"Szellemes" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 27.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hűűű event befejezve, :inlove:mindenki felöltöztetve, :inlove:felhősor aktiválva.:inlove:
    Azt nem mondom, hogy könnyű volt, de sikerült befejeznem.:inlove::);)
    Akik már végeztek azoknak hatalmas gratula, akik még küzdenek, azoknak kitartást és sok felröppentyűt kívánok! :);)
    Jah és szintet is léptem 91 - es lettem. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.11.15
    mamszi5107, -szida-, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  2. -Szatka-

-Szatka- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! megkaptam a polipfát, de nem tudom kitenni,mert xl-es.
    Valaki tud segíteni??

Köszönöm

3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Alapfát is kaptál , nézd meg jobban mikor ki akarod rakni, ott egy alapfa is.

OJani kedveli ezt.
  4. -Szatka-

-Szatka- Fórum-zöldfülű

köszönöm :)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi East a választ. Azért fura, mert barátnőmnél és unokáinál is így volt. De majd észben tartom, hogy előbb ide jöjjek, aztán váltsam ki aranyért. :)

De az event kész, nem fogok bánkódni. :)

Utoljára szerkesztett: 1.11.15
    kisszakács75, .barbi1. és mamika57 kedveli ezt.
  6. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Időhiányában,csak mostanra sikerült végezni,lényeg,hogy megvan.De totál nyugdíjasként ,holott még messze van az:D.:wuerg:xD
    Aki küzd,kitartást neki,nekik.

mamszi5107, kisszakács75 és .barbi1. kedveli ezt.
  7. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok! Szerencsésen kész lettem nagyon jó kis event volt .Szép a város nem volt túl megterhelő igaz nekem először annak tűnt. Mindenkinek jó be fejezést kívánok:D

mamszi5107 és kisszakács75 kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam is így történt 2 pályán is pedig kizárt,hogy nem nyitottam ki mindíg azzal kezdtem imádom az ajándékokat űz a kiváncsiság mit rejt. Ezenkívül több ismerősöm is panaszkodott,hogy így járt

mamszi5107 kedveli ezt.
  9. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! El sem hiszem teljesen kész! Gratulálok mindenkinek hajrá aki még kűzd! Nagyon jó event volt szép háttérrel remek ajándékokkal!

10. JOSH92

JOSH92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, aki már régóta játszik játszik tőle kérnék egy kis segítséget.
    még összesen 130 pókselyem kell az event teljesítéséhez, s azt szeretném kérdezni hogy sikerülhet ?
    De úgy hogy holnap csak 07:00 kor jövök fel s az után pedig 16:00-tól egészen 23:00-ig vagyok, kedden ismét csak 07:00 kor jövők s ezzel vége is mert 14:00-kor vége az eventnek :)
    szóval a légyek sikerülhet-e az a 130 pókselyem ? a válaszokat előre is köszönöm :)

11. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Hi!
    Éjszakára ültetsz hagymát, vízzel - az éppen 7-kor jár le,
    reggel valami 8-10 órásat vízzel.
    Nálam ez a variáció kiadta a 140 darabot 1x1-es területen. Már 99 db van pluszban, és még aratok ma.
    Semmi különlegességet nem használok.
    A Bahamára persze a leghosszabbat.

12. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét!
    Én is befejeztem a titkosokat holnap lesznek meg , jó kis event volt .Gratulálok mindenkinek.

Szia!
    Ne add fel, nem tudom hányas szinten vagy ,de olyat ültess ami , legalább vízzel megérik 12 óra alatt , vagy komfortban ennyi , így legalább háromszor arathatsz teli területeket, szerintem meg lesz az .

mamszi5107, kutyaszálló és alpha58 kedveli ezt.
  13. JOSH92

JOSH92 Utánpótlás-írogató

értem, köszi ja s még egy nálam most 2x2-es területek vannak, vagy célszerű átrakni őket 1x1-be ?

82-es szinten vagyok, és igen én is a legtöbb időset szeretném ültetni mivel az többet is hoz :)

kutyaszálló kedveli ezt.
  14. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Befejeztem az eventet minden kész, felhősor izzítva. Aranyos kis event volt. :) Aki már készen van, annak gratula, aki még küzd, annak sok felröppenőt, gombában gazdag szép estét kívánok! :)

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Jelentem a 4 állatkát felöltöztettem, most gyűjtögetem a Pislogit a Pókasszonynak, remélem sikeresen teljesítem az eventet, bár holnaptól már a munkahelyemen nézegethetem a különféle gombákat, csakhogy ott se unatkozzak.
    Sok sikert a még eventezőknek:))

mamszi5107, Lindus1226, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  16. mocsi-02

mocsi-02 Járnitanuló

Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a segítséget! Ki ötletekkel- ki ajikkal járult ahhoz hozzá, hogy a négy kis állatkámat fel tudjam öltöztetni. Nekifutok pókica felöltöztetésének még, ha sikerül örülök, ha nem akkor sem búslakodom, jó játék volt.

mamszi5107 és biborka70 kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ja, még egy dolog, most értek be az ajándék titokólak: kivi, galamb, kacsacsőrű és süni, ezek mind jók.:p

18. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Szia, Nem tudom, hol dolgozol, de szerencsés ember vagy, hogy ott is tudsz játszani. Nálam minden le van tiltva:(

mamszi5107, Cyra65 és Marika312 kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ha jól értelmezem az írását, akkor a piacon gomba szakértő és azt nézegeti. Van ahol lehet egyéb iránt is saját laptop vagy tabletről WIFI módban. Főleg ha nem irodában hanem a szabadban dolgozik az ember Jánya és a Fia. Ne legyek off, a maradékért újra belefogtam.

kisszakács75, Cyra65 és Marika312 kedveli ezt.
  20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia magdalena:)

Félreérthető voltam, azt hiszem, nem tudok és nem is akarok a munkahelyemen is farmerámázni, azért írtam , hogy ott is gombákat nézegethetek, mert Bőrgyógyászaton dolgozom, és ott bizony elég gyakran jelennek meg a páciensek a gombás bőrpanaszaikkal;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.