"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Nálam is üzembe került az új felhősorom.
    A póklánytól még hiányzik az utolsó kitehetőm, de az már meglesz, ha féllábon aratok is. :)

Jó event ez, nekem nagyon tetszett.
    Szorítok még annak akinek kell, és majd nézegetem az ajándékkérő topicot, ilyenkor már oda szoktam küldeni a napi ajit, remélve hogy a szomszédaim jól állnak már. :)

Pharmer500#2 és taga1 kedveli ezt.
  2. emancika

emancika Aktív író

Sziasztok!
    Beleolvasgattam a hozzászólásaitokba, de nem az összeset olvastam el, tudtok segíteni, hogy én látom csak rosszul, de nekem a pislogomba nagyon-nagyon szegényesen jön! :-( Éjjelre hagymát, szegfűt ültettem, de így sem kaptam, félek, hogy emiatt nem fogom tudni befejezni az eventet.

soramay72 kedveli ezt.
  3. dfecka

dfecka Fórumlakó

Pislógomba csak a rémséges területről jön.A többiről pedig a pókselyem.

4. pokers

pokers Junior szaki

Még 30 pókselyem és teljesen kész az event.
    Titkosakból lett egy jégmadár (3dik lesz), a fákból meg csupa xxl (szentjani, acai, pitomba, moringa), szóval most meg vagyok elégedve a kapottakkal xD

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amint azt az event ismertetőben is írtuk: ez a felreppenő csak az új Teliholdas területen ültetett növényekből érkezhet.

6. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szép napot mindenkinek! Készlettem az eventtel. Aki még csinálgatja sok sikert, még mindig van idő rá.

-W-595-, mamszi5107, Brigi031976 és 5 más kedveli ezt.
  7. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Végre én is be tudtam nézni a tegnapi vendégjárás után, bár még ma is jönnek, ezért most gyorsan leírom: Már csak a póklány utolsó része hibádzik, abból is már csk 50 selyem. A titkosakat még nem raktam ki, majd ha mindennel kész leszek. Gratula akik készen vannak, jó gyűjtögetést, akik még ezt teszik! :D

erzsike511, -W-595-, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  8. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Gratulálunk férjemmel egyetemben) a "Játékok" megalkotóinak. Minden tekintetben kitettek magukért igazán "szellemes " feladatokkal örvendeztették meg a gazdákat, az ajándékok is jók és hasznosak. További jó játékot.

9. soramay72

soramay72 Fórum hercege

A gombát csak a teliholdas adja, de nekem a 4 órás sírkőre nem adott semmit, pedig csak 1 db hiányzott már, végül kész lettem, mert kaptam a szomszédtól ajándékba :D

10. biborka70

biborka70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ezen már én is néha eltörprengtem..:p,bár nekem a párom ül itt naphosszat (és beszélget veletek :p:D),nekem jóval kevesebb időm jut a játékra.
    Azért eddig még minden eventet teljesítettem, mióta játszok, de akkor is elámulok, hogy mások hogy végeznek ilyen gyorsan a feladatokkal.:p
    Az évek alatt kitapasztaltam az érés gyorsítókat, vannak tojbiim, más "istencsodáim" és anélkül nem is szoktam aratni, hogy ne aktiváljam az épp aktuális felhősort, tp növelőket, de akkor is ....xD

Utoljára szerkesztett: 1.11.15
    sárgazanót, babóca12 és gizmo2010 kedveli ezt.
  11. emancika

emancika Aktív író

ezt nem olvastam, köszi szépen, akkor ráhajtok kicsinyét

macska49 és dfecka kedveli ezt.
  12. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Na, még 91 pókselyem és a Pókhölgy is fel lesz öltöztetve. Ma estére, vagy holnap reggelre biztos készen leszek :)

H-Anita, mamszi5107, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  13. macska49

macska49 Utánpótlás-írogató

Szia!Az Izzó penészke adja a legjobban a PisloGombát,ez a tapasztalatom.Hajrá!Sok sikert!:D

Baby72 és maszilva kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

eventecske lerendezve :p:p:p:p
    még ilyen lükét,mint én: azt hittem 10 óra van már csak az eventbőlo_Oo_O
    közben olvasom,hogy így lesznek kész reggel meg úgyxD és leesett a tantusz :48 óra van még hátra:D:D:D
    valaki nagyon összekutyuli-mutyulizta a látásomat, de ha már végeztem legalább nyugi van8)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Volt-e valaki, akinek a tegnapi tök nem nyílt meg? Nekem is és a barátnőm 8 farmján is csak aranyért lehetett ma kinyitni.
    Tud a support vajon segíteni, vagy könyveljem el "így jártam" címen?
    Mimi ID10641913

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tök nyitással tegnap nem volt semmilyen probléma, ez bizony betudható feledékenységnek. Természetes, hogy ma már csak 10 FA-ért nyitható, ez a játék szabálya. Amennyiben tegnap beléptetek és megnyitottátok, akkor a jutalmat is jóváírta volna a rendszer azonnal. Akik eddig bármelyik napra panaszkodtak, ott ez a jóváírás sem történt meg, tehát nincs szó visszazáródó tökökről, csal elmulasztott nyitásról. Aki hasonlót tapasztal, az akkor írjon amikor a jelenséggel találkozik, mert utólag nem ellenőrizhető, hogy próbálta vagy sem.

mimi és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  17. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

37 pókselyem választ el a "Pókasszony csókjától". :)
    Jó feladat volt, még ilyet kérek, sokat. :)

-szida-, kisszakács75 és taga1 kedveli ezt.
  18. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, nagyon jó event volt, sikerült befejezni, de a titkosakból csak egy fa ami csodálatos, kaptam egy nektarint, az ólak viszont felejthetők. Majd legközelebb, bár mindíg ezzel vigasztalom magam. Hajrá a küzdőknek, még biztos sikerülni fog az event.

19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is nekratint kaptam , aminek nagyon örülök, "sajna a retróhód ++ " elkerült, pedig gyűjtő vagyok és még nincs 100.:(

kisszakács75, Hagymácska55, mimi és 2 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Csücsöríts jobban, hogy póknéne hamar visszacsókoljon !xDxDxDxDxDxD Te pedig ;);););)igyekezz felöltöztetni , jönnek a fagyok !

mamszi5107, kisszakács75 és -W-595- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.