"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pontosan ezért hiányolom a lehetőséget arra, hogy a Pannikat, -ha már vannak- nem tudom kihelyezni, az event sikeres befejezése felröppenők mennyiségén múlik.. Reméljük az új területen nékülük is jól fogja adni....:):):)

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

392 pókselyem kell a feladatba és 528 a malomba (4*132).
    Én így összesítettem magamnak:
    11880 event növény a malomtermékhez
    392 + 528 pókselyem
    175 pislogomba
    33 fehér szövet: 2970 gyapot, 132 pókselyem, 396 gyöngyvirág
    33 sárga szövet: 2970 gyapot, 132 pókselyem, 462 napraforgó
    33 bíborvörös szövet: 2970 gyapot, 132 pókselyem, 660 orchidea
    33 kék szövet: 2970 gyapot, 132 pókselyem, 462 ibolya

12 pókselymet lenyeltem valahol.:oops:

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
    simi1955, nemethpgabi, meszimarsi és 23 más kedveli ezt.
  3. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    11880 gyapot
    920 pókselyem (392 db az 5-ös feladatba 528 db a jelmezekhez)
    462 ibolya
    396 gyöngyvirág
    462 napraforgó
    660 orchidea
    175 pislogomba
    mindegyik színű jelmezből 33-33 db kell.

4. -gyöngy-581

Ez nagyon jó, jól áttekinthető, köszönöm:):), kimásolom, ha megengeded:)

bettykati83, vízinyuszi, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem nagyon tetszik! Turbómalom kb. 5 óra alatt megcsinálja az összes szövetet, 900 pókselyem simán összejön, tekintve, hogy a zászlóból 700 plusz maradt. A 175 pislogomba is össze kell jöjjön, kezdésre a leghosszabbal indítunk, rögtön látjuk mennyit ad, plusz nyilván ajándékba azt kér majd mindenki. Eventnövény mondjuk nem kevés 6 órásból...ráadásul a tapasztalatokat tekintve csak vízzel, mert trágya tuti nem lesz...még a felszaporításhoz is meg kell venni ma... Jó lesz!

heureca3, Baby72, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A Pislogombából 175 kell, csak össze jön annyi az event alatt:) rémfelröpixD
    Lehet, elkerülte a figyelmemet...de felröpi mindenből jöhet?

heureca3, -W-595-, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Javítsd ki, mert megettem egy kis pókselymet.:D

nemethpgabi, meszimarsi, macska49 és 11 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Nem is figyeltem túlzottan a mennyiségét, igazad van nem lesz talán ennyivel gond:)
    Viszont újra olvastam a GYIK-ot nincs szó benne arról, hogy bármi megkötés lenne a felröpenőkhöz, ezért gondolom, hogy mindenből jöhet, ami felröpit ad amúgy is..
    EgészségedrexD, javítom:D

barbi021951, genka53, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon-nagyon tetszik az event, szépek a kitehetők, jó a felhősor:) Köszönjük szépen, :inlove:ezért érdemes lesz dolgozni:) az ismertető korrekt, remélhetőleg mindenkinek egyértelmű;)
    Baby! Köszönöm a gyors összesítést:)

.Rozmaring., heureca3, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Köszönöm szépen:) így gondoltam én is, csak biztos ami biztos alapon megkérdeztem /a múltkori eset után/xD

-W-595-, genka53, -skorpio1977- és 4 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Az összesítő táblázatból minden lényeges kiderül, aminek ki kell (nem ellenőriztem, de alapműveletek szintjén megbízom Babyben:p (na jó, nemcsak alapműveletek szintjén;))) - esetleg még annyival egészíteném ki, hogy 132x5=660 perc, vagyis 11 órányi malomidő szükségeltetik (alapesetben); lehet a bahás malmot is használni, vagyis szupertáptól nem vesz el időt, de szükség esetén felezhető az előállítási idő a 2 malomba elosztva.

Na, ha ezzel megvolnánk, visszajelzés gyanánt értékelek is:

- Újfent attraktív a grafika (egyszerre ötletes a "sztorija" - részleteiben is - és igényes kivitelezésű is:D) - és mellesleg fölmerítette bennem a kérdést, a pingvint viszontlátjuk-e a közeljövőben titokállatként, vagy netán jön a korall helyett új területként a Sarki jégvilág...?8)
    - A feladatsor jól van összeállítva (összetett, vagyis tervezést igényel, de megfeszülni nem kell hozzá - kicsi eventnövény, kicsi felröppenő, kicsi pajtás kellék, mindenből arányosan módjával, sorrendre és folyamatos haladásra-arányokra ügyelve).:)
    - A melléknyeremények és a felhősor korrekt. Külön szimpatikus vonás, hogy a végén megszerezhetők a kitehetők még egy példányban - ezek 1x2-esek és jó TP-vel rendelkzenek, tehát akár nem-tematikus felhőre vagy cserére is jók, ugyanakkor ha vkinek az utsó 260 felröppenő nem jön össze, nem kell a kardjába dőlnie...:)
    - Az eventnövény - furcsamód - az új teliholdas területen nem szaporítható, de mi ennek valójában örülünk, hisz így még egy egész héten át zavartalanul folyhat ott a teliholdas termelés:D, csak a felröppenő miatti szünetmentességre kell a szokásosnál jobban ügyelni (ilyen szempontból viszont hátulütő, hogy komfort talajt oda nem lehet kihelyezni, ill. PPannikat sem (persze tudom: kell sok polipfa, na de annyi mégsem)...:()
    - Ha az elején dicsértem a grafikus megjelenítést, ugyanakkor azt is meg kell említsem, hogy nem tetszik viszont az, hogy most viszont úgy érzem, hogy a matricát meg a felhősor ikonját csak úgy odavágták:sleepy: - az egyik kitehetőről 3 bőrt is lehúztak:eek:, holott sztem az eventlayeren szereplő "?-es" "extra" figurát megjeleníteni sem tartott volna sokkal több munkából, így viszont az nem szerepel sehol-.- (értem én, "meglepi" - de tekintettel arra, hogy pletykás vonalon hetek óta tudvalevő, hogy egy "póknő" lesz ott, és kétlem, hogy ez újszerű jelenségként érhetné a készítőket, ez az érv azért nem annyira ül; és mielőtt vki azzal jönne, nem, nem fog hiányozni a játékom jövőbeli alakulása során:music:, de akkor sem tetszik, hogy nincs mögötte "koncepció"...o_O)

ÜDV Mindenkinek!

Alexandi, steve223, meszimarsi és 26 más kedveli ezt.
  12. imike911

imike911 Fórum hercege

Ha 3 területen termelek eventnövényt (pl. erdei tisztás, szédült szántó, egyik bahama), az 125 nagykocka. Komforton csatnival kockánként 14 db plusz termés, ami azt jelenti, hogy egy kör 1750 db növény. 11880/1750<7, tehát 7 kör alatt megvan az eventnövény. Időben- fehér ártatlanság, víz, szupertrágya felhasználásával 1 kör <6 óra, tehát napi 3 kör, összesen mondjuk 2 és fél nap. Péntek estére kész az eventnövény, az apróságot a magtárban megveszem addig. Utána csak a felröpikre kell várni. Mindehhez még 1000 szupertrágya sem kell. Felőlem tehát mehet az event.

13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok ! Megint egy jo kis event var rank , nagyon jo ,hogy csak 6 oras lesz az event noveny es az is nagyon klassz , hogy a kitehetokbol jut a felhore es a kertbe is :) A felho erteke is jo a kitehetok is szepek , nekem a Tel Boszorkany tettszik jo pofa ahogy csinalja a hoangyalt :) Jo jatekot kivanok mindenkinek , a tablazat is szuper , szamolni sem kell , mert az ugyesek mar kiszamoltak nekunk , koszonet erte :)

MamaMeseKertje, barbi021951, Gio és 15 más kedveli ezt.
  14. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    A felhőre azért érdemesebb rakni a kitehetőket, mert a területről már valamiket le kellene szedni ahhoz, hogy oda rakjam.
    Úgy már csak a 2 tárgy közötti különbözet a plusz TP és valami visszakerül porosodni és a felhő is szürke maradna.
    Ez csak akkor valósul majd meg, ha duplán kapjuk a kitehetőket, mert most a kiírás szerint az 5 feladat is adja azokat a
    kitehetőket amik 1-4-ig szerepelnek. :music::music:

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Imádom ezt az event előtti agyalást, hogy hogyan is fogom csinálni :inlove:
    Az tuti, hogy az esőerdő nem lesz lebontva, a baha 1et viszont leürítem, főfarmot és a szédültet is, és szerintem most a tölgyesen is leszedem az ólakat, a 4 mamut biztos marad, meg a bájitalfák, a borókafenyőm is, de ezen a növényen jó lesz túlesni...

Már akinek van 1000 sztrágyája;) Nekem nincs annyi, egy része meg úgyis elmegy a kezdő komfort szegfűre, hogy ne izguljak a röpi miatt:D de 1x1en csatnival is menni fog...

Tényleg, van munkáskupon a nyeremények között? Úgy elragadott a hév, hogy megint csak a követelményt néztem meg, a jutalmakat nem...

megnéztem..3x3 óra...nem vagyok kisegítve...

pukinyúl, heureca3, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Valahogy mindenki átugrotta a hozzászólásod - nem szándékosan - de igen így van, akinek marad felröppenője, az még ki tud venni egy-egy plusz kitehetőt az eventből. Nagyon tetszik ez a megoldás, főleg úgy, hogy BTP-ot is adnak. Csak azt sajnálom, hogy az utolsó feladatot nem lehet a végtelenségig ismételni.:D
    Hát drága Szomszéd, nekem nem fog hiányozni.:p A matricás albumot a Bahama átalakításkor néztem meg utoljára - hogy lesz benne pók vagy nem lesz, nem érdekel. Ha őszinte akarok lenni, a felhősor ikonját sem sokszor nézem, csak azt látom, hogy zöld vagy nem zöld.:D:D

17. imike911

imike911 Fórum hercege

Felhő vagy nem felhő???
    Szerintem sehol nem írja, hogy a kitehetők önmagukban btp-t adnak. Vagy félrenéztem valamit?
    Azért ezt jó lenne tisztázni, bár az event után úgyis kiderül.
    Ha meg nem adnak btp-t, akkor egyértelmű felhő, mert egyébként lehet, hogy akár termőföldre is kiraknám (btp-ért).

heureca3, genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Mielőtt valaki csak úgy elkezd most komfortozni a semmiért, figyelmébe ajánlom a közelgő szüreti eventet, ahol minden db szupertrágya jól jöhet.

A kitehetők BTP-ot is adnak, mivel a szigetre is kihelyezhetőek.

19. imike911

imike911 Fórum hercege

Azért az nem biztos, mert van egy csomó kitehető, ami a szigeten is csak sima tp-t ad.
    Nekem meg munkásom nincs, de van több farmom, így az 1x1 esélytelen, viszont békeidőben kint tartok mindegyiken több mint 100 mamutot.

pukinyúl, Erzsike5110, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönjük az összesítőket! :)
    Köszönet a jónak ígérkező eventnek és a szép grafikának! :)
    Jó eventezést és sok-sok felröpit Mindenkinek!
    Most csak ennyit akartam írni! ;)

Gio, heureca3, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.