"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Anikó,

csak pislogomba (25 db) és pókselyem (260 db) felröpi kell.

Hajrá, sok szerencsét a felröpikhez!:)

hóóvirág kedveli ezt.
  2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Teljesen a szellem hatása alatt írtam ;)

LongNight kedveli ezt.
  3. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

15 turbótrágya a dobozba!

4. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Köszi ,de buta vagyok, ezt olvastam .Megzavart a nagy kérdő jel azt hittem valami nagy titok !!:D:D

Baby72 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az említett pisloGomba csak telihold farmrészen röppen fel.

6. bonita333

bonita333 Rutinos

Adj Isten Gazdák :) Látom sokan vagyunk, akik - ma is - jó gazda módjára korán keltünk :) Én különösebb taktikát most sem alkalmaztam, "csak" vetettem, arattam :) Az igaz, hogy a polipfa megszerzéséhez - most már van 8 db - és a gazdaköri feladatok teljesítéséhez - már kettővel teljesen kész vagyok és a másik kettőből is alig hiányzik - termesztettem a növényeket. Ültettem, ami soron következett, nem néztem, hogy hosszú érésű, avagy rövid, még azt sem, hogy mennyi gomba röpköd a levegőben. Arra viszont igyekeztem ügyelni, hogy a beérett növényeket, azonnal learassam - persze ha időm engedte :) Az event teljesítéséhez már csak 20 db bíborszövetet kell legyártanom - a növények lassan beérnek - és kész :) Engem igazán a polipcsáp beadása mozgatott meg. A gazdaköri feladatok teljesítése annyira lefoglalt, hogy észre sem vettem, mikor, és miből lett meg a pislogomba :) :)
    Pislogombában gazdag, tartalmas szép napot kívánok mindenkinek :)

7. dfecka

dfecka Fórumlakó

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.Kitehetőim megvannak, már csak az 5.karakter hiányzik, de meglesz az is.Amitől tartottam az a p.gomba volt,de már 50-el több van belőle mint kéne, viszont a p.selyemből még hiányzik 176 db.,de idő még van,összejön az is.
    Beértek a titkosok is,az állatoktól nem vagyok elájulva, de a bahás fák szerintem kimondottan jók.Állatok:halastó sárga,tyukól narancs,kakasűlő,jégmadár. Fák: majomkenyérfa 2 db, Tűzvirág XXL 2db, kakaófa XXL, Acai pálma XXL, Goji XXL, Csillaggyümi XXL.Soha rosszabb ne legyen!Jó munkát mindenkinek!

8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az utolsó szövetek keverednek a malmokban, kell még mind két felröpiből, de szorgalmasan vetek - aratok.:)
    Ha minden jól megy legkésőbb holnap kész leszek.;)
    Sok - sok pókselymet és pislogombát mindenkinek.:)

9. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Gratula azoknak akik már befejezték!:)
    Erősen küzdök a pislo gombival mert kevés jön:cry:.Lehet az a baj hogy 1x1-en ültetek, de szeretnék a gazdakörikkel is haladni.

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én azért egy jégmadárral kiegyeznék, nekem még nincs, szóval "elájulnék ";););)

kisszakács75, dfecka, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  11. zsizsi1419

zsizsi1419 Utánpótlás-írogató

Honnan van annyi polipfád? Igazán megírhatnád, mert nekem valahogy elkerülte a figyelmemet, és eggyel kínlódok. Köszi.

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, Jack boltjában is kiváltható az alap polipfa.

13. -jóga-

-jóga- Junior szaki

A lányok felöltöztetve. :) A fiúk ruhájához még kever a malom. :)

És képzeljétek 92-es szinten tegnap tudtam meg, hogy a kerge kertet lehet géppel aratni. Az milyen már? xD;) Nem is vesződtem soha vele, volt ott magának csak mindig. Az a kis ikon nekem nagyon nem tűnt fel. :D

taga1, kisszakács75, Bigi2276 és 13 más kedveli ezt.
  14. katicaa

katicaa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az új rémséges cuccok (malom, gombaerdő és a rémpók) is ad BTP-t? A malom biztos, aztán elkezdtem keresni a leírásokban, de semmi ilyet nem találtam.
    On:
    Az utolsó állatomhoz kell 2 pisló, aztán jöhet az extra. meglesz, tutira.

mamszi5107 és tina07141983 kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Az említett dekorációs elemek a Kincses szigeten és az ültetvényen kihelyezve BTp-t adnak.

mamszi5107, katicaa és tina07141983 kedveli ezt.
  16. Katus84

Katus84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Biztos én vagyok a figyelmetlen, vagy mert elég hosszú kihagyás után jöttem vissza játszani, de valahogy az állatokat az első szinten felöltöztettem, de sehogy sem tudok átmenni a második ajándékcsomagra. Tudd nekem valaki segíteni vajon miért nem :(

17. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a "szállítás" gomb csak abban az esetben vált zöldre ha az adott szinten minden beadandó a rendelkezésedre áll.

-kaktuszable- kedveli ezt.
  18. JOSH92

JOSH92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, csak nálam van gond egy kicsit a felröppenő Pókselymekkel ? még 510 kellene hogy teljesítsem az összes feladatot a többi mind kipipálva :/

19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ne aggódj, én kb.2 éve játszottam már, mikor észrevettem,:)

20. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Úgy döntöttem nem idegesitem magam h mi lesz meg és mi nem, jobban foglalkoztat hogy az életben nem fizettem még ennyi pengőt a trágyáért.... de hát ez van, még a végén sikerül sz. várat épitenem.. :D

kisszakács75 és Peszi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.