"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Ezek a kepzelodesek es idezetek, nagyon joooo! Erre csak ennyit :D :D :D

Cyra65 kedveli ezt.
  2. jocika52

jocika52 Utánpótlás-írogató

Szia ! Van olyan aratás amikor semmi sincs csak a méreg ..de bízok benne hátha meg embereli magát , és nem csak én dolgozok .. mert ugye a munkáért jutalom jár ? :)

mamszi5107 és sárgazanót kedveli ezt.
  3. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Sziasztok! 6 órás növényre, amit démonival és vízzel támogattam meg 5 db pislógombát kaptam.Még 85 db kell.

4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

javaslatom azoknak, akik rosszul állnak pislogombából:

- Használjatok démoni bokrétát, így több növényt tudtok vetni-aratni.

- A számotokra szükséges horrornövényekből mindig olyat vessetek,
    amit beérés után rögtön tudtok szüretelni.
    A lényeg, hogy mindig vessetek valamit és minél kevesebb ideig álljon a földben a beérett növényetek.
    A rövid érésidők miatt ez nem is olyan könnyű...

- Érdemes megpróbálni 2x2-be vetni az izzó penészkét éjszakára (vagy napközbenre) és kifigyelni,
    mennyi pislogombát ad az 1x1-hez képest.

- Érdemes kipróbálni, melyik horrornövény adja a legjobban a pislogombát,
    a saját tapasztalataimról itt olvashatjátok a statisztikát:
    "Szellemes" event csevegője

Hajrá!
    Sok szerencsét a felröpikhez!:)

Utoljára szerkesztett: 30.10.15
  5. varga1234

varga1234 Fórum hercege

izzopenészkét ültess és egyél répás kenyeret

jocika52 és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Én Holdharmatot ültettem 1x1-en és 14 gombát adott rá. Lehet, hogy azért mert befejeztem az eventet ami kellett kiszedtem és a fákban nem kellett csalódnom. Akinek nincs kiváltva a Démoni bokréta receptje, annak sajnos húzós a piaci ár nálam 135000csp/db-ja. Viszont valóban felér a víz hatékonyságával a maga 20%-os gyorsításával., ennél többet én sem tudok ajánlani, hacsak nincs több ezer zöld trágya mert akkor még lehet az érést gyorsítani. Jó Éjt.

7. .jozsatimi78.

.jozsatimi78. Utánpótlás-írogató

8. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Lassan de haladok! A róka kész de közben meg lett a fantazamalom,a rémpók! Remélem sikerül befejeznem a paszulyig mert egyre fogy a hely a kitehetőknek! Sok sikert felröpit mindenkinek! Nagyon hangulatos a háttér!

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A 4 kitehetőm a kincsesen várja a felhősort:D:D:D Holnap remélem felköltöznek a felhők közé, hátha összejön a másik 3 is, és akkor kell nekik a hely...bosszant ez a baki, de akkor is kész lett mára a 4 jelmezxD

Most néztem, hogy nem is 3, hanem mind a 4???!!! Nem értem, hogy minek, de ok...

10. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Valami hiba van a rendszerben, mert megint nem röppent fel egyetlen gomba sem. Igy húzós lesz a befejezés. Valaki illetékes utána nézhetne a helyzetnek.
    Az előző aratásnál az eventnövény a főfarmon egyetlen pókhálót adott!

11. nyulus74

nyulus74 Törekvő

12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Nem tudom megint mit vacakolnak a felreppenőkkel. A gomba gyatrán megy nálam is. Nem lehet mindig a leghosszabban érő növényt termeszteni, mert akkor nem mennek a gazdaköri feladatok.

13. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét!
    El sem hiszem, mert ez nem én vagyok xD,,,, még nem adtam be semmit, a szövetek lekeverve, hosszú ültetve , felröpikre várok.
    0 percest még nem használtam - kivárok.
    Mindenkinek gratula, aki befejezte és annak aki még küzd. :)

heureca3, ada77201, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  14. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép estét! Fantazmalom,rémpók,repülőróka,télboszorkány kipipálva! Sok sikert kitartást felröpit mindenkinek!

heureca3, ada77201, soresne és még 1 ember kedveli ezt.
  15. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Ez az egész egy vicc. 99 gombám volt, ebből 17-et a szomszédaim küldtek, vagyis 82 db jött felreppenőként. Eddig 8 órás izzó penészkét ültettem, 10-nél nem adott többet egyszer sem. Most a rácsos bűzcsáp adott 6 db-ot! Ha ezt tudom, már rég meglenne a kért 175 db!

heureca3 és ada77201 kedveli ezt.
  16. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Nem leszek kész. Eleve későn kezdtem, és nem jön a pisló gomba. Miért nincs komfort föld a temetőben?
    Mindig az utolsó pillanatban vetettem horror hosszú érésű növényt komfortba.
    Még 1 állatot sem öltöztettem fel. BP nagyon elkényeztetett minket mostanában, de most nagyon bele kell húznom.
    Horror gyapot meg lesz, pókselyem is, de a pisló gomba nem :(

Kénytelen vagyok normál földben Szt-ézni :(

Én is 8 órásakat ültetek (penészke, meg még egy van) , de alig jön felrepi :(

Pharmer500#2, heureca3, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én nem tudom mi van...megint elfelejtettem kirakni a titkosokat...
    viszont addig harcoskodtam, míg már csak 4 pislogomba kell:oops: meg vagy 200 selyem a végéig, de az nem számít. Rámegyek még pár kitehetőre, a gombaerdő nagyon kell, a rémpókot is be kell fejezni, jó lenne végre egy kerberosz is.

heureca3, ada77201 és sziszi1965 kedveli ezt.
  18. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Utoljára szerkesztett: 31.10.15
    heureca3 kedveli ezt.
  19. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!
    Csak pislogok hogy milyen sokan befejezték már. Napi háromszor tudok aratni, így még van egy kicsi hátra, még 39 pislogomba és 402 selyem hiányzik. A gyapot a reggeli körrel már elég lesz,aztán valami hosszú a selyemért, a teliholdason meg megy a penészke továbbra is,bár már egy kicsit sok van belőle.
    Sok-sok felröpit mindenkinek! :D

20. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Szia ,bocsi ,hogy kérdezem,de mi kell az 5 . feladatba?

NagyG1950 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.