Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Totya-73

-Totya-73 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszokat 197-es szinten is jól jön a segítség eddig mindig 1*1-es területek voltak és sikerült mindig megcsinálni az eventeket de az nagyon sok nyersanyagot kér.

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Nem kellenek sehova , de jó ha van , mert ha szerencsésen pörgetsz , akkor terménybónuszra tehetsz szert . :inlove::p

Gio, BriGitta75, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3 területen lehet termelni;) azért ez szépít a dolgon;)

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Nos, többször is elolvastam az ismertetőt. És jelenleg úgy állok hozzá ehhez az eventhez, hogy aki akarja, az csinálja, talán belekezdek, talán nem. Azért készültem hosszú érésű növénnyel. Számoltam, mi hogy, és valahogy az jutott eszembe, hogy ha ezt most sokan csinálni fogják, akkor ez lesz a menetrend innentől. Én ehhez viszont nem szeretnék asszisztálni, mert mindennek van határa!
    Amit tudok javasolni, hogy azok, akiknek nem megy annyira jól a minijáték, egyik sem, az még véletlenül se a maximális pontszámokkal számoljon, valamit hagyja figyelmen kívül az ismertetőben közölt növény és felröpi mennyiséget is, mert annál biztosan több fog kelleni. Amennyiben sikerül minden játékkal elérni 60 pontot, akkor ezzel számoljon. A bal oldal teljes befejezéséhez 145 minijáték kell, ami annyit jelent, hogy 145 db malomtermék ( szülinapi fotóalbum) szükséges, de kapunk ajándékba három malomterméket, így a malomban összesen csak 142-t kell előállítani, így az egazból: 90170db ( csak csatnival+ az összes 1*1-es területtel netto 3360 egaz/kör, ami azt jelenti, hogy kell 27 kör, ami napi 4 aratással 6,75 napot jelent!), felröpiből: 6390 db( itt erősen kérdéses, hogy mennyire fogja adni az egaz, ha gyengén, akkor mindenképpen kell a leghosszabb érésű gaz vetése, ami viszont csökkentheti a napi egaz aratások számát!). És ez csak a teljes bal oldal. Ha valaki szeretné teljesen megcsinálni a jobb oldalit is, viszont a minijátékok során csak 60 pontot tud összeszedni minden játékkal, akkor a teljes befejezéshez kelleni fog:15140 haladási pont összesen. Ezt osztjuk a 60 ponttal=252,3 minijáték!! Ebben az esetben összesen kellene termelni 158327 db egazt, és kellene 11219db felröppenő!!
    Innentől pedig két út lehetséges, hogy vagy csak szorítkozik a felhők megszerzésére, amihez csak a bal oldalit kell megcsinálni, 75 minijátékig, ami 45720 event növényt, és 3240 db felröpit igényel, mert kapunk 3 db malomterméket ajándékba. Az, hogy itt mennyi haladási pontot tud elérni, csak is azon múlik, hogy mennyire ügyes, és gyors, vagyis jut, ameddig jut.
    Lehet dönteni, hogy csak a felhőkre megy rá az ember, vagy megcsinálja a teljes bal oldalt, és a jobb oldalon jut, ameddig jut.
    Vagy pedig nem alszik, nem dolgozik, csak eventgazt termel, és felröpit gyűjt, és talán úgy teljesen sikerül befejeznie az eventet, vagyis kész lesz a teljes bal, és a teljes jobb oldallal is. Nem azt mondom, hogy ez mission impossible, mert ha valaki tényleg ügyes, és sikerül neki a maximális pontot elérni az idő alapú minijátékban, vagyis 135 pontot szereznie mindegyik alkalommal, akkor 112 játékkal befejezi a jobb oldalit. Vagyis ha mind a 145 minijátékot le akarja amúgy is játszani, akkor simán lehetősége van próbálkozni kb 30 játékkal, hogy elérje a maximális pontszámot az idő alapúnál. Ha a másik két játék ( normál módú, különbségkeresős) számára az előnyös, akkor ott a maximális pontszám csak 105, ami azt jelenti, hogy ide az első játéktól kezdve hoznia kell a maximális pontot, és akkor belefér a 145 minijátékba, hogy teljesítse a teljes jobb oldalt is. Itt tehát nem lesz próbálkozási lehetősége annyi, mint az idő alapúnál. Javaslatom, hogy mindenki próbálja meg az idő alapút, és ha az megy, vagyis jobb pontot tud elérni, mint a másik két játék maximuma, akkor csak ezzel csinálja, mert ezzel jár a legjobban, ha az eventgaz és felröpi számát nézzük.

Még egy utolsó megjegyzést, ha szabad:
    Véleményem szerint teljesen elrugaszkodtunk a valóságtól, még a virtuális valóságtól is ezzel az eventtel.:cry::(
    Mindenkinek sok sikert, és remélem, hogy eléri, amit szeretne.

ZitaGAZDA03, Rebcsok, ursa11 és 23 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Hutty67, Gio, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Érdekes.... Én is így gondolom...:music: Azt hiszem pont ezért nem diófával várom a kezdést;)

Leho69 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ohh jogos.... 6 területet akartam írni:wuerg:
    Nálam a cél a 2 felhő.... meg a gyár fejlesztések...:p Ami e fölött lesz az ajándék;)

ljanika6, Kincső52 és BriGitta75 kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A helyedben azért 70 ponttal osztanék.:)
    És speciel lehet, hogy valakik elrugaszkodtak valamitől, de én nem, mert enyvet tettem a talpam alá.xD

Utoljára szerkesztett: 22.1.19
    Rebcsok, Gio, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Tudod Profresszor Én nem értem a játékosokat...
    Jön egy event... :music::music: Ami max teljesítéssel valóban sok melót sejtet....
    De miért kellene Trabanttal a Forma 1-es pályán győzni:eek:o_O Én szeretem a Trabantomat:p Persze megyek néhány kört... s ha nem kapok valami extra bónuszt akkor csak mazsolázok;) Mert játszani jóóóóó!
    Ja de ezt miért neked írom? Hiszen ezt Te is tudod;)
    Talán azért mert Te:inlove: nem sértődsz meg rajta....:music:

Kincső52, Gio, Szíriusz és 7 más kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Én az előző keresgélős eventet kihagytam, fogalmam sincs róla. Így nekem mind a 6 pálya szűz, ismeretlen. Az előbb visszakerestem a képeket az archívumban, kinyomtattam őket és próbálok barátkozni velük.
    Jó lenne a két felhősor, gyár fejlesztések. A többi elválik. Maximalista vagyok - megcsinálnám az egészet -, de felkelni ezért nem fogok, dolgozom is és egyéb előre egyeztetett programok is vannak.
    Na, de majd meglássuk.

Mindenkinek sok sikert és kitartást, jó erős feketét!

Rebcsok, Gio, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Tárolókkal és gyékénnyel , valamint a szigeten csillogó fákkal és persze tárolókkal várom az eventet :p S most kivételesen tarolni fogok mindent;) Úgyis ideje egy kicsit át
    Ha csak vízzel ültetünk... 4 óránként tudunk aratni... trágyázva 3.36 ha jól tudom... Bár azt hiszem horror ára lesz a trágyának....:wuerg:
    Kis farmokon tessék tyúkozni8):music: annak aki teheti... :p

Kincső52, Gio, BriGitta75 és 2 más kedveli ezt.
  12. Goran

Goran Fórum bárója

Na, hát én ma reggel pörgettem egy 24 órás 100%-os terménybónuszt, ami holnap reggel jár le. Hát nem jöhetett volna két nappal később??? o_O:mad:xD

Gio, brekkencs., magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Értettem, köszönöm szépen! :D

brekkencs., BackOffice és genka53 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Reméljük jön majd később is;)

brekkencs. és Goran kedveli ezt.
  15. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Lehet most derül majd ki,hogy két balkezes vagy!:D

brekkencs., szekulagábor és bendi1121 kedveli ezt.
  16. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Csak érdekelne, hogy van-e tapasztalatod a Gyékényről felröppenő tekintetében? Vagy a TP miatt kezdesz vele?

brekkencs. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

xDxDxD A mai világban bármi kiderülhet:p

Végül is csak a felhőket a gyárfejlesztéseket és a zebrát szeretném:wuerg: Ez azért talán két bal kézzel is megy majd:pxDxDxD
    Ha meg nem jön össze valami... akkor játszottam egy jót:p

Rebcsok, Gio, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Partytime:)

Rebcsok kedveli ezt.
  19. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Sziasztok!
    Hát azért "szólhattak" volna, hogy a régi 3 pálya képét jó lenne, ha elmentenénk, mert nekem nincsenek meg, így nekem most
    megint minden új lesz!

brekkencs. kedveli ezt.
  20. zebraful

zebraful Fórumelemző

Most kipróbálom! Rövidebb érésidő - 12.30 óra - de 696 TP. vagy: 22.45 érésidő és 261 a TP. Érdekel, mi adja a több felröpit: a magasabb TP, vagy a hosszabb érésidő. Megírom a végeredményt. Az event kihívás - no nem az udvarra - de úgy indítok, hogy mindent megteszek a befejezés érdekében! Ha nem bízom a sikerben, akkor nem is sikerülhet. Gondolom a szokástól eltérően Szombat reggelre nem leszek kész, de a Hétfőt megcélzom????!!! xD

Rebcsok, Bigi2276, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.