"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brummika

brummika Aktív író

Életem első eventje, amit úgy csinálok, hogy először letermelem a szükséges növényt, nehogy úgy járnak, mint utoljára, 3000 plusz maradt. Viszont a felreppenők valami silány módon jönnek. :( Esőerdő teli van fákkal, az ad szépen, de az csak napi egyszeri aratás. Abban bízom, ha meglesz a növény és tudok mást vetni, megnyomja.

2. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Ezek lettek a titokfákból : 2 db XXL kakaó, 2 db XXL papaja, 1 db XXL kivi, 1 db XXL brazil dió 1db XL brazil dió és... és... és lett 1 db nektarinfám :inlove:juhéééééé.. nagyon örülök neki.
    A titok ólakból pedig : 1 db egérke, 1 db piros kecskeól, 1 db teknős és 1 db kacsacsőrű ezekből már vannak, de azért ezeknek is örülök, mondjuk egy jégmadárka jól jött volna az még nincs.
    A felröppenőkből még van hiányom, úgyhogy most hagymát ültettem, reggelre meglátom mennyi lesz a pókselyemből.
    0 percezni nem tudok, de van nemesített rózsám és majd utolsó neki rugaszkodásnak bevetem azt .

kisszakács75, mamszi5107, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  3. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A titokfákból lett egy XL csillaggyümölcs, egy XL tűzvirág, 2 db XXL brazil dió, egy XXL csillaggyümölcs, egy XXL csavarpálma, egy majomkenyér és végre az első nektarin.
    Mindenkinek hasonló jókat kívánok.

_Cygnus_, Gio, kutyaszálló és 13 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Nagyon ügyes vagy! :) Hajrá,meglesz az most már!

Szia!
    Gratulálok,ügyes vagy! :)

5. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Szellemes szereléseket sikeresen befejeztem a felhősoromat aktiváltam szerintem nagyon jó event volt az ajándékok is tetszettek bár a titokólaktól nem vagyok elragadtatva a következőket kaptam: juhakol sárga, gólyafészek és 2 db farkas. Titokfákat még nem raktam ki remélem, hogy azok jobbak lesznek. A négy gazdakörivel is elég jól állok a "Kutyaképző iskolát" befejeztem a másik háromnál az utolsó résznél tartok és remélem az is meg lesz.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek sok-sok felröppenőt és polipcsápot kívánok!

_Cygnus_, Gio, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  6. Ibilibi

Ibilibi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a 74-es szinten vagyok. A rókát és a pingvint már felöltöztettem de a felröpikkel gondjaim vannak, az event növény letermelve csatnival. 23 pókselymem és 9 pislogombám van jelenleg. Szeretném megkérdezni hogy nem-e tud valaki olyan táblázatot ami mutatja a komforttalajba vetett növények érés idejét, így talán sikerül befejeznem legalább a felhöig.
    Köszönöm a segitséget.

7. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Én majdnem az elejétől játszom. :) Ezért nem gyűlt a Tp-m. :)

mamika57 kedveli ezt.
  8. macska49

macska49 Utánpótlás-írogató

Szia!Javaslom,hogy olvasd el a Farmerama Enciklopédia Komfort talajra vonatkozó részét,ki tudod számítani az érésidőt az adott növényre.4x hosszabb az érésidő,viszont vízzel,trágyával,sztrágyával jól csökkenthető.Egy kockán próbáld ki először.Sok sikert!:D

he1951 kedveli ezt.
  9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Sikerult befejeznem az eventet! :) Felhosor nagyon szep , megint jokat ad , sok kicsi sokra megy ! Sikerult 2 regi gazdakorit befejeznem, 1 regi van meg , az ujakat is csinalgatom . Nagyon jo, hogy most ilyen hosszu teliholdat kaptunk ,igy lehet haladni a feladatokkal ! Mindenkinek sok felroppenot , akik kesz vannak nagy gratula, aki meg csinalja azoknak sok sikert es kitartast !

_Cygnus_, kutyaszálló, betjoli és 10 más kedveli ezt.
  10. Gopinatha

Gopinatha Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos erre az eventre most nagyon kevés időm volt, így csak tegnap délután tudtam kiváltani a felhősort. Az utolsó feladat befejezéséhez meg még mindig hiányzik 1 db pókselymem. De remélem azt is sikerül majd valahogy összekaparnom. :)

_Cygnus_ és kutyaszálló kedveli ezt.
  11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Szépen lassan haladgatok, az első négy már begyűjtve, most az utolsó alakhoz gyűjtögetem a hozzávalókat. A felröppenőkre várok igazából, hogy teljes legyen a készlet, még hiányzik szinte az összes pókselymem, meg kb 7 db gombám, de a selyem is meglesz legkésőbb holnap, a gomba meg még ma, úgyhogy nem kapkodok, nem hajt a tatár. :)

12. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szellemes eventet sikeresen befejeztem a felhősorom aktiválva, a titkosaim közül csak az ólak értek be de nem mondhatnám, hogy ugrálok örömömben bár ajándék és nem került FA-ba. A következőket kaptam: mosómedve, galamb, farkas, kivi. Titokfáim még a raktárban pihennek várok egy kicsit hátha megsajnálnak és valami kedvezőbbet fognak adni. A teliholdas gazdaköri feladatokkal is egész jól haladok a Teliholdas metál kész a másik háromnál az utolsók hiányoznak.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek sikeres pókselyem, pislogomba és polipcsáp gyűjtést kívánok!

Gio, kutyaszálló, kisszakács75 és 5 más kedveli ezt.
  13. capella2004

capella2004 Junior szaki

sziasztok.

én is a pókot öltöztetem már csak,és kész is vagyok.
    meglepően jók lettek a titkosaim,a fák is ugy mint az ólak..::kacsacsőr,kivi,sárga malacka mellé kaptam egy rózsa halacskát!!!!!
    brazil dió lett 4,csillaggyümi,guavaxxl,..és lett 1nektarin és 1achacha fám is.
    nagyon örülök mindegyiknek,igazán jók lettek.
    mindenkinek hasonló jókat kivánok.

patakvera, Gio, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  14. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!Még 66 db pókselyem és kész vagyok az reggelre meglesz.A bahán minden titokfa XXL-es lett 4 brazildió,1 kakaó,1csavarpálma,1 kókusz,1tűzvirág!És végre kaptam 1 jégmadarat is!:inlove:A másik 3 az egér,süni és egy kacsacsörű lett!

maszilva, kutyaszálló, OJani és 4 más kedveli ezt.
  15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) Elismerésem a fantasztikus nyereményeidhez,nagyon szerencsés vagy.:);)

16. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    4 állat kosztümruhában, már csak a pók van vissza.
    A titokfák jók lettek: 5 XXL, 1 XL, ezenkívül majomkenyérfa és achacha.
    Az ólakból lett: kivi,kakas,kacsacsőrű és egy rózsa tyúk.
    Nagyon boldog vagyok.:) További jó játékot mindenkinek.

Gio, kutyaszálló, nyaf-nyaf és 8 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!
    Nagyon jól állok, mindenkit felöltöztettemxD már csak 30 pókselyemre várok, ma még az is meglesz. :) Nekem nagyon jól adta a felröpiket a teliholdas, 78 db gomba van + ban eddig.:p Felhősor aktiválva ;)
    Nagyon szépek a kitehetők, de már ezeket is megérem kitenni, kevés a hely:( lassan már az esőerdőbe is kitehetők kerülnek:)
    Az elkészülteknek gratulálok, akik még küzdenek, nekik sok sikert a felröpikhez:)

mamszi5107, Gio, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Hátborzongatóan szép estét!
    4 állat jelmeze szerencsére határidőre elkészült, mehetnek cukorkát gyűjtögetni. A pók jelmezét még varrom, mert kell 5 pisloGomba,
    és 160 pókselyem, és részemről letudva az event. Ha összejön a pókselyem, összejön, ha nem nem. Persze jól jönnének a kitehetők,
    ezért ma cukorrépa megy komfortba! Az event letudtával eggyel kevesebbet dologra kell figyelni, és végre teliholdazhatok tovább!

kisszakács75, kutyaszálló és alpha58 kedveli ezt.
  19. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Köszi Janzi!;)Remélem másnak is ilyen jól sikerül ez az event!Köszi BP!

kutyaszálló és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    őltözik a pókocska:inlove::inlove::inlove::inlove:
    11 gombácska hiányzik:p gondolom meg leszek holnap:music:
    mindenkinek sok röpcsit és pislogó gombácskákat:D:D:D

mamszi5107, kisszakács75, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.