"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Készen vagyok :) Termelek a gazdakörikbe, meg kutyákat szaporítok a következő eventhez. A titkosakból még nem tudom, mik lesznek, remélem, lesz valami jó is :) Mindenkinek hajrá, aki még nem végzett!

mamszi5107 kedveli ezt.
  2. FidóCica

FidóCica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bár a pókselyemmel nekem is gondjaim vannak,én ennek ellenére szeretném meg köszönni a fejlesztőknek ezt az eventet!Tetszik,és még ha nem is tudom a reppenők miatt befejezni,már elégedett vagyok,hacsak a kinyitott titok fa,és ól meglepetését veszem alapul is.Olyan dolgot is kaptam,köztük a kacsacsőrű emlős óllal,és az Amherstia fával,amik még nem voltak!Nagyon köszönöm,na persze nem adom fel,próbálkozom,hátha be sikerül fejezni :) Köszönöm minden eventen dolgozónak :)

stellácska26, taga1 és mamszi5107 kedveli ezt.
  3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Kész a felhősor beüzemelve! Még pókselymet gyűjtök! Hajrá mindenkinek! A titkosakat még nem raktam ki!

4. evi920

evi920 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nálam is pókselyem hiányom van, de amit akartam azt már megszereztem (titok ólak és fák) a fákkal nagyobb szerencsém
    volt mint az ólakkal igaz fákból sem kaptam újat de acha fából és amhertisa fából sosem elég :D a többi XL vagy XXL lett.
    A bahama tp miatt még megpróbálom a repülő rókát és a téli boszorkányt befejezni, de szerintem azzal be is fejezem. Ha csak valami csoda folytán nem jutok hozzá nagyobb mennyiségű felreppenőhöz :p:)

kutyaszálló kedveli ezt.
  5. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

nekem a pislogombával gyűlt most meg a bajom, nem tudtam most sokat farmozni, a többi megvan. a nulla perces hagyma segített.

kutyaszálló és mamszi5107 kedveli ezt.
  6. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Nem tudom kérdezte-e már valaki, hogy a pókhölgyet miért nem kaphatjuk meg ha már felöltöztettük? Mit ne mondjak nem volt túl egyszerű. Pár perce végeztem, pedig van nemesített szegfűm, full kupám stb. Nem lehetne esetleg valahogy? Olyan édes és szép is a jelmeze.

taga1, vampire_hunter, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem még 120 selyem hiányzik, de sztem meglesz.
    A paszulypatrónus kitolt velem, és mire észbe kaptam, learatta a gesztenye-sorom. Ezért kimaradt a 0-perces, még 37 óra kell a nyitáshoz. 2 ó múlva érnek a hosszúak. Igaz, utána rövideket fogok rakni a +1 miatt, de valsz. előbb meg lesz a 120, minthogy kinyílna a paszulysor.
    Ne add fel!!
    Ha nyitogattad a HW-naptárat, ma minden szépet és jót kaptunk (köszi BP!), az is segíteni fog.

8. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Az elején én is jártam így... :)
    Azóta a gesztenyés felhősoron kívül mind a kedvencekbe rakva, így nem aratom le véletlenül. :)
    Csak egy tipp volt. ;)

9. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok, kész vagyok az eventtel. Mindenkinek sok sikert kívánok:).

stellácska26, Mikuszy és kutyaszálló kedveli ezt.
  10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Jó reggelt és kellemes vasárnapot!

Kész vagyok az eventtel, éljen a hétvége!

:):music:;)xD:inlove::D:music::p

stellácska26, mamszi5107, Mikuszy és 2 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

titokolból megint jégmadár..:D

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Napsütéses szép napot!

Az éjféli aratás után be is fejeztem, ráadásul meglett a gombaerdőm:inlove:... már 50nél több plusz pislogombám van, 80 körüli plusz pókselymem, meg a tévedésből lekevert 8 bíbor szövetem. A rémpók is meglesz 1-2 óra múlva, hála a +1 természbónusznak:D Utána egész nap rövideket termelek a temetőben, és kiszedek még 1-2 kitehetőt, meg átnézem a gazdaköriket sztáp ügyben, nem mintha úgy nem kéne vennem, a kutyatenyésztésig nem keveredik le annyi, hogy elég legyen, talán 80nál tartok.:oops:
    Mindenesetre ez egy nagyon jó event volt és a kisebb farmokon is egész jól állok...

mamszi5107, Jucus1949 és kisszakács75 kedveli ezt.
  13. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Sziasztok! Valaki le tudná írni, hogy az 5. karakterhez szintenként mit kér a feladat? Az ismertetőt nem tölti be :(

14. Milcsimami

Milcsimami Utánpótlás-írogató

És késsssz vagyok! :) Aki még nem készült el, annak hajrá, sok sikert!

biborka70 kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    na ezt jól benéztemxD az event órákból természetesen a teliholdast néztem,mert az hosszabb időt mutat:p
    az utolsó feladathoz kell még 80 pókfonál,de ha minden kötél szakad marad a hagymácska 0 percezése8)
    remélem más nem járt így,vagy időben észbe kapott:music::music::music:
    ja az utolsó ajándék:36 órás farmmunkások, dobozka:+1 termésbónusz 36 órán keresztül:inlove::inlove::inlove::inlove:
    utcsó dobozka: polipfa:inlove::inlove::inlove::inlove:
    ja most néztem a paszulypatrónus nem farmmunkás8)8)8)bocs frissítettem, már ő is dolgozik:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 1.11.15
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!
    Ashampoo_Snap_2015.11.01_09h13m31s_002_.png

gjozsi44 és ggreta08 kedveli ezt.
  17. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Jelentem kész vagyok. A mai nap teljes siker. Farmon és a bahán is szintet léptem. :D
    Köszönjük az ajándékokat, nagyon jók.:)
    Mindenkinek sok felröpit, szép napot.

stellácska26, taga1, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Tepsikólás szép napot!
    Ha minden jól sikerül, reggelre készen leszek az evnttel.
    Jutott nekem most minden jó!
    Volt net szünetem, múszaki gubanc, vendégek, egyebek.
    Ennek ellenére, reggelre készen leszek, teljesen! :D

19. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Event kivégezve :) titokóljaim: 1 kivi, 2 kakas és 1 galamb. Titokfákból lett 2 acacha fám, a többi a szokásos. Felhősor aktiválva. Mindenkinek sok sikert.

20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Na most szörnyen morcos >:(, nem is inkább zabos :mad:vagyok, hogy egy teljes területnyi sírkőre nulla az 0 db felreppenőt adott, >:(, 1 db sem lett volna túl nagy lelkű, de akkor legalább kész lennék, de már pofátlanság :mad::mad::mad:, alig látok a pipától :eek:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.