Visszajelzés Szüreti fesztivál + TOP 3000 (2022 ősz) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Toma.
    A lényegi meglátásod az hiba nélküli , ugynakkor a röpizés avent alatt 1 olyan / Azért nem kár / elv alapján 1 jó játék volt. :music:
    Magam részéről az gondolom rosz ötlet hogy nincs,:music:mert ezáltal magát a bedobálás elkezdését is csak az teszi meg akinek fixen kézbe van minden rászánt készleteo_O
    Na és mikor? mert ha nincsenek kósza röpik a nagyokat nincs mi sürgesse se;)xD
    Ha azt mondom az elitenek ez persze teljesen mindegy, :music:de az alulról lévő nyomás hiányozhat mert lehet az se fog bedobni aki eljátszott a gondolattal:music:Fura lesz ez így hogy minimálisok lehetnek a mozgások emiatt:music:
    Azaz a 3000 -1000 értékét de talán még az 500 alsó értékét is érintheti lefelé...:music:
    Mondjuk lehet ezáltal kevesebb vesztes is lehet akik nem kellöen felkészülten dobálnak be feleslegesen.;)

Utoljára szerkesztett: 23.11.22
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hiányzik a levéltánc az infó ablakból :cry:

Ezüst jutalom csomag
    Tartalma:

- 10 Felszereléses láda IV
    - 1 Neon ólak ládája II
    - 250 szupertrágya
    - 100 KK szupertrágya
    - 10 Bónuszláda
    - 3 db 24 órás munkáskupon
    - 8 „Merkúr” talányos fa
    - 8 „Mallorca” talányos tiki-fa
    - 1 Levéltánc (+)

Bronz jutalom csomag
    Tartalma:

- 5 Felszereléses láda IV
    - 1 Neon ólak ládája II
    - 250 szupertrágya
    - 100 KK szupertrágya
    - 1 Levéltánc (+)

3. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Lehet, hogy nagyon figyelmetlen vagyok, de nem találom, hogy a karaktereket az etetéshez hol kell bekapcsolni. Kérem, hogy segítsetek! Köszönöm szépen.

vihence és moncsi1966 kedveli ezt.
  4. -Katka79-

-Katka79- Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem tudod bekapcsolni sehol. Nekem sem jelenik meg. Anyósomnak ott van. Tehát ez egy újabb hiba a játékban...

Edike80, -vadocka70-, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  5. Goran

Goran Fórum bárója

Ahogy a dolgok állnak most inkább annak kell örülni, ha valami úgy van, ahogy beharangozták :eek:o_O:mad:

-forrest-gump-, marcsi152, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  6. -Katka79-

Nem lehet bekapcsolni ott sehol, nincs gomb és a leírás sem tartalmazza, hogy ki és be kéne kapcsolni

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. Michelino57

Michelino57 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Megint frankón sikerült eltalálni a kiírást, hogy a kosarak az egész farm területén növényekből és fákból lesz !
    Frankó !! Köszi ! Ja nem !!

jutka190226, Lenczy és magdi06 kedveli ezt.
  8. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Bocsi az óráról tudod megnyitni a tenyésztős eventet és ott kattints a megkezdett ábrára

9. HéricsBáró

Én már elvetetem az eventnövényt , szóval gond nincs . :inlove: Ez egy laza , kellemes eventnek igérkezik :inlove:

-forrest-gump-, zoldert és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm szépen a pontos tájékoztatást számolást! Minden magyar játékosnak sok sikert aki indul a TOP-ba!

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sokan rákészültek, és biztosan van, aki nem.
    Én speciel már az ismertető elolvasása után úgy döntöttem, hogy nem bíbelődöm vele, nekem nem éri meg. ;)

12. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia Toma!

Itt nem az a lényeg hogy minek kell, hanem az hogy este pl. én is hosszúkat ültettem, reggel kézzel leszedtem az állatokat és csak kettő előtt jöttem be a farmra. Ha még este vagy esetleg az event előtt megjelenik hogy nem volt jó a kiírás akkor mindenki learat és nincs tele a csevegő azzal hogy nincs felröppenő. És még az a dühítő hogy több mint félóra múlva sem volt semmi közlés. Akinek szoros az időbeosztása pl. nekem is ott sokat számít hogy félórát itt bambulsz válaszra várva hogy mi történhetett.

13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

xD:inlove:

-forrest-gump- és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

15. -Katka79-

Szerintem elbeszélünk egymás mellett. A tenyésztős eventnek és a szüreti eventnek nincs köze egymáshoz. A szüreti eventben karaktereket kéne etetni faléccel, ami nem jelenik meg... Anyósom is játszik, neki megjelent egy róka, ami falécet kér, nekem akármit csinálhatok ki-be lépegetés, frissítés nem jelenik meg a róka....

juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. Goran

Goran Fórum bárója

Edge-n nem jelenik meg, Firefoxon viszont igen, ezek szerint bögészőfüggő jelenleg.

-forrest-gump-, -vadocka70- és PZoli64 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Rákészültünk? Mi nem ami a leirásban van? Vagy te nem az event leirásában szereplőkre készülsz ? Azt hiszem aki készült rá az végig olvasta a tájékoztatást! Most az a baj vele:nem kellett volna? Ha nem olvassuk el az a baj!Mi lett veled Toma! nem igy ismertelek meg az eddigi hozzászólásaid alapján!. Igy is jó, sarkall arra, hogy ne figyeljem a kiirást és a hozzászólásokat,?Most már semmi sem lesz ezután tiszta? Oké! akinek nem tetszik repülhet is! lassan már ez lesz a vélemény!

18. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szerintem inkább farmfüggő. Nálam az egyik farmon Chrome-mal és Firefox-szal is működik, a másik farmon egyikkel sem.

kiscicuka kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Feltettem egy kávét főni , mert nem győzöm várni , míg az eventgaz beérik . xD

20. moncsi1966

moncsi1966 Utánpótlás-írogató

Nekem sem működik sehol sem.
    És valahogy érdemi választ még nem kaptunk a problémánkra.

Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.