"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

kiszámíthatatlan a teliholdas felröpi. az első aratás után full rácsos bűzcsáp 2 db felröpi. a második ültetésre 3db
    no para. asszem a penészke lesz a nyerő. 1 aratás 12-13db, ezt napi 3x megcsinálva 36db minimum. 5 nap alatt megvan, és még nem is számoltam a kedves szomszédjaimat

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

3. an-csika

an-csika Törzsjátékos

felröpi: 189db, teliholdason gülüszemre +2 polipfa 16db.

_Cygnus_, sziszi1965, ada77201 és 2 más kedveli ezt.
  4. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    A felröpik: 119 /16

_Cygnus_, sziszi1965, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965, ada77201, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  6. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Ahogy nézegetem a pislogombákat az 1*1-es területre elég smucig módon adta mindenkinek. Nekem még nincs polipfám és csak 44 db 2*2-es földet vetettem be izzó penészkével és 16 darabot adott. Elégedett vagyok vele. Ajándékba szerintem mindenki pislogombát kéne küldjön, mert azzal gondok lesznek, az ajándékok segítenek rajta.

7. kisvirág

kisvirág Haladó

Én is azt fontolgatom, hogy a teliholdas kertet 2x2 területre váltom az 1x1 helyett.

sziszi1965, ada77201, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

187/12 a felröpik száma. A teliholdasra lehet lepkehálót elővenni...én már kikészítettem.
    Hajrá mindenkinek!, Jó munkát!

sziszi1965, ada77201, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  9. lev

lev Utánpótlás-írogató

Üdv, 152 pókselyem, és 18 pislogomba izzó penészkére.

sziszi1965, ada77201 és Gio kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek, pontosítsd az általam idézett posztodat.

sziszi1965 kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

PisloGomba:
    - izzó penészke 1x1+víz
    - PisloGomba: 14db
    --------------------------
    - izzó penészke érésidő: 8:00
    - karácsonyi süti (a szupertrágya hatékonysága 5%-al növekszik, 24 órán keresztül.)
    - fehér ártatlanság (Még hatékonyabb szupertrágya. Bónusz: 10% Idő: 12 óra)
    - szüreti felhősor: 2014. november: 5% hatékonyságnövelés a szupertrágyához 6 órán keresztül
    - víz,
    - trágya,
    - szupertrágya,
    - 44db 2x2,
    - érésidő: 1:03,
    - 26db 1x1 - rémtök+víz
    PisloGomba:
    - izzó penészke: 13db
    - rémtök: 0db + rémtök: 0db

3 farm ugyanazon vetés hasonló egyéb kondíciók (szint, kupa, stb) PisloGomba 9-13-15db

12. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Első körre 146 / 12 felröpi!
    Szép lett a város! :D

ada77201, Gio, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. imike911

imike911 Fórum hercege

Közben sorra került a kis farm is. Ugyanazon paraméterek mellett (izzó penészke+ 8 polipfa) itt 8 db pislogomba, a kis farmon 23 db pislogomba. Ki érti ezt? Így hogy lehet tervezni? Úgy látszik, ki kell várni 4-5 menetet és majd abból lehet látni az átlagot.

14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

2. kör rácsos bűzcsáp volt ültetve egy darab felröpit se adott.:cry:
    és most váltottam 1x1-ről 2x2-re .

Utoljára szerkesztett: 28.10.15
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szerintem, 2 szempont alapján válogat a rendszer. Szem és fül ami viszi a hírt mindenhol akad.
    1.) Aki az elmúlt eventnél már a 2.-3. napon verte itt a mellyét, hogy készen van, az kevesebb röpit kap.
    2.) Alacsony legendaszint, nincs az a húzóerő ami a farmra vinné a felröpit.:p:music:

16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Felröpi 164 13

_Cygnus_ és ada77201 kedveli ezt.
  17. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok nekem 22 db pislogombám van a reggeli belépési hiba miatt nem tudtam időben aratni úgy hogy mikor sikerült belépnem mégis úgy gondoltam le aratom nem várok 2-ig viszont már nem tudtam 8 órást vetni csak a 6 órást az 16db adott 1x1 majd egy terület 1x1 területen horrorgazt ültettem ott 2 db kaptam + 4 db a szomszédoktól 1 óra múlva aratok még egyszer meg látjuk akkor mennyit ad és utána mehetne a hosszú érésűek talán akkor elég lesz majd a 90. szinten:)

Épp most arattam egy másik farmon és ott 2x2 84.szint két polipfával izzópenészkét és ott is CSAK 16 db-ot kaptam + 1 db a szomszédomtól= 17 db hol van itt az egyenlőség a növények érési idejétől függően akkor hogy is van ezzz????
    Aki kicsi még az ne is akarja befejezni úgy se sikerül:mad:>:(xD

Utoljára szerkesztett: 28.10.15
    _Cygnus_, sziszi1965 és Baby72 kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Lepkeháló jó a pislogombához? Na akkor elszaladok és beruházok én is néhányra..xD

Kukori és Kotkoda, ha itt vagy, Te olyan jó összefüggéseket tudsz felállítani;):). Mondd már meg legyél kedves, hogy az izzó penészke miért nem bírja a pislogombát vagy fordítva? Mert mindkettő gombafaj:D:D:p.

_Cygnus_, hóóvirág, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. JOSH92

JOSH92 Utánpótlás-írogató

sziasztok, valaki már kiszámolta hogy miből mennyi kell ÖSSZESEN hogy azt event-et teljesítsük ?

ada77201 kedveli ezt.
  20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Vajon milyen éréscsökkentő hat a mostani event növényre a viz trágya szupertrágyán kivül, mert a démonibokréta biztos nem. A démonibokrétát folyamatosan használom amióta a horornövényeket lehet ültetni, és ha csak a démonibokrétát használom marad 6 óra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.