Visszajelzés Szafari kaland - 2024. november - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 13.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 12.12.24.
  1. 1

29 szavazat
    15.8%
  2. 2

4 szavazat
    2.2%
  3. 3

5 szavazat
    2.7%
  4. 4

3 szavazat
    1.6%
  5. 5

5 szavazat
    2.7%
  6. 6

2 szavazat
    1.1%
  7. 7

2 szavazat
    1.1%
  8. 8

10 szavazat
    5.4%
  9. 9

11 szavazat
    6.0%
  10. 10

113 szavazat
    61.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Merilin a kiírás előtt kevesebb mint 10 perccel értesült a hírről (mi is), tehát csak most tudta megírni a jó hírt. :)

-kaktuszable-, maszilva, aida2330 és 13 más kedveli ezt.
  2. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Köszönöm! Ma már kész lettem vele.

alex0824, kutyaszálló és cirmi54 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is készen vagyok, de azt hiszem ettől függetlenül elég sok hátizsákot fog visszaváltani a rendszer tőlem, hiszen van még négy nyitott gazdaköri feladatom ezekben hiányzik még a 2-2 utolsó sor. Ez lesz az amit most az egytápos alatt szeretnék befejezni.
    Az eventre úgysem használtam el túl sok szupertápot, minden tenyészállatom megvolt amit beadásra kért a feladat.

Gratulálok mindenkinek aki végzett és sok sikert kívánok azoknak akik most kezdenek bele.

Ha előbb tudom meg az egytápos hírét akkor sem vártam volna vele a hét végéig, megcsináltam volna ma.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én ledöbbentem a boltnál. Először azt hittem, hogy rossz ajtón mentem be. :D Jobban örültem volna, ha 72 db Piccolót raknak be. Kiváltási érték lehetett volna 4 db Kacsa Kata turbótrágyája/ 1db :D
    Még annyi, sikerült bezsákolnom a gazdakörit is. pirulós smiley

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nem várok az 1 táposra, sikerült végigvinni és az ugrások is remekül sikerültek. Ezt az eventet mindig szeretem hamar letudni, hogy csak a másikra figyeljek.
    4 bőgőmajom adta a hiányzó gorillát. A tigriscápa is jött elsőre 2-3 ugrással.
    A ládákat nem kötelező kiszedni ugye? Mert nekem nem kell, van elég a raktárban. 200-700 van felbontatlanul,
    Érdemes felhőre tenni a kitehetőket? Nem adna többet kint valahol?

6. -gyöngy-581

Szia!
    Opcionális a ládák kiszedése, én sem vettem ki egy darabot sem. Sőt nem is nyitottam ki a saját ládakészletemből sem egy darabot sem.
    Szeretek tenyészteni ügyelek arra, hogy mindig legyen mindenből tenyésztett színes állatom :)

7. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event lerendezve! xD
    Üdv. mindenkinek! :)

jucus100, HOPIHE1978, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Reméltem, hogy lesz egytápos, de nem volt türelmem kivárni a hírt,így nekiugrottam. Készen is vagyok. A piccolóból virágos dallamok lett. Mivel én nem kevergetek (sosem sikerül), amit akartam, megkaptam.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, vihence és 6 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha kirakod akkor többet ad, mert rámennek a bónuszok. A felhő csak szint x 10.000 TP-t ad, de arra nincs bónusz.

10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam is pipa az event xD
    Én ezt a felhőt nem fogom használni, a dekorok nálam külön értékesebbek ;)

11. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Minden tenyész állatom megvan, kulcsot is megszereztem. Nem tudok elindulni - hegységgel szeretném kezdeni. Köszönöm a segítséget!!! Üdv.

12. kukori80

Szia. Amikor belépsz, akkor felül középen a kék ásóra katt és felette van egy helikopter, arra katt. Az bevisz a hegyre. Alul középen tudod elkezdeni a beadást.

13. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A főhadiszállásnál 3 fajta jármű van, ha a hegyre szeretnél menni, akkor a helikoptert kell kiválasztanod, majd még egy kattintás után áthelyez az esemény térképre, ahol is láthatod hogy mit kell beadni, és hová.
    Ilyen helyzetekben ajánlom az eventismertető újraolvasását.
    Amennyiben ez nem vezetett eredményre, akkor gyere egy Segítségkérő topikba, ahol Farm név és Farm ID megadásával bekukkanthatunk a farmodra. :)

14. kukori80

Szia új moderátor. :) Szeretettel üdvözlünk. Remélem sokáig maradsz és nem húzzuk ki a gyufát nálad. :);)

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is végeztem délután mindhárom eventezős farmomon, de a felhőt nem díszítettem fel. :)
    Lehet, hogy nem is fogom, mert "gyalogosan" többet hoznak a konyhára, mint a paszulyon, ezek a most kapott dekorok. ;):D
    Ellenben nekem is panaszom van, semmi tűzijáték, de még csak csillagszóró sem, hogy "gratulálunk a sikeres teljesítéshez", vagy egy kis simi a kobakra a végén, hogy "ügyes voltál kis gazdám" ... csak végig kellett lesnem kétszer is, (biztos, ami biztos), hogy mindenhol ott van-e a pipa, és kész az event.
    Egyébként úgy vélem, a z event dekorációja nagyos klassz lett, dicséret a készítőknek! :D:inlove:

Olvastam a hétvégi egytápost. Az mindig jó, ha jön. ;) Hát most az eventért tenyésztettünk, na majd akkor meg hobbiból tenyésztünk. :D:inlove:
    További sikeres játékot! :D:inlove:

parrahviki12, Kuzdern, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én meg most vettem észre, hogy nincs meg az egyik dekorom.
    Ülök itt nyugisan mint, aki jól végezte dolgát, aztán most vettem észre, hogy még az őserdőben leragadtam. Én meg már borítékoltam magamnak délután, hogy mekkora király vagyok, már rég végeztem. Most mehetek még egy picit tenyészteni.
    :Do_O

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Az őserdő már csak olyan, könnyen el lehet benne tévedni. ;) Tarzan azért használt indákat a közlekedéséhez, mert így, röpködés közben jobb rálátása volt a környékre xD.
    Sikeres tenyésztést! :D:inlove:

Kuzdern, jucus100, DevilMókus és 8 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Én a piccolot hagytam véletlenül bent az eventben, pedig eskü rákattintottam, de úgy látszik még sem. No mindegy a lényeg az, hogy meglett és ki tudtam szedni.
    Sok sikert a dekorhoz és a tenyésztéshez is hozzá :D
    Ettől függetlenül is hiányoltam bármi fajta jelzést arról, hogy teljesítettem az eventet...
    Eddig a kosarak kiszürküléséből tudtam, hogy biztosan végeztem, de itt most még vásárlási lehetőséget sem találtam, nem hogy szürkeséget.

HéricsBáró, Kuzdern, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  19. *Napsugárlány*

*Napsugárlány* Utánpótlás-írogató

Szia!
    A jelzés most csak ennyi:

-kaktuszable-, Kuzdern, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  20. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Szia! A tenyésztési terepen megnyitod az állatok sorait. A luxus bájitalt is egyenként - állatonlént - add hozzá.
    Bocsi, most látom, Kukori már beszúrta, ott látszik, mit hogyan. Én csak most léptem be, most olvasom, mit írtál, ne haragudj. Kukori megmutatja képen a terepet.

Igen, egy FA-ért kell kiváltan, de csak azt az állatot, amelyiket akarod, nehogy az egészet váltsd ki!!!!

Nem tudom láttátok-e, de nagyon rosszul adja a tenyésztéseket. Én egy pályán csináltam meg, a többit feladtam, mert rengetegbe kerülne....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.11.24
    Sali~*.* és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.