Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Tercsi82-

-Tercsi82- Utánpótlás-írogató

Szép Jó reggelt mindenkinek! Segítsen valaki ! A nulla percezésem valamiért nem működik ! Eddig még nem használtam ezt az aratási módot. Mindent kitettem trágyáztam az előírtak szerint és a hagymára 2 ó írt ki. Miért? ID4569454

Köszönöm a felvilágosításokat a nullázással kapcsolatban,egyet tanultam a mai nap folyamán: a gesztenyés sort ki kell iktatni mert ha szükséged van a nullázásra lehet hogy éppen nem tudod használni mert zárolva van. Sajnálom hogy így nem jön össze a felhőm pedig nem sok kellett már belőle.Így jártam !

Last edited by moderator: Jan 30, 2019
    -vadocka70- likes this.
  2. -parduc67-

-parduc67- Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Biztos van aki ügyesebb nálam és már teljesítette az eventet.Kérlek segítsetek nekem hogyan lehet a leggyorsabban a felhőket elérni?Van erre valakinek ötlete taktikája? Lehet későn kérdezem ha valaki segít nagyon köszönöm.

Vilmos

3. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Egyes felhősor megvan. :) Kettes felhősor - nem lesz meg. A nagyobbik baj, hogy Ingridről is le fogok csúszni egyetlen baltadobálással! Nagy hiba volt szerintem így összekötni eventeket és nyereményeket! Nem vagyok hálás annak, aki kitalálta. Amúgy úgy döntöttem, most már a sokadik felhősoros kudarc miatt, hogy le van ejtve az egész felhősoros dolog. Nem fogok küzdeni érte, és felesleges energiákat belefecceli. Ha megunom a sikertelenséget, majd elmegyek. Gyanítom, van még egy-két ilyen típusú játék a neten, ami lehet, hogy testhezállóbb lesz. Csak az itteni közösséget fogom sajnálni, de ez van. :(

Zobnatica, lara1948 and almáspite48 like this.
  4. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    A gesztenyés felhősort is kell aktiválni.

5. Forradalom

Forradalom Aktív író

Sziasztok!

Taktikai tanács a jó kedv és a derű, mert így ötletesebb az ember, hatékonyabb a munka.

Látta valaki az Eszelős szívatás c. amerikai vígjátékot? Érdemes megnézni. Régi, de nagyon jó.
    Főszereplők: Demi Moore és Chevy Chase
    Rendező: Dan Aykroyd

Nem is tudom, miről jutott most eszembe…. De végül is , ha a moderátornak lehetett asszociálni a fogorvosi székre, gondoltam én megemlíthetek egy filmet.

6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia, már nem ad ajándékot, így hacsak nem akarsz gyakorolni még a következőre, érdemesebb a beváltást választani:

"Az event végén a kellékek beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    • Filmvirág: 4 tp, 6 csp, 4 btp/1 db
    • Üres fotóalbum: 15 tp, 20 csp, 15 btp/1 db
    • Nagyító: 15 tp, 20 csp, 15 btp/1 db
    • Szülinapi fotóalbum: 3087 tp, 4116 csp, 3087 btp/1 db
    A beváltás - várhatóan - az eventet követő napok valamelyikén, automatikusan történik."

imi010 and genka53 like this.
  7. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok! Nem "bírjátok" a negatív kritikát?!

Cyra65, flamne and mester1 like this.
  8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

tisztelt aktuális Moderátor

Forradalom likes this.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Hát, így 4 órával az event vége előtt....valóban késő. És ahhoz, hogy bárki is tudjon neked itt segíteni tudni kéne, hol tartasz?

imi010 and genka53 like this.
  10. lara1948

lara1948 Járnitanuló

én is így járok mindíg és már nemtudom hova rakni a dekor tárgyakat mert sose tudom befejezni pedig elhasználtam 1600 kacsa katát,meg szintén annyi szupit ,meg turbót,és vagy 6csatnit na meg araratót nem is tudom mennyit

_angela76_ likes this.
  11. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok!
    Sokat ültetős event volt az biztos. Ha dolgoztam volna, biztos nem sikerül eljutnom eddig se. Ahogy olvasom a negativ és pozitiv véleményeket, egyetértek. Itthoni tevékenységeim közepette tudtam csak eljutni, közel a végéhez. Munka mellett biztos, hogy nem tudtam volna nemhogy befejezni, de kb. a felénél ha járnék. Venni csak munkást vettem 48 órásat és kuponokat használtam el, 1 pannim van a tölgyön. Se kosarat se mást nem vásároltam.
    Ingrid boltja kifosztva, felhője aktiválva, a két szülinapi felhő és a zebra aktiválva. Viszont nem tudom befejezni, teljesen esélytelen, de nagyon örülök, hogy idáig is eljutottam.
    A végére minden terület a 90 mp-es játékkal 135 pontos, jól bememorizáltam. Nekem tetszett nagyon ez a fajta minijáték.
    Gratulálok aki befejezte, a többieknek pedig egy utolsó hajrá, (még nekem is érik egy adag eventnövény), ne mérgelődjetek, ez egy játék. Se a jeges, sem pedig a kigyós eventet nem tudtam befejezni, mint ahogy ezt se, de örülök, hogy eljutottam a kitűzött célig, és sok ajándékot kaptam. :)

ildiko44 likes this.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Nem tudom mióta játszol, de ha csak az event növénytől várod a felröppenőket....hát akkor valóban nem lesz sikeres a befejezés. Ültettél mást is event növényen kívül? Valami hosszabbat, tehát 10 óránál hosszabbat? Messze vagy a befejezéstől, vagy a célodtól? Nem tudsz nulla percezni esetleg?

imi010, genka53 and wilddemon like this.
  13. wilddemon

wilddemon Haladó

Nekem se jött a felröpi, ezért szombat-vasárnap és ma éjszakára hosszút ültettem, ezáltal lett annyim, hogy elérjem azt a szintet amit szerettem volna játékon belül. Próba szerencse alapon próbáltam ki, eddig mindig csak az eventnövényt ültettem, de igy jobban haladtam, mert jött a felröpi. Esetleg próbáld ki következő eventen. Én is most már igy fogok tenni, itt olvastam a fórumon az ötletet. :)

genka53, ildiko44 and Fätum like this.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratulálok a 200-hoz!!!!!

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, tájékozódj az event csevegő szabályairól.
    Ennél az eventnél külön kértünk valamit, ennek megfelelően került törlésre az írásod.
    Másik dolog, hogy úgy kezdted, saját életed közbeszólt. Erről miért tehetne a Bigpoint? Azt azért ne várjuk már el, hogy aki napi 1x tud farmjához jutni, az is ugyan azt tudja elérni, mint aki relatíve többször tud játszani...

HéricsBáró and genka53 like this.
  16. |Tamás|

Szia!

Bírjuk a kritikát, azonban ennek az eventcsevegőnek van plusz szabálya amit már mindjárt az elején leszögeztünk.

brekkencs., csopke1 and genka53 like this.
  17. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Szia! Régóta játszom, már nem is emlékszem, hány éve, Az egyik farmom 175, a másik 171. Persze, hogy ültettem hosszúakat, több pontot adót, főleg éjszakára, mert ezért nem kelek fel éjjel! Mind a kettőn a baloldalon 3, a jobbon 9 van vissza, esélytelen! sőt bevetettem a szupi trágyát is hosszabb érésűvel, sőt! sikerült pörgetnem is termésbónuszt is. Azért köszönöm az ötletet!

ildiko44 and Zobnatica like this.
  18. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Szia Tamás! Tudom, de ez az az oldal, ahol tanulni is lehet, itt szoktam az okosságokat is ellesni leginkább! Nem bántani akartalak, de tényleg mindent megtettem, hogy sikerüljön az event! Illetve egyet nem, csomagot nem veszek! Csak elszomorító, elveszi az ember kedvét a játéktól, mert nem az "én lustaságom" miatt nem sikerül megcsinálni![/QUOTE]

_angela76_ likes this.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Vilmos/párduc67 :)
    A felhőket a bal oldali oszlop haladási sávján minél több lejátszott minijátékkal lehet elérni, függetlenül attól, hogy hány pontos az eredmény. Ehhez csak megfelelő számú eventnövény és felröppenő kell.
    Az event ismertető egyértelműen leírja, hogy:

"A szükséges beadandókat három "fokozatban" összesítjük:
    - Az első felhő megszerzéséhez összesen 72 malomterméket kell készítenünk.
    (3 db-ot event induláskor kapunk)
    Ehhez 45.720 eventnövény és 3.240 felröppenő kell.

- A második felhő megszerzéséhez összesen 97 malomterméket kell készítenünk.

Ehhez 61.595 eventnövény és 4.365 felröppenő kell.
    - A bal oldal összes jutalmának megszerzéséhez összesen 142 malomterméket kell készítenünk.
    Ehhez 90.805 eventnövény és 6.390 felröppenő kell."

Sok sikert, drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a terve. 13:59 -ig lehet még küzdeni. :inlove:

imi010, Swordfish and Fätum like this.
  20. |Tamás|

[/QUOTE]
    Igen, alap esetben ide várjuk a negatív, építő jellegű kommenteket is. De mivel számítottunk rá, hogy sok embernek kiveri a biztosítok a rengeteg gaz (nekünk is!!!!) ezért kértük, hogy most külön legyen a panaszkönyvbe.
    Rengeteg növény és felröppenő miatt szerettük volna, ha ez taktikai tanácsadó azoknak, akik még is az event teljesítése mellett döntenek, és neki ne kelljen több oldalon azt olvasni, hogy ki miért nem csinálja.
    Visszajelzéseket olvasva, aki nekiállt, előteremtett mindent, ami az event sikeres teljesítéséhez szükséges (tudott aratni időnként, páncél panni, élő legenda, bónuszok stb...) annak minden bizonnyal sikerült az eventet teljesítenie...
    Valóban nehéz event volt, viszont olyan dolgokat lehetett nyerni, amiért megérte kapálni...
    Ezen kívül egy "hadi titokot "elárulok... Ennél hosszabb érésű növény volt tervben ugyanezzel a mennyiséggel. Sikerült leharcolnunk, hogy csökkentsék az érési időt legalább ha már ilyen rettentő sok növény kell. Ennyire sikerült leharcolnunk, ha már a mennyiségből nem engedtek...
    Ami még fontos: Az event növény soha nem adja olyan jól a felröpit, mint az általad elérhető leghosszabb érésű növény...
    Erről a dologról még rettentő sokat lehetne beszélgetni, most ennyire futotta a tollamból...

Thread Status:
Not open for further replies.