360 tárgy, 6 kép, pozíciókat megtanulni .... brrrrrrr ..... de nem hiányzott ez nekem. Utálom. Csak hát meg akartam csinálni az eventet, és akkor csak ez jutott csak eszembe és megcsináltam. De jó túl lenni rajta. Mintha munkahelyen lennék különben.

ildiko44, Ditti58, -katalinjani- és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.