"Szellemes" event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Oct 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok Mindenki :)
    Majdnem kész lettem ma .. :D
    de kell még 40 felrepi ami reggeli aratáskor meg lesz..
    Pedig az event napján le is mondtam mindenröl..
    kicsit össze jöttek a dolgok most nálam is.
    de én gyöztem.. és sikerült idözitenem az itteni aratásokat..
    Köszönöm nektek is a sok ötletet ami sokat segitet .
    sok sikert aki még eventezik..
    Sikeres nyereményeket kívánok /én még nem tettem ki semmit.. mert elfelejtettem :D

2. mocsi-02

mocsi-02 Járnitanuló

Sziasztok!

Segítsetek kérlek. Rengetegen vagytok akik a gombának vagytok híján... nálam a pókfonál nem akar összejönni:(:(
    Az új gazdakörikhez termelgetem a növényeket és az egész jól adja a pislókat. Mit ültessek, hogy fonalam legyen?

3. varga1234

varga1234 Fórum hercege

szegfűt ültess ha van

Sok hijja még?

Last edited by moderator: Nov 1, 2015
  4. mocsi-02

mocsi-02 Járnitanuló

Igen, sajnos még sok:( Azért köszönöm, megpróbálkozom a szegfűvel.

5. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nekem jól adta ha ki van nemesítve még jobb rövidebb idő az érés.

Ja a bahán ha van gyömbér.

6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A hosszúérésűek általában jók, a szegfű komforton 100%-ban adja, de azt csak akkor vesd be, ha
    - van sok szupertrágyád, amit nem sajnálsz
    - ha nincs is 0-percesed, de ki van nemesítve a 25%-os szupertrágya
    - ha nincs, akkor sztem 2x2-n, vízzel, trágyával, KK nem játszik bele, tehát azt ne. Ha bármilyen szegfű-nemesítésed van, ami időrövidítő, rakd be
    - ha más hosszúra van nemesítésed - bármilyen időrövidítő, ami jelent valamit -, akkor azzal dolgozz. Pl. articsóka, hagyma, valami sárga virág, amit mindig keverek, nárcisz, jácint, vagy írisz (nézd meg a bónusz-táblázatban).
    - nekem a rózsa NEM szokta hozni az elvártakat, általában 44-ből 20 körül ad.
    - gyakorlatilag 100%-ban hoznak a rózsa ólak, 12 ó éréstől felfelé.
    - 100%-ban hoznak a mamutfák, de csak napi 1x. Ebből a szempontból jobb bármilyen növény, mert azt 2x tudod aratni.
    - érdekes módon a 12 ó fák rosszul adnak, a 20 órásak jobban - de azt is 1x lehet naponta. Ez akkor játszhat, ha 2x2-n dolgozol.
    Ja, Bahán a leghosszabbat, de ha narancs-piros-rózsa ólad van, akkor azt dobd be.

hóóvirág likes this.
  7. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Az állatok már jelmezben,még a pók van hátra és kész vagyok! Az eventnövényt túltermelve 3600-al! A titokólakból 3-at kiraktam,de semmi jó nem jött:sárga angóra,sárga kecsketejüzem,és narancs ló! :( A fáimnak örültem 4-ből: achacha,acai pálma xxl,szentjani xxl,és amhertia! :D

8. soramay72

soramay72 Fórum hercege

már csak a pókladyt kell megcsinálnom, ami jelen helyzetben még 21 pilist és 86 fonalat jelent ;)

9. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Ééés kész vagyok. Picit kellett 0 percezni :inlove::inlove: egér farkas teknős(ennek örültem a legjobban. Ez a 3.)és béka.

10. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Nagyon jó,hogy hatórás növényre két gombát adott nem értem miért?

:(

11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

20 pókselyem múlva végzek :D várom az éjféli aratást:oops:

12. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Készen lettem. Kitehetők megszerezve+felhősor aktiválva.Plusz kitehetőket is bezsebeltem, már ki is raktam őket.
    Aki már végzett annak gratulálok, aki pedig még a gombákat keresi, nézzen be mindenhova, hátha selymet is lát!

13. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Izzópenészkét próbáld nekem 19 röpcsit adott

mamszi5107 likes this.
  14. Holleanyó

Holleanyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)

Mai meglepik a naptártól: Minden farmmunkás 36 óra, +1 termésbónusz 36 óra, és egy XL Polipfa
    Holnap én is kész leszek az eventtel.

15. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Köszönöm a segítséget azt ültettem eddig,de arra is 10-nél többet nagyon ritkán adott.

16. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

nem jönnek a gombák sos

17. zebraful

zebraful Fórumelemző

Már csak 50 fonal és kész az event. Nem kellett 0 percezni, minden kitevőt és pár állatot is végig kinn hagytam pl: jégmadár, teknős.
    A gazdakörikből 1 van hátra a polipok miatt. Ma reggelre 5 polipfám lett az utolsó ajándékkal, így szerintem egy kis zoknival, kacsakval az is kész lesz. Kitevők közül a malom kellett, az megvan.Jó kis event volt.!!! xD

kutyaszálló and panda_30 like this.
  18. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

De jó, hogy írtál. A polipfa csomagját nem vettem észre, köszi Neked.

19. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Sikerült megvan a felhősor! Még 110 pókselyem a második kitehetőkhöz! Sok sikert mindenkinek!

mamszi5107 likes this.
  20. -törp-pilla-

-törp-pilla- Utánpótlás-írogató

Nekem is a pókselyemmel vannak gondjaim,nagyon keveset ad és amiatt nem haladok. :(
    Pedig nagyon tetszik a feladat! :)

Thread Status:
Not open for further replies.