Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Köszönöm!

2. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Most sikerült 100%-ban befejeznem az eventet. A jobb oldal 135 játékból lett meg.
    Nullperceztem is. A szupitrágyám szinte mind elfogyott.
    Pannim csak egy van. Pénzt nem áldoztam rá, kosarakat nem vettem.

Soha többet nem kérünk ilyen szülinapi eventet!:oops:

Hajrá mindenkinek! Sikeres befejezést!;)

_angela76_, Bigi2276, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  3. zolmány

zolmány Fórum biztosa

sziasztok! Ez az erő próba event nekem azt juttatta eszembe, mikor még régen alig voltak eventek és azt se tudtam mindet fullra megcsinalni. Régen nem kelett ennyi eventnövény de arányaiban szerintem nem sokat változott. Nem volt csatni, termény növelők, null perc stb.... Akkor is voltak akik befejezték teljesen. azóta persze lett rutinom taktikám és minden más. Akkor sem jatszottam pénzzel, mintahogy ma sem, és mégis sikerül befejeznem az eventeket.
    Sokmindent lehetett nyerni most de én nem szeretnék még egy ilyen eventet. Időrabló volt nagyon.

ildiko44, csopke1, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Igen, alap esetben ide várjuk a negatív, építő jellegű kommenteket is. De mivel számítottunk rá, hogy sok embernek kiveri a biztosítok a rengeteg gaz (nekünk is!!!!) ezért kértük, hogy most külön legyen a panaszkönyvbe.
    Rengeteg növény és felröppenő miatt szerettük volna, ha ez taktikai tanácsadó azoknak, akik még is az event teljesítése mellett döntenek, és neki ne kelljen több oldalon azt olvasni, hogy ki miért nem csinálja.
    Visszajelzéseket olvasva, aki nekiállt, előteremtett mindent, ami az event sikeres teljesítéséhez szükséges (tudott aratni időnként, páncél panni, élő legenda, bónuszok stb...) annak minden bizonnyal sikerült az eventet teljesítenie...
    Valóban nehéz event volt, viszont olyan dolgokat lehetett nyerni, amiért megérte kapálni...
    Ezen kívül egy "hadi titokot "elárulok... Ennél hosszabb érésű növény volt tervben ugyanezzel a mennyiséggel. Sikerült leharcolnunk, hogy csökkentsék az érési időt legalább ha már ilyen rettentő sok növény kell. Ennyire sikerült leharcolnunk, ha már a mennyiségből nem engedtek...
    Ami még fontos: Az event növény soha nem adja olyan jól a felröpit, mint az általad elérhető leghosszabb érésű növény...
    Erről a dologról még rettentő sokat lehetne beszélgetni, most ennyire futotta a tollamból...
    [/QUOTE]
    Köszönöm a válaszod Tamás! Tudod azért bosszantó, mert rengeteg energiát belefektetünk! Rengeteg szupitrágyát, KacsaKatát elhasználtam, bónuszokat! Sikerül kipörgetnem egymás után 2x 200 terménybónuszt! Nem gond, az ember csinálja, de amikor nem rajta múlik, az bosszantó, nagyon! Ott tartok, hogy kb. mind a két farmomon bal oldalon az utolsó kettőt, jobb oldalon az utolsó hetet nem tudom megcsinálni. Köszönöm a segítséged!

_angela76_ és kovacstne kedveli ezt.
  5. Pretoriae

Pretoriae Járnitanuló

még egy napra szükségem lett voltna, hogy egy kis szülinapi sikerélményben legyen részem

minnél magasabb színten vagyok - egyre több eventet nem tudok befejezni - hogy van ez ?

_angela76_ és Bigi2276 kedveli ezt.
  6. Tron35

Tron35 Járnitanuló

45/96 jó kis event volt, tetszenek ezek a memória keresős játékok ! :)

7. -parduc67-

-parduc67- Fórum-zöldfülű

Szia.

Nagyon köszönöm a segítségedet .Haladok ameddig tudok talán az első felhőt elérem remélem.
    Kellemes szép napot!

Vilmos

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nem gondoltam, hogy le tudok ennyi eventgazt termelni, de az első felhőt és a vikingeset szerettem volna megszerezni. Nem sikerült.
    Úgy adták a levest, hogy pont 1-l nem jött össze. Kissé elvette a kedvem. >:( Gratulálok annak, akinek sikerült:D

_angela76_ és kovacstne kedveli ezt.
  9. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy majd sikerül befejezni, de tegnap nullpercezéssel sikerült a felreppenőket is felszaporítani így már csak a játékok voltak hátra. Sikeresen ment a 90 perces keresés így 130 játék alatt a jobb oldalt befejeztem, így utána már csak nyitottam és zártam a játékot. Tetszik nekem ez a keresős minijáték, jobban mint a szerencsefaktoros dolgok, de most elég volt belőle egy időre:D
    Aki még a véghajrában van sok sikert.
    További szép napot.

genka53 és ildiko44 kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Baloldal kész jobb oldal 14752 pont majdnem összejött a farmarany lecsúszott...na de sebaj örülök,hogy végexD,,,,,,,,,,

Gio, csopke1, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Magam részéről befejeztem. A bal oldalt megcsináltam, a jobb oldalon már akkora ugrások vannak a jutalmak között, hogy nem értem a végére. 12530 pontig értem el, sajnos, az utolsó néhány már nem hozott semmit, de arra pedig nem volt elég, hogy tovább érjek :( Összegezve, nagyon munkás, nagyon drága event volt. A minijátékok tetszettek, de nagyon sokat kért hozzá. A baltadobálós készlete számomra kevés volt, mindent megvettem, még amire nem is volt szükségem, azt is, mert már nem volt más (pl. csillag és aranybanán már nem kellett volna). A tárgykeresés jó, de már nem az én ritmusomhoz való, ebben kicsit lassú vagyok, elismerem, ettől függetlenül élveztem. A zebraólnak örülök, az még nem volt, teljes csomagot nem akarok venni, így is kezelhetetlenül sok ólam van, nem hiányzik még 30 fölösleges. 4-5 titok ólat vagy fát azért szoktam venni, hátha... talán, ha egyszer kaptam eddigi játékom során újat. Az utolsó hajrában még sok sikert kívánok a küzdőknek, aki pedig (mint én) befejezte, rendezgethetjük a farmot a következőre.

Utoljára szerkesztett: 30.1.19
    Gio, Swordfish, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  12. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Mindkét oldal -szinte végszóra- de elkészült. A jobb oldalhoz sajnos még plusz 14 keresőst kellett lejátszani, mert az átlagom épp csak közelített a 89-hez. A 72-es szint óta minden eventet befejeztem, így ezt is, de ez már a tűrőképességem határait súrolta.
    Azért bízom benne, hogy nem válnak rendszeressé a hasonló eventek.

Gio, csopke1, Ditti58 és 5 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nem lettem készen a baloldallal sem!Majdnem minden feltételem meg volt, kivéve a + növényt adó pörgetés.Most megállok az eventekkel, elég volt!!!Szép csendben termelgetek és kész!:cry:Rengeteget költöttem, nehogy már ne tudjak játszani közeledve a 200-as szinthez! Rendezem a farmot és trágyailag készülök a következő eventre! 8-10 ezer volt a trágya! Nem semmi!!!!

Gio, Ditti58, kovacsniki84 és 2 más kedveli ezt.
  14. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

nekem sem lett a bal oldalon piros anakonda ólt tudtam megszerezni, ezt is örülök pedig 182 szint vagyok.
    jobb oldalon a110 amint 3 darab egy órás munkások. jobb mint semmint!!!!!!

Kérlek, az idézés blokkba ne írj bele!
    Hagyd érintetlenül a [ quote] és a [ /quote] nyitó és záró elem közötti részt!
    Nyomj egy entert a záró elem után, majd fejtsd ki a véleményedet, aztán kiküldheted a választ. Az idézés és a hozzászólás így tökéletesen elkülönülten fog látszani!
    Köszönöm!

Gio, Ditti58, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia, az a része jó volt, csak a sok gaz nem születésnapi ajándék és buli volt, hanem robot.

Tron35 kedveli ezt.
  16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Végre! Sikerült!

Gio, mebajah és Swordfish kedveli ezt.
  17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én már tegnap előtt befejeztem , minden hokusz-pokusz nélkül . Felröpim a maradt bőven , pedig a minijátékban nagyon vacakul teljesítettem . Szerintem nem volt kivitelezhetetlen . Sajnálom , hogy kudarcként éled meg , inkább legyél büszke , hogy amíg jutottál élvezted .

Én általában hangoztatom , hogy a játék mostani állapotában szuper , de igazán 1 farmra tudok odafigyelni , így azt maximálisan , ahogyan az időm engedi csinálom . De többre nem lenne időm , és elaprózódnék ugrálva 1-2-3 farm között . Akkor én is biztosan nem tudtam volna befejezni .

ne keseredj el :) jön a következő event :)

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  18. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

19. picikém04

picikém04 Járnitanuló

Sziasztok nagyon csalodot vagyok a jobb oldali sornál a 63 nál nem kaptam meg a tp pontot boszanto

20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    igyekeztem,de nem tudom 100%-ig teljesíteni:cry::cry::cry:
    a baloldal kész, a jobból az utcsó kettő nem lesz megxD
    sokat kellett taktikázni, de bónuszok nélkül nem lett volna ennyi készen8)8)8)
    aki kész annak gratula, aki még csinálja annak sok röpcsit:inlove::inlove::inlove:
    de azt el kell mondanom Pannik az urak:D:D:D:D:D

Gio, kovacstne, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.