Visszajelzés Szüreti fesztivál + TOP 3000 (2022 ősz) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ugyan már nekem nincs... de ha lenne akkor sem pazarolnál el pár felreppenőért:music: Ez olyan Jancsikás ötlet:inlove:

2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Öröm nézni ezt a kezdést!

Én is bedobtam amit nem sajnáltam elengedni:
    Kár, hogy nem marad így...

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Van ami bejön van ami nem.:music:
    Nyilván a hatásfok nem mindegy ,de ö így szeret játszani.:)

Ezekért a röpikért én se vacakolnék ,de mint tényező hasznos lehet ez is , :music:szóval érdeklödve várjuk hogy hat-e vagy sem?o_O

4. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia! CTRL és F billentyű együttes használatával a jobb felső sarokban megjelenik a kereső. Ott tudsz névre is keresni.

stb_farmer, -BombadilToma-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mindenki másképpen játszik. Ötletnek, információnak nem rosszabb, mint bármi más... Aztán, hogy használja-e valaki, vagy sem az viszont már a saját magánügye..., Feltéve, ha nem sért vele senkit sem.

6. -Holdfeny-.

Ezt az adatot figyelem én is...:music: Már most erősnek tűnik... gyorsan emelkedik:music:
    Érdekes kísérlet az biztos!...
    Mindig csodálom Jancsika ötleteit... és teljesítményét!:inlove: Még akkor ha őrültségnek tartom őket:p

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is .Én is! nagy nagy gratula.Valamennyit beadok, de csak mutatóba, hogy én is a magyar csapat tagja vagyok!Hajrá MAGYAROK!

8. -Holdfeny-.

Szép kezdés... ;)

Még kis idő és én is bejelentkezem... Aztán figyelem majd meddig csúszok vissza:wuerg: De majd igyekszem kapaszkodni, mint mindenki...:music: A korlátaimat ismerve azért jó lenne célt érni és nem kizuhanni;)
    Hajrá mindenkinek!

9. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia!
    A felhőhöz az kell, hogy bekerülj a TOP 500-ba, hogy ahhoz mennyi kell? Szerintem azt sokan szeretnék tudni! Januárban 3.643.964.040 kellett, gondolom most ettől is több.

stb_farmer, PalMa, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na ezzel én is így vagyok, egyenlőre még gyűjtögetem a dobozokat, majd kiszámolom melyik malomtermék éri meg.
    Na meg pótolok esetleg a pajtámból annyit, hogy meg se érezzem, az apróbb ajándékokért.
    Pl. 900.000-ért jól jön a szezonpont meg a 10 arany és az apróságok, utána meglátom:)

11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Jelenleg 157 helyen állok álmodok,hogy bent tudok maradni az 500-ba egyenlöre tartalékolok mennyi lesz a végére a limit

Bocs beragadt az egerem ki kéne cserélni

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.11.22
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én kifejezetten a ládékért dobtam beo_O
    A fényösvényes tetszett. :inlove:
    Mondjuk sikerült 310 millát bedobnom:wuerg:,pedig tényleg semmi célom nincs a Toppal csak én is apróságokat szántam rá;):)xD
    Aztán ha 1* elkezded....;)xD

Utoljára szerkesztett: 26.11.22
  13. béka

béka Haladó

Sziasztok. Jó nagy bajba sodortam magam, az összes tököt beadtam és még hiányzik 104. Csak remélem, hogy kapok legalább 5 db-ot. Az angyalka segítsen. köszönöm.

14. Menitala

Menitala Fórum mestere

Szomorú ez a felhő nem lesz meg!!!!!!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszönöm a bannert kedves FarmSámán!

Remélem a 3000-ben bent maradok!
    Hajrá minden indulónak!

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ha valakinek mégis elfogy az összes eventnövény a pajtából a befejezést megelőzően, akkor segítséget kaphat a játéktól:
    5 óránként 5 magot ad a rendszer az eventnövényből abban az esetben, ha véletlenül lenullázza valaki a mennyiségét. ;)

Igaz, hogy patisszont kapsz, de az is jó az eventbe. :D ;)

stb_farmer, ursa11, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  17. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Ne bánkódj! Nagyon sokan leszünk így, hisz csak 500 játékosnak lesz meg az a felhő.

stb_farmer, juliannakoczkas, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

5 óránként ad a rendszer 5 darabot!
    Csak ügyesen és óvatosan;)

19. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia Toma! Meg tudnád nézni nekem is, hogy tavaly hol végeztem? Vagy segítenél hol tudom megnézni? Úgy emlékeztem elmentettem a helyezésemet, de sehol nem találom. Köszönöm előre is!

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

2333Anulu73368.117.000

TOP 2012 bis 2022 - Google Táblázatok

21. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.